KLDR - máte strach?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
11.4.13 06:07
@Sammaster píše:
Může mi někdo rozumě odpovědět na otázku? Důvod proč teď KLDR vyvolává tenhle cirkus :? :? :??? Opravdu by mě zajímalo jaký mají důvod. :nevim:

Kim a spol. mají pocit, že jsou málo vidět a slyšet. Tak se připomínají. To je to celé.
Myslíte si snad, že mají dost nafty na to, aby posunuli své tanky byť jen o 100 kilomtrů? Válka se nevyhrává zbraněma, ale dostatkem surovin a taky momentem překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.4.13 08:22

@Jura007 Broblemem je, ze dneska uz se zdaleka nebojuje jenom tankama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.4.13 11:59

@74paja jasne a taky vi buh, co si tam ti blazni sami vyrobili ze, nicmene ale pochybuju, ze proti nejnovejsim superzbranim zapadniho sveta by meli v KLDR nejakou sanci.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 12:02

Nevíte, jestli KLDR už vypustili tu raketu? myslím, že se měla vypouštět včera odpoledne al nikde jsem nic nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.4.13 12:15
@jane-e píše:
@74paja jasne a taky vi buh, co si tam ti blazni sami vyrobili ze, nicmene ale pochybuju, ze proti nejnovejsim superzbranim zapadniho sveta by meli v KLDR nejakou sanci.. :nevim:

Já opravdu nejsem žádný vojenský odborník, ale dost pochybuji, že by nejnovější zbraně mohly zlikvidovat byť zastaralou jadernou střelu tak, aby nedošlo k jejímu výbuchu a tedy vzniku radiace. Max by ji zlikvidovali pokud možno tak, aby nadělala co nejmenší škody :nevim:. Radiaktivní mrak by se šířil vzduchem. Prosím, jestli se pletu, tak mě opravte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hmm
11.4.13 12:57

.

• Citovat
  • Upravit
18305
11.4.13 18:04
@MaminkaMartinka píše:
Nevíte, jestli KLDR už vypustili tu raketu? myslím, že se měla vypouštět včera odpoledne al nikde jsem nic nenašla :nevim:

Jejich rakety, byť by byly namířené směr Evropa, doletí myslím nejdál do Uzbekistánu. Nicméně kdo se chce mermomocí bát, ten si důvod ke strachu vždycky najde.
Edit: Měl jsem několikrát možnost vidět jejich běžné strojírenské výrobky - šrouby, matice, hmoždinky atd. Na takové úrovni jsme my byli někdy v době Franze Josefa I. Tak se přestaňte bát, není čeho. Ale jak už jsem napsal… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.4.13 18:12
@Hmm píše:
http://www.zvedavec.org/…ni-korea.htm

Tento článek bohužel nemůžu brát vážně. Je v něm příliš mnoho propagandy, kterou znám od našich domácích soudruhů z doby před rokem 1989. (Mladší ročníky to bohužel nemůžou posoudit, protože jim ta zkušenost chybí. :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
11.4.13 22:03

Ahoj, ted to dost sleduji, manzel pracuje v korejske firme a ted tam byl na 10 dni na sluzebni ceste. Jizni Korejci se pry nevzrusuji, rikaji, ze to nic neni, ze uz je to 60 let porad to same. Jinak jsem dnes procetla casopis Respekt z pondeli, jsou tam 2 nebo 3 clanky o Korei. Jeden od nejakeho vojenskeho experta. Doporucuji precist, ale osobne me to uklidnilo. Nas by se konflikt bezprostredne nedotkl, ale nejiste jsou nasledky, napriklad destabilizace ekonomiky, protoze Asie je na vzestupu a konflikt by adi ohrozil i Japonsko a samozrejme je otazka, jak by se ke vsemu tez postavila Cina.

• Citovat
  • Upravit
4476
11.4.13 22:18

No ja myslim, ze Amici hlavne zjistuji, kdo krajinu vlastne vede… jestli Kim, nebo teta se strejdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
12.4.13 12:13

@jajul vzhledem k tomu, ze svetovi odbornici znacne zpochybnuji, ze je KLDR vubec schopna uspesne odpalit atomovku, o raketach dlouheho doletu ani nemluve, tak me to fakt nechava klidnou.. a po tom, co jsme si tu vsichni nabrali po Cernobylu, aniz bychom vedeli.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
12.4.13 12:30

@jane-e A tak jasně, Černobyl.. Právě proto si myslím, že další problém netřeba. Otázkou je, jak to s tou KLDR je ve skutečnosti :nevim:, neočekávám, že extra růžové, naštěstí. Neé že bych trávila dny zalezlá ve sklepě :mrgreen:.. Ale příjemné mi to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.4.13 12:37

Tak ja si 3. Svetovou predstavuji tak, ze bouchne atomovka a je po vsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.4.13 12:43
@Lastkecka píše:
Třetí světová válka bude o tom není pochyb a ano řekla bych, že jí vyvolá KLDR, nejvíc mě na tom ale děsí to, že to zase odnesou civilisté a naše životní prostředí, já fakt nevím co z toho mají, vždyt je to na hlavu postavéné, už takhle se svět zmítá v krizi jak ekonomické tak krizi životního prostředí.

Ty jsi Sibyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
12.4.13 12:45
@Weru píše:
Tak ja si 3. Svetovou predstavuji tak, ze bouchne atomovka a je po vsem :nevim:

Zbude po tobě jen stín na zdi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit