Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo - a jak mají ti důchodci jezdit z vesnice do města? K doktorovi, na nákup apod? Když jedou jen 3 spoje za den? Myslíte, že oni by nejeli raději jinkdy, než jede omladina do školy? Ach jo, trocha tolerance. Ono i na Vás dojde.
@MuffinkaM píše:
Celou diskuzi jsem nečetla - ale jo, někdy mě vytáčí k nepříčetnosti. U nás ve městě: cyklista senior = nemylící trotl, který zásadně slejzá z kola přímo před auto, který se ho snaží objet a strašně se rozčiluje, kde se tam vzalo (opravdu jsem tu nepotkala jediného, který by to nedělal); senior hamižňák - tradiční situace v Lidlu - nový zboží, jestli něco chcete, musíte nastartovat nejpozději ve čtvrt na 7, od půl už se houfujou a uvnitř je to potom masakr; senior vtěrka - na procházce zastavujou lidi a nestále se dotazujou, kam že dotyčný jde, v případě maminy s dítětem hodnotí, jak vhodně je dítě oblečený! A když potkáte tři za sebou během jedný procházky, tak máte chuť je kopnout. Já na ně prostě nemám nervy.
Jak říkáš, když je to pak spojený s nevyspáním, únavou, protivný je i dítě, tak opravdu nemáš chuť se přetahovat o poslední banány, ze kterých má dědula beztak zácpu, ale jsou levný, tak jich potřebuje 3 kila!
Ale abych jim nekřivdila, je pak milý potkat pravý opak, všichni takový nejsou.
No to spíš sedí opět na maldé matky, berou to tam po hrstech a pak vrací. Já naštěstí tyhle akce nevyhledávám, ale zrovna v lidlu je to doména hlavně matek
A jinak prosím tě, kde nakupuješ? Poslední tři banány??? to jsem nikdy nikde neviděla
Že by nebyly banány
![]()
Příspěvek upraven 17.04.13 v 19:36
@Crystal87 píše:
a nevim co je na tom kdyz bych proste neriskovala.
Nic na tom není.
Jen bys měla respektovat, že jiní také nechtějí riskovat - jen k tomu zkrátka mají jiné důvody. Že zrovna Ty těm důvodům nerozumíš a neuznáváš je, to ještě neznamená, že jsou neoprávněné.
Právě tím, že toto nechápeš, se projevuje Tvoje sebestřednost.
Pokud bych si měla vybrat a stála by nade mnou stará babička a těhotná, pustím starou babičku. Pokud by se cítila na stojáka, může si jít sednout těhotná.
Pár rad: 1)smířit se s tím, že člověk stárne… 2)Když nmanžel odvádí tolik daní, tak má asi vysoký příjem…Má rada je objednat si taxíka pro lepší komfort… 3)Mlíko v akci? Vstát dřív než důchodci ![]()
Když své děti nenaučíme trošku si vážit starších lidí, kteří sice mají své mouchy, tak jednou skončíme v odpadkáči i my…
Pokud se do busu na plošinu narvou nadoraz 3 kočáry, pokud možno takové, co délkou hodně překáží, jako trojkolky, tak mi to taky vadí. Důchodce, kteří se o něco perou v obchodě jsem neviděla a myslím, že je to takový slovní folklor. Staří lidé ( s výjimkou starých fotrů na setkání KSČM 1.května u fontány )mi na rozdíl od rozcapených děcek a jejich nekritických matek nepřekáží.
@kate02 píše:
Tak tohle běž říct svojí babičce, dědovi…nechápu… Pro starýho člověka tohle může být konečná, nemá tolik síly jako relativně mladá ženská… Byť teda těhotná…
Moje babicka by si nikdy nesedla pokud bych ja jako tehotna mela stat
U nas v rodine se tehule staveli na prvni misto
a to co pises zdaleka neni proste pravda kdyz to prevedu pro miminko v brisku muze byt naraz taky konecna ![]()
jeste se busem nejezdim ![]()
A taky ti duchodci co jsou na tom tak spatne, tak vetsinou ej taky vozi rodina apod.Ten kdo na tom je dobre myslim zdravotne tak jezdi busem, apson tady to tak je ![]()
@Crystal87 píše:
smula sebestredna nejsem busem nejezdim a jezdit nebudua nevim co je na tom kdyz bych proste neriskovala.
To si protiřečíš ne? Tohel jsi psala ty. @Tereza1986 píše:
No já nevím, v létě jsem měla obr pupek, bylo vedro, v autobuse vydýcháno…Jela jsem se svou babičkou a hanba by mě fackovala, kdybych si sedla já a ona by stála ![]()
Mne ne diky obr otokum jsem mela takove bolesti nohou a delalo se mi zle ze by me nenapadlo nekoho pustit. ![]()
@Kaczenka píše:
Pár rad: 1)smířit se s tím, že člověk stárne… 2)Když nmanžel odvádí tolik daní, tak má asi vysoký příjem…Má rada je objednat si taxíka pro lepší komfort… 3)Mlíko v akci? Vstát dřív než důchodci
Když své děti nenaučíme trošku si vážit starších lidí, kteří sice mají své mouchy, tak jednou skončíme v odpadkáči i my...
@BohunkaP píše:
Nic na tom není.Jen bys měla respektovat, že jiní také nechtějí riskovat - jen k tomu zkrátka mají jiné důvody. Že zrovna Ty těm důvodům nerozumíš a neuznáváš je, to ještě neznamená, že jsou neoprávněné.
Právě tím, že toto nechápeš, se projevuje Tvoje sebestřednost.
ja jim rozumim ale v situaci kdy byhc se mela rozhodovat jeslti budu stat ja jako tehotna nebo duchodce proste nebudu riskovat zdravi sveho ditete to by meli respektovat taky oni a nezadat me o to abych je pustila. ![]()
Ve městě, kde jsem bydlela, bylo povoleno v buse přepravovat pouze 1 kočárek nebo 1 kočárek + invalidní vozík nebo 2 invalidní vozíky a řidiči toto důsledně dodržovali.
peroucí se důchodce v Kauflandu jsem viděla na osobně, od té doby tam ve čtvrtek nechodím.
@araw Tak sice nevim, kdes vzala zrovna ty tři banány, ale každopádně tohle je malý město, takže se to děje docela běžně. A matky se v tom lidlu přetahujou dokonce dvě - já a segra.
Jinak asi posílaji právě ty důchodce. ![]()
@araw píše:
To si protiřečíš ne? Tohel jsi psala ty. @Tereza1986 píše:
No já nevím, v létě jsem měla obr pupek, bylo vedro, v autobuse vydýcháno…Jela jsem se svou babičkou a hanba by mě fackovala, kdybych si sedla já a ona by stála
Mne ne diky obr otokum jsem mela takove bolesti nohou a delalo se mi zle ze by me nenapadlo nekoho pustit.
pros bych si mela protirecit
Ja bych proste nikoho nepustila a tecka.Co je na tom za protireceni? ![]()
@Burj Chalifa píše:
Staří lidé ( s výjimkou starých fotrů na setkání KSČM 1.května u fontány )mi na rozdíl od rozcapených děcek a jejich nekritických matek nepřekáží.
No tak ja budu asi hnusna. Starecci vesele volili 40 let komunisty a mysleli si, ze to bude porad tak. Vlastne i diky nim jsme 40 let pozadu, uz to tady mohlo vypadat uplne jinak a oni mohli mit uplne jine duchody a ne se potom porvat pred regalem o slevnenou vec. Jestli jsou nastvany, tak muzou byt leda tak na sebe. Taky mi prijde uplne ujety, ze si v autobuse nestoupnou pred nejakyho chlapa, aby mu rekli, at mu uvolni misto. Ne, kazdej si stoupne pred zenskou… na tu se asi pusa otvira lip…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat