Kult mládí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31594
20.3.13 13:23

Kult mládí

Při sjíždění bulváru jsem už poněkolikáté narazila na článek, kde byla nějaká celebrita, jak se mění s časem a některé formulace mě vysloveně zaráží…

Třeba dneska tady http://www.super.cz/…estarla.html

Rozkliknu článek, studuju fotku a nějak nevidím, kde dost zestárla? Tohle je ženská, která má skoro 50let? No tak v tom případě fakt klobouk dolů, leckterá třicítka by jí mohla podle mě závidět. I ve srovnání s mnohem mladší promofotkou mi přijde, že se skoro nezměnila.

Přemýšlím, jak by proboha teda měla vypadat, aby novináři áchali, že nestárne.
Jak koukáte na kult mládí vy? Jak přijímáte stárnutí, první vrásky, třeba to, že už nevidíte tak skvěle na blízko (toho jsem si poslední dobou všimla já po svých teprve 30.narozeninách).
Jak na vás působí ženy, které se prezentují jako sexy mladice a přitom mají zřejmě už dávno po přechodu? Mě třeba u takových žen přijde poskakování v korzetu a kozačkách po podiu spíš trapné než že by na mě působily sexy :nevim: Třeba Madonna, nějak na ni koukám a musím myslet na to, že už to dávno není plodná ženská (jo, přiznávám se, trochu ujetá myšlenka) a přesto se tak chová, obléká. To samé třeba Vondráčková.

No a pak takové kreatury jako třeba Donatella Versace nebo Cher, to už je prakicky nekoukatelné, v co se ta jejich posedlost plastikami zvrhla, takový šášové k pobavení, ale s krásou to už nemá společného nic.

Teď otázka spíš na ty „starší“ tady, stárnete s grácií? Necháte si třeba mírně prošedivělé vlasy, aniž byste se za ně styděli?
Máte třeba pocit, že kraťounká mini a tričko s odhaleným pupíkem je tak maximálně pro vaši dceru, ale ne pro vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35411
20.3.13 13:35

@Gladys :potlesk: me je tedy teprve 26, ale nemuzu nesouhlasit. A tohle se prosim netyka jen showbyznysu, bezne v metru potkavam zeny, ktere by mi mohly delat matku, oblecene (a chovajici se), jako moje pubertalni sestra. Vubec uz nemluvim o tom, ze pak takova dama chce pustit sednout :mrgreen:
Obdivuju svoji babicku, nikdy si nebarvila vlasy, obleka se i na nakup do sukne a halenky, a proste starne s gracii :hug:
Bohuzel, naopak moje mama a jeji pritel (skoro padesat a pres sedesat let) si porad mysli, ze jsou tricatnici :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
20.3.13 13:38

Krásně napsané @Gladys, podle mě je stárnutí naprosto přirozená a nevyhnutelná věc. Stárnutí mě nijak netrápí…i ženská s vráskama může být krásná bez plastiky či tuny makeupu…Je mi 36,mám vrásky a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
20.3.13 13:44

Čím jsem starší tím více mi to vadí 8o
Bulvár neřeším :zed: ani sééélebríííty :zed: :zed: :zed: přiznámvám, že občas si to na netu přečtu :oops: ale spíš na odreagování a pro zasmání nad jejich „problémy“ :mrgreen:
Barvení vlasů u žen mi nevadí, pokud volí barvy a střih úměrně věku :think: proč by o sebe neměla žena pečovat a snažit se, aby v 50 nevypadala na 60 ale třeba jen na 45 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
20.3.13 13:44

@Gladys Mě je teprve 27 let, takže prozatím snáším stárnutí dobře. Myslím si o sobě, že budu taková do pohody. Stárnutí budu brát jako přirozenou věc. Samozřejmě nebudu nadšená z vrásek, ale co nadělám. Na plastiku bych v životě nešla. Co bych ještě snesla, je botulinová injekce. Jenomže to bych na to musela mít prachy a navíc se to musí každých pár měsíců opakovat a pak už to stejně nevypadá přirozeně. Co se týče dam, který v 50 nosí oblečení pro 20-leté, tak se mi to taky nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 13:48

Jj, ja si vzdycky rikala, jak budu starnout s gracii a cim vic se blizim ke 40tce, tim je to horsi :mrgreen: Teda ne, ze bych neco delala pro odvraceni, jen ta gracie mi zacina chybet. :lol: A dost se desim chvile, kdy na mne budou pubertacky koukat jak na kreaturu, az vylezu v kapsacich a keckach (nosim to cely zivot) :mrgreen:
Co treba s timhle? Mne do kostymku nebo „stareckych modelu“ nenarve nikdo, to prisaham :lol:
A ty vrasky mne zacly trapit ted, malo spim a je to dost videt. Nejak jsem necekala, ze to prijde uz ted :mrgreen: A to je mozna ten problem techhle celebrit, pripadaji si porad mlade a nechce se jim starnout, to totiz vubec neni jednoduchy.

Jinak jo, clanek jsem videla, klasika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.3.13 13:49

Já jsem na ten článek taky koukala jak blázen, protože Phoebe z Přátel, který miluju, vypadá úžasně a když jsem si přečetla, že jí bude 50, tak mi spadla čelist.
Taky jsem přemejšlela, kdo píše tyhle články. Vyhrabat blbou fotku a napsat o ní 200 slov. Dobrá práce :) Vyžívaj se v tom, že Reese Whiterspoon šla cvičit v teplákách a nenamalovaná…a hned je to katastrofa týdne. Nechápu. Čtu drbárny, ale beru je s obrovskou rezervou. Já si k tomu dřpenu na chvíli odpoledne a kouknu „co je novýho“. Ale oni to maj jako hlavní náplň práce.
Plus jsem si teda několikrát všimla v časopisech (u kadeřnice), že píšou něco hroznýho o někom na fotce, ale jméno se s fotkou neshoduje. To je jak kdyby to psal můj manžel, ten taky netuší, kdo je kdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
20.3.13 13:50

@Gladys - díky za krásné téma :)

Svůj názor vyjádřím krátce: H. Vondráčková vs. M. Rottrová - u mě na celé čáře vyhrává paní Rottrová. I když Vondráčkovu jako zpěvačku rozhodně uznávám, nepatřím mezi ty, kdo ji nesnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
20.3.13 13:55

Já už jsem si toho všimla kolikrát. Hlavně kecy typu ta a ta by měla zhubnout, po padesátce přibrala. Pritom podle mě se dotyčná jen mírně zaoblila a vypadá úžasně. Vkrádá se to i do běžného života, včera mi jedna čerstvě vdaná 24-ka vyprávěla, že nesmí přibrat, bo by se s ní její muž asi rozvedl 8o 8o.
Nevím, celkově mi přijde, že se život tak nějak scvrknul na „jen pro mladé, krásné a štíhlé“. A je mi z toho trochu smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
20.3.13 13:56

Je mi 30 a porad nemam jedinou vrasku, takze mam radost:) Dokonce i fyzicky jsem na tom lip nez ve 20ti, mozna je to vrchol pred padem :mrgreen: Phoebe vypada normalne na svuj vek.
Necti takove clanky, je to opravdu ztrata casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
20.3.13 13:56

Od doby, kdy jsem nastoupila do práce a začala přibírat, jsem viděla, že už na mě kluci se zájmem nekoukají a mladší mě berou jinak. Teď jsem doma s dítětem a zase vidím změnu - nemám moderní oblečení, ale stále nosím to, co jsem si nakoupila do práce a nevynosila. Píšu to trochu oklikou, ale vyplývá z toho, že v každým věku jsou priority jiný. Každý období má svoje, a aby byl člověk spokojenej sám se sebou, měl by se tomu věku přizpůsobit a nehrát si na něco jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
20.3.13 13:57

Ahoj, taky souhlasim s vyse uvedenym. Libi se mi, kdyz o sebe zeny dbaji, ale chovat se v 60 jako 30, to tedy ne. Moji mamce bude letos 56, vypada na svuj vek dobre, sale prave, z chodi na botox a byla i na liftingu, ja bych do toho asi nesla, taky porad drzi nejake diety.Ma ale jiny typ pleti, mela vrasky uz v mem veku, me je 30 a kdyz jsem nekde bez manzela a dcery, tak me lide bezne oslovuji slecno, vypadam mladsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 13:58
@Loki01 píše:
Je mi 30 a porad nemam jedinou vrasku, takze mam radost:) Dokonce i fyzicky jsem na tom lip nez ve 20ti, mozna je to vrchol pred padem :mrgreen: Phoebe vypada normalne na svuj vek.
Necti takove clanky, je to opravdu ztrata casu.

Vrchol pred padem ve 30ti…jojo :mrgreen:

Ja spis nechapu ze vsech tech reklam na kosmetiku, kde nas presvedcujou, ze s timhle kremem nam zmizi vrasky…a pozuje sotva dvacitka :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.3.13 13:58
@asha píše:
Jj, ja si vzdycky rikala, jak budu starnout s gracii a cim vic se blizim ke 40tce, tim je to horsi :mrgreen: Teda ne, ze bych neco delala pro odvraceni, jen ta gracie mi zacina chybet. :lol: A dost se desim chvile, kdy na mne budou pubertacky koukat jak na kreaturu, az vylezu v kapsacich a keckach (nosim to cely zivot) :mrgreen:
Co treba s timhle? Mne do kostymku nebo „stareckych modelu“ nenarve nikdo, to prisaham :lol:
A ty vrasky mne zacly trapit ted, malo spim a je to dost videt. Nejak jsem necekala, ze to prijde uz ted :mrgreen: A to je mozna ten problem techhle celebrit, pripadaji si porad mlade a nechce se jim starnout, to totiz vubec neni jednoduchy.Jinak jo, clanek jsem videla, klasika…

Neboj, až budeš stará, budou kapsáče stařecký model :mrgreen: Dřív taky nikoho nenepadlo, že by člověk 40 plus mohl nosit džíny. A teď je to normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 14:00
@00000 píše:
Od doby, kdy jsem nastoupila do práce a začala přibírat, jsem viděla, že už na mě kluci se zájmem nekoukají a mladší mě berou jinak. Teď jsem doma s dítětem a zase vidím změnu - nemám moderní oblečení, ale stále nosím to, co jsem si nakoupila do práce a nevynosila. Píšu to trochu oklikou, ale vyplývá z toho, že v každým věku jsou priority jiný. Každý období má svoje, a aby byl člověk spokojenej sám se sebou, měl by se tomu věku přizpůsobit a nehrát si na něco jinýho.

Jak se konkretne chces prizpusobit veku? Napr. cely zivot nosis dziny a trika, mikiny, kapsace, tenisky… V kolika letech je podle tebe vhodny tohle vyhazet a oblikat se „primerene veku“ (co to vubec je? :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová