Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, ale myslím si že to bude jen ze strany RK stingu, protože jestli si ten dům koupite přes toho chlapa a ne přes sting tak ta baba přijde o dost slušné peníze, ale aspoň se poučí do příště že má více mluvít o nemovitosti a více se snažit ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,máme takový problém. Vyhlídli jsme si domek, nabízí ho 2 realitní makléři a shodou okolností jsem jednoho kontaktovala já a druhého partner aniž bychom se dohodli. Prohlídku jsme tedy uskutečnili se stingem, ale nelíbilo se nám jednání makléřky, velice nic nám neřekla, neukázala, stála jak tvrdé Y a všechno majitelé, z ní jen vypadlo, že máme podepsat a složit rezervační zálohu. 6e se blíží jaro a někdo by nám dům mohl vyfouknout před nosem - už se prodává delší dobu. Tak jsme kontaktovali toho druhého makléře z jiné realitky- jiné chování, přijel v sobotu ve svém volnu, povykládala nám to samé co ti majitelé, poptal se jak bychom to případně chtěli financovat, nabídl služby hypotečních poradců a odhadců nemovitostí přímo v našem malém městě. Tak jsme začali vše tedy řešit s ním. A dnes mi volala baba ze stingu, že si na něj máme dát pozor- že jí majitelka domu řekla, že jsme s ním kontaktu a makléřka na něj začala házet špínu.
takže můj dotaz zní: Je to jen kalkul ze strany RK Sting nebo máte někdo špatné zkušenosti s realitním makléřem CM reality Stanislavem Zámoravcem?
Děkuji
Ve Stingu jsem asi měsíc „dělala“ a můžu ti říct, že to je jen kalkul ze strany Stingu. Jak jinak. Nemají podepsanou exkluzivitu, tak to potřebují udělat tak, jak píšeš a jedou přes špínu
Jinak já se setkala i s podepsáním rezervační smlouvy makléřem jménem zájemce - jen aby jim neunikl kšeft… ![]()
Koukni sem http://www.mrtester.cz/rk-sting já s nimi nemám žadnou zkušenost tak nechci říct tak ani tak, ale když jsem si je vyjela na internetu tak podle loga mi přijdou že už jsem je viděla v černých ovcích nebo v reporteři
No my jsme měli s realitkou sting taky nepříliš dobré zkušenosti. chlápek nepříjemnej furt nemovitost zamloval a nedalo se s ním domluvit až jsme zjistily že se nám snaží prodat nemovitost na které jsou exekuce a tak takže jsme se zařekli že sting už nikdy…S CM zkušenosti nemám takže nepomůžu
my nakonec koupily přes RK Evropa ![]()
@lilie12 Pravdu máš, mám pocit, že je (sting) někde v tv popotahovali.
zakladatelko - je nad slunce jasný, že makléřka ze stingu hází špínu, protože chce provizi - takhle ji totiž dostanej ten druhej pán z jiné RK. Dejte na lidskej úsudek.
My mame s RK Sting taky spatne zkusenosti, nejdriv rikala maklerka, ze se nam ozve ohledne prodej bytu, pak se vubec neozvala uz je to tri mesice
, pak jsem si na netu nasla jeden byt, napsala na RK Sting dotaz zda je jeste v nabidce apod. a vubec se neozvali, takze tahle RK u me skoncila. Vubec bych ji uz nebrala telefony a nereagovala na ni. Jednala bych s tim maklerem, ji jde jen o penize
Preji hodne stesti pri koupi baracku ![]()
Zdravim, muzu se zeptat anonymni jestli ten domek co se resi a ty realitky jsou na Zlinsku…
Zakladatelko, dobra volba domek je pekny, ted jen vyresit u koho to koupit co:)… Tak vzhledem k tomu, ze trochu vim o teto situaci, jak je ten svet maly, tak muzu rict naprosto uprimne, ze zadny kalkul ze strany RK Stingu to neni…A jak tady nekdo psal, ze je to jen zbytecne hazeni spiny kvuli provizi tak to je blbost…makler do kazde zakazky jde s tim, ze o tu provizi muze s nejakeho duvodu a kdykoliv prijit…Pani ze Stingu trosku znam, je pravda, ze jako makler se stale uci, takze to mozna nebylo podle Vasich predstav, ale jinak je to moc prijemna a ochotna osoba, ktera by nikdy nerekla nic spatneho jen kvuli osobnimu prospechu…a i majitele te dane nemovitosti byli a jsou vice spokojeni s jejim pristupem nez s pristupem pana Zamoravce…je pravda, ze i kdyz by se snazila sebelip tak je pri prohlidce vzdy dobre mit majitele nemovitosti, kteri o ni vzdy vi nejvic a toho maklere doplni…vzhledem k tomu, ze makleri mivaji tech zakazek povic, tak si nemohou pamatovat kazdy detail a vzdy se to jeste resi a doladuje treba na druhe, treti…schuzce…Takze osobne bych si spise davala pozor na pana Zamoravce…Nenadrzuju zadne strane, jen davam k dobru svuj nazor, ktery sem si udelala z toho co vim o nastale situaci…
@Domek píše:
Zakladatelko, dobra volba domek je pekny, ted jen vyresit u koho to koupit co:)… Tak vzhledem k tomu, ze trochu vim o teto situaci, jak je ten svet maly, tak muzu rict naprosto uprimne, ze zadny kalkul ze strany RK Stingu to neni…A jak tady nekdo psal, ze je to jen zbytecne hazeni spiny kvuli provizi tak to je blbost…makler do kazde zakazky jde s tim, ze o tu provizi muze s nejakeho duvodu a kdykoliv prijit…Pani ze Stingu trosku znam, je pravda, ze jako makler se stale uci, takze to mozna nebylo podle Vasich predstav, ale jinak je to moc prijemna a ochotna osoba, ktera by nikdy nerekla nic spatneho jen kvuli osobnimu prospechu…a i majitele te dane nemovitosti byli a jsou vice spokojeni s jejim pristupem nez s pristupem pana Zamoravce…je pravda, ze i kdyz by se snazila sebelip tak je pri prohlidce vzdy dobre mit majitele nemovitosti, kteri o ni vzdy vi nejvic a toho maklere doplni…vzhledem k tomu, ze makleri mivaji tech zakazek povic, tak si nemohou pamatovat kazdy detail a vzdy se to jeste resi a doladuje treba na druhe, treti…schuzce…Takze osobne bych si spise davala pozor na pana Zamoravce…Nenadrzuju zadne strane, jen davam k dobru svuj nazor, ktery sem si udelala z toho co vim o nastale situaci…
Podle toho, co tu píše zakladatelka,bych měla jasno - od slečny ze Stingu ruce pryč! Makléř má umět prodávat a MUSÍ znát nemovitosti, kterou prodává. I pokud jich má hodně a v dané týdny nebyl, tak před prohlídkou si má připomenout, o co jde!! Majitelé se více méně během prohlídky nepouštějí ke slovu. Makléř má vědět, na co má upozornit, jaké výhody nemovitost má apod. Slečna ze Stingu se prostě jen bojí o provizi, zatímco pan Zamarovec zřejmě své práci opravdu rozumí.
PS: Konkrétní situaci ani makléře sice neznám, ale makléřku jsem kdysi dělala (NE u Stingu)
a Zakladatelko, nedej na drby a řiď se svým pocitem ![]()
On se nakonec vyklubal jiný problém, pana Zámoravce je mi opravdu líto, snažil se, komunikoval a když jel včera za majiteli se dohodnout co a jak, tak mu řekli že mají se stingem vlastně podepsanou exkluzivitu, takže oni to přes něj ani prodat nemůžou, je to prasárna, paní chce provizi 121.000,– a za co jako??? nic neudělala, vše nám pověděla paní majítelka a technické věci její manžel, baba jen plantala jak je to prostorné a vhodné pro 2 rodiny a o rezervační záloze. Nedám ani korunu rez. zálohu, to určitě- z nějakého důvodu by nám třeba nakonec nedali hypo a prachy v čudu. Ta nemovitos se prodává už delší čas, protože je to orpavdu velký dům a jedna rodina by ho finančně neutáhla a my jsme takový hledali, dá se z něj totiž udělat 3generační což potřebujeme, takže dávat rezervační zálohu mi přijde zbytečné, jen tak se zase neobjeví kupci(2 rodiny)
@Anonymní píše:
On se nakonec vyklubal jiný problém, pana Zámoravce je mi opravdu líto, snažil se, komunikoval a když jel včera za majiteli se dohodnout co a jak, tak mu řekli že mají se stingem vlastně podepsanou exkluzivitu, takže oni to přes něj ani prodat nemůžou, je to prasárna, paní chce provizi 121.000,– a za co jako??? nic neudělala, vše nám pověděla paní majítelka a technické věci její manžel, baba jen plantala jak je to prostorné a vhodné pro 2 rodiny a o rezervační záloze. Nedám ani korunu rez. zálohu, to určitě- z nějakého důvodu by nám třeba nakonec nedali hypo a prachy v čudu. Ta nemovitos se prodává už delší čas, protože je to orpavdu velký dům a jedna rodina by ho finančně neutáhla a my jsme takový hledali, dá se z něj totiž udělat 3generační což potřebujeme, takže dávat rezervační zálohu mi přijde zbytečné, jen tak se zase neobjeví kupci(2 rodiny)
Neni ta provize nejak vypocitana z te ceny, za kterou se to prodava? nejake to procento? ale urcite je to teda palka
a mame takove zkusenosti, ze s tou provizi muze jit RK trochu dolu, ale musi se chtit
Zalohu bych urcite nedavala dokud nebudete vedet, ze vam schvali hypoteku, ja myslim, ze se to tak rychle neproda, kdyz pises, ze se to prodava uz nejaky cas a kdyz jo, tak to tak asi melo byt a vam se brzy vyskytne neco jineho ![]()
Ja byt tema lidma, tak reknu, ze jsem si to rozmyslela a prodavat to nechci a zrusila bych to u te RK Sting a pak to prodala pres toho druheho maklere
ze jsme si to zase jako rozmysleli ![]()
Je to počítané z ceny domu, ale ten druhý makléř nám to nabízel za 2/3 provize té paní a že je ochotný s majiteli sjednat slevu za rychlé vyřízení, ne žádnou velkou, ale měli by ho hned prodaný, takhle se nám do toho moc nechce, takové čachry, nehledě na to, že o stingu jsem ani od známých ani od cizích neslyšela nic pěkného
Dobrý den,
máme takový problém. Vyhlídli jsme si domek, nabízí ho 2 realitní makléři a shodou okolností jsem jednoho kontaktovala já a druhého partner aniž bychom se dohodli. Prohlídku jsme tedy uskutečnili se stingem, ale nelíbilo se nám jednání makléřky, velice nic nám neřekla, neukázala, stála jak tvrdé Y a všechno majitelé, z ní jen vypadlo, že máme podepsat a složit rezervační zálohu. 6e se blíží jaro a někdo by nám dům mohl vyfouknout před nosem - už se prodává delší dobu. Tak jsme kontaktovali toho druhého makléře z jiné realitky- jiné chování, přijel v sobotu ve svém volnu, povykládala nám to samé co ti majitelé, poptal se jak bychom to případně chtěli financovat, nabídl služby hypotečních poradců a odhadců nemovitostí přímo v našem malém městě. Tak jsme začali vše tedy řešit s ním. A dnes mi volala baba ze stingu, že si na něj máme dát pozor- že jí majitelka domu řekla, že jsme s ním kontaktu a makléřka na něj začala házet špínu.
takže můj dotaz zní: Je to jen kalkul ze strany RK Sting nebo máte někdo špatné zkušenosti s realitním makléřem CM reality Stanislavem Zámoravcem?
Děkuji