Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
AmyLee
17.4.13 20:22

@leni79 :think: asi budete trošku „jiná“ rodina že?? :lol:

• Upravit
1497
17.4.13 20:23

Ja se pridam,
zasadne nemuzu do kauflandu, kdyz pak mam jit do prace (pracuju s nima )
kolikrat mi najizdeli i pres opakovane upozornovani kosikem na nohy a zadek, to bych nespocitala. nebo kdyz stojim frontu u vahy na zeleninu a oni me predbehnou jen proto ze jim bude 100 let. nebo kolikrat me odstrcili na stranu jen aby u brambor v akci byli driv nez ja :roll:
jednou jsme se museli az smat jak se zrovna u brambor prali, strkali, brali z ruky a pak tam privezli jeste x beden. chudak prodavac s tim nedojel ani na misto.
pak co mi vadi, tak duchodci, nejlepe s fr. holema, kdyz si dve a vic stoupnou k prechodu, zaberou celej chodnik a ostatni to musi s detma za ruku nebo kocarem obchazet pres silnici, protoze se neuhnou :zed:

jinak ze skusenosti z prace, babicky byvaji vic ufnukany, spindiry a mysli si ze jsou na tom nejhur na svete. s dedama je sranda. vetsinou

no a s duchodcema sdilim panelak, jsme tu jen 2 mlady rodiny, zbytek duchodci. a az na vyjimky je to peklo. strasny jak se chovaji. jako by zavideli mladi. ale oni taky byli mlady a my taky budem stary.

samozrejme nejsou vsichni stejny :kytka:
a uprimne se desim stari :lol:

• načítám...
36504
17.4.13 20:25

Tak další křivdy, sem s nimi! Banány, autobus, to už bylo, nikdo další nemá nějakou hezkou křivdu? Žádná mladá matka? Žádné podupané děcko? :mrgreen:

• načítám...
36504
17.4.13 20:26

Výborně, přejetá noha vozíkem seniora. :potlesk: Tak další křivda do seznamu, sem s ní :mrgreen:

• načítám...
26230
17.4.13 20:28
@Burj Chalifa píše:
Tak další křivdy, sem s nimi! Banány, autobus, to už bylo, nikdo další nemá nějakou hezkou křivdu? Žádná mladá matka? Žádné podupané děcko? :mrgreen:

nejsi ochotna připustit, že se někteří důchodci chovají jako hulváti? A že k tomu mají asi tak stejné právo jako ta nevychovaná omladina?

• načítám...
K.Black
17.4.13 20:28
@martina.se píše:
mi baba ještě vynadala, že nemam malé dítě (6 let) tahat do marketu.. jako nechápu, když mi do něj drkla poprvé, tak good, podruhé jsem ji slušně upozornila, když potřetí, tak jsem jí zlehla vysvětlila, že takhle nee, dítě jsem dala přes sebe, tak drbla do mě a hotovo.. nejsem otloukánek, kdyby se aspoň omluvila, ale ona mi ještě vynadala… :zed: já dítě učim, jak se má chovat a tady na mě nějaká nerudná babina bude prskat a ještě jak sprostě.. neskutečný…

jj, mám tříleťáka, v obchodech chodí za ruku, nikde nelítá, neobtěžuje tak to samé očekávám od jiných, že se budou taky chovat slušně. Ono je to i vzor pro děti. Je teda fakt že se asi víc setkávám s normálními, ale těch pár je na tečku ;)

• Upravit
36504
17.4.13 20:29
@neumisa píše:
nejsi ochotna připustit, že se někteří důchodci chovají jako hulváti? A že k tomu mají asi tak stejné právo jako ta nevychovaná omladina?

Někteří možná, ale to platí pro všechny části populace. Diskuse mi připadá velmi, velmi generačně konfrontační.

• načítám...
7631
@leni79 píše:
No tak oproti zdejším matkám určitě :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
AmyLee

@leni79 já se tedy se zdejšími matkami neztotožňuju, jsem trošku jiný level (bez urážky dámy)

• Upravit
Reyne
17.4.13 20:30
@Burj Chalifa píše:
Výborně, přejetá noha vozíkem seniora. :potlesk: Tak další křivda do seznamu, sem s ní :mrgreen:

po tomto výsměšném příspěvku ani nemám chuť psát. Víš, ne každá důchodkyně je pohádková babička :nevim:

• Upravit
6842

Jo tak poťukávání holema všude kolem sebe už jsem taky viděla :roll:

Se mi taky stalo, že jedna důchodkyně po mně chtěla v obchodě něco podat z vyššího regálu, sama tam nedošáhla, tak jsem ji pomohla, pak se mě ještě ptala kde je něco, na to jsem řekla, že nevím a ona na mě docela drze, že jí teda mám pomoct hledat :zed: :zed: :zed:
Co si jako myslí, že když jdu já na nákup, tak mám čas a chuť neskládat do vozíku nákup i jí??? :roll:

• načítám...
7631
@Burj Chalifa píše:
Někteří možná, ale to platí pro všechny části populace. Diskuse mi připadá velmi, velmi generačně konfrontační.

Naprosto souhlasím…

• načítám...
60142
@Burj Chalifa píše:
Tak další křivdy, sem s nimi! Banány, autobus, to už bylo, nikdo další nemá nějakou hezkou křivdu? Žádná mladá matka? Žádné podupané děcko? :mrgreen:

mela sem v autobuse mimino v satku a nejaka duchodkyne rekla, ze je nunanek a sahla mu na nohu. Nemela sem ji aspon shodit ze sedadla? :think:
Taky mi dve duchodkyne pochvalily utulkove osklive psy. To byla urcite nejaka provokace.

• načítám...
K.Black
17.4.13 20:31

@Capelucita já vždycky omylem, vlítnu do tesca dopolko, to máš pravdu, jinak jezdím až večer a to je klid ;) když tam teda necourají matky s uřvanými přetaženými dětmi, ty bych řezala taky :mrgreen:

• Upravit
6842
17.4.13 20:32

No a taky jsem ještě v době VŠ měla brigádu v jedné drogérii, to taky byly zážitky.

Někteří důchodci tam byli denně :zed: a denně nákup za 20kč (asi měli denní limit :roll: ) pondělí mýdlo, úterý zubní pasta, středa toal.pap. :zed: :zed: :zed: :zed: chápu, že to pro ně byl částečně kulturní program, ale i tak :zed: :zed: :zed: u pokladny pak dlouho lovili drobné a ještě čekali, že se s nima budu vykecávat :zed: :zed: :zed:

A úplně nejvíc mě dorazil jeden protivný chlap důchodce, chtěl mýdlo na holení (výrobky z dob dávno minulých za pár korun) měli jsme dvě různé, tak jsem mu je ukázala, ptal se na rozdíl, tak jsem řekla, že dva různí výrobci. On se rozčílil, že chce znát složení, že co mě ve škole učí :cert: že když on učil zboží-znalství tak jeho žáci věděli vše :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: jsem mu jen slušně odpověděla, že tam mám brigádu a nejsem a nebudu prodavačka (v duchu jsem zuřila úplně nepříčetně)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová