KLDR - máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10650
9.4.13 13:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
9.4.13 13:24
@MaminkaMartinka píše:
Tak jsem našla pár proroctví o 3. sv. válce

„A po druhém velkém boji mezi národy přijde třetí světový požár, který rozhodne o všem. Objeví se docela nové zbraně. Za jediný den zemře více lidí než předtím ve všech válkách dohromady. Boje se budou vést umělými děly. Nastanou gigantické katastrofy. S otevřenýma očima budou národy Země vstupovat do těchto katastrof. Nebudou si uvědomovat, co se děje, a kdo si to uvědomí a řekne to, bude umlčen. Všechno bude jinak než předtím, a mnohá místa na Zemi se promění ve velké hřbitovy. Třetí válka se stane koncem mnoha národů.“ (Stormberger - 18. století)

„Bílí muži budou bojovat proti jiným národům na Zemi - proti těm, kteří vlastnili první paprsky moudrosti. Výsledek bude hrozný.“ (Bílé pero z klanu Medvědů národa Hopi - 1958) - první známé civilizace byly situovány do Mezopotámie - dnešní Irák - do údolí řeky Indu - pohraničí současného Pakistánu a Indie - a do Číny.

Co potom bude s tímto lidem, až tato velká a hrozná (občanská) válka vypukne? Bude to velmi odlišné od války mezi Severem a Jihem (v Americe)… Bude to válka čtvrti proti čtvrti, města proti městu, země proti zemi, státu proti státu, a budou pokračovat v ničení, a budou ničit a vyrábět, ve velkém množství, přestanou na jistý čas, mezi americkým lidem…Jejich města budou zničena. Nastane doba, kdy velké a lidnaté město New York..zůstane bez obyvatel. (Orson Pratt, 1879)

Vidím Žluté bojovníky a Rudé bojovníky, jak postupují proti zbytku světa (naznačení čínsko-arabské aliance?)…Evropa bude zcela potažena žlutou mlohou, která bude hubit dobytek na polích. Ty země, které začaly válku…zahynou v hrozném ohni. Může Pán poskytnout mým vnukům sílu vytrvat v těch nadcházejících těžkých dobách. (Francesca de Billiante Savojská, 12. století)

Než začne někdo panikařit, doporučuji si přečíst diskuzi o konci světa. Tam bylo taky několik zaručených a pravdivých proroctví a jak to dopadlo ;)

• Citovat
  • Upravit
8435
9.4.13 13:24

Protože Čína…

@Tuco píše:
che che to určitě…:))a proč teda nechce? proč nezamáčkla už dávno?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
9.4.13 13:26
@MaminkaMartinka píše:
Tak jsem našla pár proroctví o 3. sv. válce

„A po druhém velkém boji mezi národy přijde třetí světový požár, který rozhodne o všem. Objeví se docela nové zbraně. Za jediný den zemře více lidí než předtím ve všech válkách dohromady. Boje se budou vést umělými děly. Nastanou gigantické katastrofy. S otevřenýma očima budou národy Země vstupovat do těchto katastrof. Nebudou si uvědomovat, co se děje, a kdo si to uvědomí a řekne to, bude umlčen. Všechno bude jinak než předtím, a mnohá místa na Zemi se promění ve velké hřbitovy. Třetí válka se stane koncem mnoha národů.“ (Stormberger - 18. století)

„Bílí muži budou bojovat proti jiným národům na Zemi - proti těm, kteří vlastnili první paprsky moudrosti. Výsledek bude hrozný.“ (Bílé pero z klanu Medvědů národa Hopi - 1958) - první známé civilizace byly situovány do Mezopotámie - dnešní Irák - do údolí řeky Indu - pohraničí současného Pakistánu a Indie - a do Číny.

Co potom bude s tímto lidem, až tato velká a hrozná (občanská) válka vypukne? Bude to velmi odlišné od války mezi Severem a Jihem (v Americe)… Bude to válka čtvrti proti čtvrti, města proti městu, země proti zemi, státu proti státu, a budou pokračovat v ničení, a budou ničit a vyrábět, ve velkém množství, přestanou na jistý čas, mezi americkým lidem…Jejich města budou zničena. Nastane doba, kdy velké a lidnaté město New York..zůstane bez obyvatel. (Orson Pratt, 1879)

Vidím Žluté bojovníky a Rudé bojovníky, jak postupují proti zbytku světa (naznačení čínsko-arabské aliance?)…Evropa bude zcela potažena žlutou mlohou, která bude hubit dobytek na polích. Ty země, které začaly válku…zahynou v hrozném ohni. Může Pán poskytnout mým vnukům sílu vytrvat v těch nadcházejících těžkých dobách. (Francesca de Billiante Savojská, 12. století)

@MaminkaMartinka Prosím z kama to máš stažené? Nebo Z které je to knihy? Ráda bych si ji půjčila v knihovně. Já mám ještě na videokazetě natočené předpovědi, tam byli popsány i ty dvojčata, Nedávno sem vytáhla staré video a hleděla sem na to, tu videokazetu mám 20 let ještě sem to nedokoukala do konce, je tam toho moc, a hlavně na to musí být klid je to tam taky tak popsané jako to máš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 13:28
@-Sára píše:
@MaminkaMartinka Prosím z kama to máš stažené? Nebo Z které je to knihy? Ráda bych si ji půjčila v knihovně. Já mám ještě na videokazetě natočené předpovědi, tam byli popsány i ty dvojčata, Nedávno sem vytáhla staré video a hleděla sem na to, tu videokazetu mám 20 let ještě sem to nedokoukala do konce, je tam toho moc, a hlavně na to musí být klid je to tam taky tak popsané jako to máš ty.

http://www.osud.cz/…ji-proroctvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@-Sára píše:
@MaminkaMartinka Prosím z kama to máš stažené? Nebo Z které je to knihy? Ráda bych si ji půjčila v knihovně. Já mám ještě na videokazetě natočené předpovědi, tam byli popsány i ty dvojčata, Nedávno sem vytáhla staré video a hleděla sem na to, tu videokazetu mám 20 let ještě sem to nedokoukala do konce, je tam toho moc, a hlavně na to musí být klid je to tam taky tak popsané jako to máš ty.

jak se jmenuje ten tvůj dokument?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.13 13:29
@-Sára píše:
@MaminkaMartinka Děkuji :kytka:

nemáš zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hmm
9.4.13 13:29
@tonj píše:
Tak např. týdeník Reflex vyslal do KLDR své redaktory, aby napsali nestrannou reportáž. Výsledek zněl tak, že jim ukázali to, co považovali za to nejlepší. Psali tam, že jestli to co jim ukázali, bylo to nejlepší nechtějí vidět to nejhorší :lol: Ano, určitě se tam mají skvěle, proto potřebují potravinovou pomoc. I sám starý Kim čong il byl žádat Čr o potravinovou pomoc, která mu byla zamítnuta. Ale ano určitě je to jen západní propaganda a KLDR je ráj na zemi 8)

ja prece nerikam, ze se tam maji skvele. Jen rikam, ze vzdycky neco vypluje na povrch pokud nekdo nejak pohrozi. A pokud by to tedy byla pravda, ze se tam papaji deti:) tomu vazne neverim:))) tak je prece OSN, ktera se o take veci „stara“…ale nejak se nestara…:)

• Citovat
  • Upravit
3270
9.4.13 13:31

Šmarjá 8o 8o nestrašte s předpověďma(proboha jak se tohle slovo skloňuje? :oops: )Vzpomeňme na prosincový konec světa a doufejme zas jen v to lepší :kytka:
@tonj Ty články v Reflexu nebo to bylRespekt? :think: jsem viděla taky a ty fotky těch lidiček tam byly dech beroucí. Fakt jsem ráda že jsem se nenarodila jako Severo-korean :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
9.4.13 13:31

Strach mám. Máma kdysi četla Nostradama a říkala, že žluté nebezpečí se nemá podceňovat. Navíc, když člověk vidí ten fanatismus, tak i bez věšteckých proroctví cítí, musí vnímat, že to není legrace. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
9.4.13 13:33
@Hmm píše:
ja prece nerikam, ze se tam maji skvele. Jen rikam, ze vzdycky neco vypluje na povrch pokud nekdo nejak pohrozi. A pokud by to tedy byla pravda, ze se tam papaji deti:) tomu vazne neverim:))) tak je prece OSN, ktera se o take veci „stara“…ale nejak se nestara…:)

A ty si jako myslíš, že nejuzavřenější stát na světě, v podstatě stalinistický režim, si pustí komisaře OSN přezkoumat nějaká případná zvěrstva? To je dost naivní představa.

• Citovat
  • Upravit
Hmm
9.4.13 13:34
@tonj píše:
A ty si jako myslíš, že nejuzavřenější stát na světě, v podstatě stalinistický režim, si pustí komisaře OSN přezkoumat nějaká případná zvěrstva? To je dost naivní představa.

ano.to je mozne, ale nemuzes to brat za FAKT, ze to je proste pravda.

• Citovat
  • Upravit
3270
9.4.13 13:34

Ted hlásili v rádiu že KOrea dokončila přípravy k odpálení rakety, a že je ve stavu kdy by mohla být odpálená třeba zítra.(Frekvence 1) 8o 8o 8o týjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
9.4.13 13:35

@MaminkaMartinka Předpovědi,ale to bylo natočené před 20 lety, na netu to není. Sibyla má taky hodně podobné předpovědi i nostradamus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová