KLDR - máte strach?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.4.13 12:12

KLDR - máte strach?

Ahoj, poslední dobou hodně čtu o tom hnusu, co se děje v KLDR. Nemáte strach, že se to dostane k nám? Myslíte že hrozí 3. světová?

http://www. ceskatelevize. cz/…cum-na-jihu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
9.4.13 12:13
@MaminkaMartinka píše:
Ahoj, poslední dobou hodně čtu o tom hnusu, co se děje v KLDR. Nemáte strach, že se to dostane k nám? Myslíte že hrozí 3. světová?http://www. ceskatelevize. cz/…cum-na-jihu/

nebojím se :nevim: :nevim: nestarám se nad věcma, které nemůžu ovlivnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.4.13 12:13

Ne, nemám. Ne, nemyslím :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
13837
9.4.13 12:14

Nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.4.13 12:14

V první řadě by už někdo měl toho tlustýho zakomplexovanýho sr*če střelit do kebule…
Jinak strach docela mám, ale doufám, že v nic vážnějšího to nepropukne…

Příspěvek upraven 09.04.13 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
9.4.13 12:15

Já z toho dobrý pocit nemám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
9.4.13 12:15

Strach nemám, nepřipouštím si to, nepřemýšlím o tom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
9.4.13 12:16

Strach nemam. Jestli 3.svetova prijde, tak to stejne nijak neovlivnime a budeme se muset prizpusobit. Jen obcas zasnu co nektery statnici jsou schopny vyplodit za propagandy.

• Citovat
  • Upravit
@KPKristy píše:
V první řadě by už někdo měl toho tlustýho zakomplexovanýho sr*če střelit do kebule…
Jinak strach docela mám, ale doufám, že v nic vážnějšího to nepropukne…Příspěvek upraven 09.04.13 v 12:15

právě, připomíná mi to dobu, kdy byli při Hitlerovi ti jeho sympatizanti a je mi úplně zle, že stačí jeden blb a může být zase peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika

No, zdá sa, že ich nikto vo svete neberie vážne… Tak dúfam, že vedia, čo robia, keď na nich nereagujú. Ja sama si myslím, že robia len bu-bu-bu, a že sa včas zasiahne, keby náhodou niečo naozaj chceli urobiť.
3. svetová podľa mňa nehrozí… :-)

• Citovat
  • Upravit
12127
9.4.13 12:18

Vzhledem k tomu, že sleduji zprávy na nově, tak bych přes důležité info jako rozvod Poborského a porod Ornely málem ani nevěděla, že se něco děje :cert: :cert: ale to je trochu z jiného soudku. Určitě mi to dobře na těle nedělá :roll:

Příspěvek upraven 09.04.13 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 12:18
@Gabika píše:
No, zdá sa, že ich nikto vo svete neberie vážne… Tak dúfam, že vedia, čo robia, keď na nich nereagujú. Ja sama si myslím, že robia len bu-bu-bu, a že sa včas zasiahne, keby náhodou niečo naozaj chceli urobiť.
3. svetová podľa mňa nehrozí… :-)

no aby to nedopadlo tak, že právě tím, že na ně nikdo nereaguje, se naštvou a něco neudělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.4.13 12:20
@MaminkaMartinka píše:
právě, připomíná mi to dobu, kdy byli při Hitlerovi ti jeho sympatizanti a je mi úplně zle, že stačí jeden blb a může být zase peklo

O víkendu jsem se dívala na dokument o Hitlerovi a přiliš se ten fanatismus nelišil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
9.4.13 12:22

Já strach mám,3 světová má přijít a to co jsem se dočetla v knihách o předpovědích začlo právě takto, jak to je :nevim:

Příspěvek upraven 09.04.13 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.4.13 12:22

Blbý pocit z toho mám, ale nijak to neřeším. Když bych měla X měsíců žít ve strachu co by kdyby, tak skončím na psychině. Zprávy nesleduji a kdyby to do mě nehustil bratr, který to naopak prožívá hodně, tak ani nevím, že se něco děje. Jo, nevědomost je opravdu sladká. Kdyby něco, stejně musíme žít dál a přizpůsobit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová