KLDR - máte strach?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Naima
9.4.13 12:22

@MaminkaMartinka Něco udělat můžou, ale jejich zbrojní arsenál je s téměř stoprocentní jistotou natolik zastaralý (osmdesátá, nejlépe začátek devadesátých let při srovnání se státy jako je USA), že je to spíš pes, který štěká, ale razantně by kousnout nedokázal. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2118
9.4.13 12:24
@Naima píše:
@MaminkaMartinka Něco udělat můžou, ale jejich zbrojní arsenál je s téměř stoprocentní jistotou natolik zastaralý (osmdesátá, nejlépe začátek devadesátých let při srovnání se státy jako je USA), že je to spíš pes, který štěká, ale razantně by kousnout nedokázal. :nevim:

Co my víme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.4.13 12:24

KLDR se zas tak nebojím, myslím, že by stačilo pár dnů na to, aby byla naprosto odzbrojená, čeho se bojím je Čína, nějak nevím, v jaké pozici je k nim a jaký by zaujala postoj, kdyby byla vyhlášená válka KLDR. Nebýt Číny, tak si myslím, že by režim byl už dávno svržen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.4.13 12:25
@Naima píše:
@MaminkaMartinka Něco udělat můžou, ale jejich zbrojní arsenál je s téměř stoprocentní jistotou natolik zastaralý (osmdesátá, nejlépe začátek devadesátých let při srovnání se státy jako je USA), že je to spíš pes, který štěká, ale razantně by kousnout nedokázal. :nevim:

To mi říkal manžel. Že prý to pravděpodobně dopadne tak, že se o něco pokusí, ale ono to buď nedoletí nebo ani nevzlítne.
Jenže Japonci už mají v plánu jim tu raketu případně sestřelit, a to i kdyby byla jen cvičná. Tak tím se to může vyprovokovat. Snad ale ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272

Nesleduji to nijak důkladně, ale podle mě je to hlavně takové bububu a dělání ramínek… :nevim:
a tak nějak pořád doufám, že nikdo nebude tak debilní rozpoutat třetí světovou, aby to tu dopadlo jak ve filmu „Na břehu“ :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@78mamina píše:
Co my víme :nevim:
@Naima píše:

no je fakt, že asi nebudou mít takové stroje jako v Americe, ale stejně nemůžeme vědět, jestli jsou na tom fakt tak zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.4.13 12:26

@Gladys Dobrý postřeh… každopádně Čína se už snad začíná od KLDR konečně odvracet :nevim:. Za mě, kdybych to vzala obecně, ať už tam potom opravdu vlítnou a tenhle skanzen zruší. Jenže co ty lidi tam :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Gabika
9.4.13 12:27
@MaminkaMartinka píše:
no aby to nedopadlo tak, že právě tím, že na ně nikdo nereaguje, se naštvou a něco neudělají

No, myslím, že na posúdenie tohto majú v každej krajine ministerstvo zahraničí a veľvyslanectvá v danej krajine… Maminky z emimina myslím nie sú tak úplne tí, ktorí by mohli v takýchto prípadoch radiť… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9.4.13 12:27
@78mamina píše:
Já strach mám,3 světová má přijít a to co jsem se dočetla v knihách o předpovědích začlo právě takto, jak to je :nevim:Příspěvek upraven 09.04.13 v 12:22

právě to mě na tom děsí nejvíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
9.4.13 12:29
@MaminkaMartinka píše:

budoucnost má být hrozná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.4.13 12:29

Nebojim, lidi tam nemaji poradne ani co jist, takze ve valecnem konfliktu by proti zapadu nemeli sanci, ale ze by se mi ta situace buhvijak libila, to taky ne.. Cina snad problemy delat nebude, i kdyz je fakt, ze uprchliky jim vraci, takze jsou si rezimy spis naklonene :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
9.4.13 12:30
@MaminkaMartinka píše:

Ja neviem, ja sa odmietam čohokoľvek takéhoto celosvetového báť… Tých koncov sveta, ktoré sme už prežili… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2852
9.4.13 12:30

Já z toho taky nemam dobrý pocit, ale tam se,,válčí´´ už roky. A jinak nedávno jsme se báli konce světa, kdo někdo předpověděl a taky se naštěstí nic nestalo. Tak si nedělejme starosti s nějakou předpovědí 3.světové války a užívejme si začínajícího jara :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
9.4.13 12:31

Třetí světová válka bude o tom není pochyb a ano řekla bych, že jí vyvolá KLDR, nejvíc mě na tom ale děsí to, že to zase odnesou civilisté a naše životní prostředí, já fakt nevím co z toho mají, vždyt je to na hlavu postavéné, už takhle se svět zmítá v krizi jak ekonomické tak krizi životního prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
9.4.13 12:31

Faktem je, že mentalita lidí tam je absolutně jinde, než naše či americká. Jak by vypadal případný vojenský konflikt vůbec nepředpokládám, protože nevím. V minulosti válka ve Vietnamu, v Korei :nevim:… faktem je, že jsme o pár desítek let dále :nevim:. A já nejsem vojenský odborník, tak si můžu maximálně dělat své vlastní laické závěry :).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová