Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, poslední dobou hodně čtu o tom hnusu, co se děje v KLDR. Nemáte strach, že se to dostane k nám? Myslíte že hrozí 3. světová?
http://www. ceskatelevize. cz/…cum-na-jihu/
@MaminkaMartinka píše:
Ahoj, poslední dobou hodně čtu o tom hnusu, co se děje v KLDR. Nemáte strach, že se to dostane k nám? Myslíte že hrozí 3. světová?http://www. ceskatelevize. cz/…cum-na-jihu/
nebojím se
nestarám se nad věcma, které nemůžu ovlivnit ![]()
V první řadě by už někdo měl toho tlustýho zakomplexovanýho sr*če střelit do kebule…
Jinak strach docela mám, ale doufám, že v nic vážnějšího to nepropukne…
Příspěvek upraven 09.04.13 v 12:15
Strach nemam. Jestli 3.svetova prijde, tak to stejne nijak neovlivnime a budeme se muset prizpusobit. Jen obcas zasnu co nektery statnici jsou schopny vyplodit za propagandy.
@KPKristy píše:
V první řadě by už někdo měl toho tlustýho zakomplexovanýho sr*če střelit do kebule…
Jinak strach docela mám, ale doufám, že v nic vážnějšího to nepropukne…Příspěvek upraven 09.04.13 v 12:15
právě, připomíná mi to dobu, kdy byli při Hitlerovi ti jeho sympatizanti a je mi úplně zle, že stačí jeden blb a může být zase peklo
No, zdá sa, že ich nikto vo svete neberie vážne… Tak dúfam, že vedia, čo robia, keď na nich nereagujú. Ja sama si myslím, že robia len bu-bu-bu, a že sa včas zasiahne, keby náhodou niečo naozaj chceli urobiť.
3. svetová podľa mňa nehrozí… ![]()
Vzhledem k tomu, že sleduji zprávy na nově, tak bych přes důležité info jako rozvod Poborského a porod Ornely málem ani nevěděla, že se něco děje
ale to je trochu z jiného soudku. Určitě mi to dobře na těle nedělá ![]()
Příspěvek upraven 09.04.13 v 12:18
@Gabika píše:
No, zdá sa, že ich nikto vo svete neberie vážne… Tak dúfam, že vedia, čo robia, keď na nich nereagujú. Ja sama si myslím, že robia len bu-bu-bu, a že sa včas zasiahne, keby náhodou niečo naozaj chceli urobiť.
3. svetová podľa mňa nehrozí…
no aby to nedopadlo tak, že právě tím, že na ně nikdo nereaguje, se naštvou a něco neudělají
@MaminkaMartinka píše:
právě, připomíná mi to dobu, kdy byli při Hitlerovi ti jeho sympatizanti a je mi úplně zle, že stačí jeden blb a může být zase peklo
O víkendu jsem se dívala na dokument o Hitlerovi a přiliš se ten fanatismus nelišil ![]()
Já strach mám,3 světová má přijít a to co jsem se dočetla v knihách o předpovědích začlo právě takto, jak to je ![]()
Příspěvek upraven 09.04.13 v 12:22
Blbý pocit z toho mám, ale nijak to neřeším. Když bych měla X měsíců žít ve strachu co by kdyby, tak skončím na psychině. Zprávy nesleduji a kdyby to do mě nehustil bratr, který to naopak prožívá hodně, tak ani nevím, že se něco děje. Jo, nevědomost je opravdu sladká. Kdyby něco, stejně musíme žít dál a přizpůsobit se