Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak me teda na starenach nepoburuje zadny druh obleceni. teda vlastne jo, vyslovene destke obleceni by se mi asi nelibilo.
ale ani si trebas nemyslim, ze by stara zena mela svou vrascitou kuzi skryt a nemela by trebas nosit kratky rukav (s takovym nazorem jsem se totiz taky setkala)
@Gladys tak jsem si článek přečetla a doporučuji tyhle blebty raději nečíst, pak ti začnou vrtat hlavou podobné nesmysly… nebo máš pocit, že tahle ptákovina o ničem je pro život důležitá? Když není o čem psát (nebo když někdo nevyplodí nějaký rozumný článek), tak se vyhrabe blbá fotka a napíše se k tomu podobný „přínosný“ žvást…
@Bunnies píše: Ženská by měla být ženská a zkrášlovat se a dbát o sebe v jakémkoliv věku.
A tohle by si měly všechny ženské dát zarámovat, pověsit na ledničku, na zrcadlo v koupelně a všude tam, kam chodí často a opakovat si to a dělat to…
@asha jj, ona už má taky červené, žluté a dokonce myslím fialové tričko ![]()
@Bunnies Ženská by měla být ženská a zkrášlovat se a dbát o sebe v jakémkoliv věku. souhlasím ![]()
@Lizbeth Celkem se mi přící, když žena po 40tce či 50tce ustřihne vlasy na kluka, přestane se líčit a rezignuje. a stane se z ní máňa z prasečáku ![]()
Diskuzi nedočítám.
Mně se moc líbí styl Taťány Fisherové. Líbí se mi na ní šedivé vlasy, vypadá moc mile, přívětivě, dokonce bych řekla od pohledu mírumilovně. Takových žen, kterým by ale slušely šedivé vlasy moc není. A už vůbec né takových, kterým by toto slušelo např. ve 40 (jí je tuším 65). K takovému stylu, potřebuje člověk obličej, styl a celkové charisma.
Jinak přemalované nemám ráda ani mladice ani stařice. Makeup může jak pomoci, tak napáchat více škody než užitku. Myslím si, že by člověk měl stárnutí přijmout. Je to koloběh života. Chápu, že když se někdo živí svým vzhledem, potřebuje zvýšenou péči. Ale předstírat v 70 letech, že jsem včera oslavila dvacet pět, mi přijde nevhodné. Umělí platikoví lidé se mi nelíbí ani mladí ani staří. Tu krásu na lidech dělá právě ta nedokonalost, tou je každý osobitý a výjimečný ![]()
My si s přítelem (brzy manželem) ještě nejsme nějak zaprdlý. Nedávno jsme si dali cíl, že si ještě zapaříme pořádně na Tommorrowland v Belgii. A to mi věřte, že jsme dřív řádili až moc. Už bychom mohli být vybouřený
. Asi budu po mámě, chodí pařit k motorkářům, jezdí na dovolené na motorce atd. Ale musíme být rozumnější kvůli dětem…Tak si alespoň letos dáme nějaký housový festival.
Každý chce vypadat co nejdéle mladě. Protože staří už protějšek nepřitahujeme. Proto se snažíme příznaky stáří potlačit. To tu bylo, je a bude. Dokonce krém na vyhlazení vrásek je prý nejstarší podvod, kterému i po tisíciletí lidé stále jsou schopni uvěřit. A koupí ho. Protože obsahuje novinku a zaručeně funguje. Blbost.
Zajímavý je, že muži oceňují prvky tělesného mládí, ale to si my ženy většinou odmítáme připustit a potom je možný potkat ženskou s totálně vysušeným dekoltem a tílkem helou kity. Tohle ve mě probouzí lítost.
Takže jo, pokud ženská je schopna mít dmoucí se prsa bez vysušených vrásek, nevadí mi, když si vezme hodně mladistvej top. Pokud má pěkný plný rty, nevadí mi, když si dá barevnou rtěnku. Pokud má pěkný pěstěný chodidla bez vybočených palců, ať si vezme sandálky. Pokud má pěkný neseschlý ruce, ať si vezme klidně top bez rukávů jen po prsa a klidně růžovej. Jde v podstatě o to, " nenabízet " to, co už prostě lákat a vyzývat k sexu nemůže. To pak právě působí směšně.
Co se týče fotek herečky, opravdu dost zestárla. Já to teda vidím, má hodně hluboký vrásky. Pomohla by jí změna účesu.
Jinak já se opravdu snažím o to, udržet si tělo v co nejlepší formě a až už ty známky stáří budou, budu volit střídmější pohodový oblečení, spíš k vybídnutí přátelství, vybízení sympatičností, aby měli lidi chuť mi podat ruku a jít se mnou na kafe, ne abych je iritovala svou idiocií a snahou schovat hlavu do písku.
I když výjimka potvrzuje pravidlo a tato žena, ač hodně povzbuzuje prvky sexuality, na mě nepůsobí nepříjemným dojmem, možná trochu hysterie, ale nevadí mi : http://www.ibestof.cz/…otokolu.html
S pisatelkou souhlasím. Nedávno jsem byla svědkem takové zvláštní scény. Moje kamarádka, je jí 37, se obléká velmi mladistvě. V podstatě nakupuje ve skateshopech, a ráda se chlubí tím, že si půjčuje oblečení se svou dcerou, které je 13 let. Obě jsou velmi drobné postavy, což kamarádce určitě nahrává v mladistvém vzhledu, když jí vidíte zezadu, myslíte si, že je to nějaká 16letá holka. Ale obléká oblečení náctiletých. Každopádně se svou dcerou byla nedávno nakupovat, a prodavačka během společného rozhovoru, nazývala kamarádku, matku té 13 leté holčičky starší ségrou. Mladá to nevydržela, s pláčem vyběhla z krámu, a venku hystericky na svou matku ječela, ať už se oblíká jako máma, a ne holka. Že už jí bude skoro 40, tak ať se podle toho chová. Nutno dodat, že kamarádku málem kleplo, dost péče věnuje kosmetice, vlasům, nehtům, a na potkání prohlašuje, že jí je 29.
@Shyka tak by mě zajímalo, jak se má taková čtyřicítka chovat ![]()
Ale raději bych to nechtěla slyšet v podání třináctileté puberťačky… to by asi bylo maso - nejspíš něco jako „vrať se do hrobu“ ![]()
Tak já tedy styl oblékání měním..nijak dramaticky, ale tak nějak přirozeně se mi mění vkus..již si nevezmu triko s nápisem, už jen jednobarevné nebo pruhy - klidně výstřihy, klidně barvy..ale už né nápisy, cvočky a blýskající se blbinky..Nelíbí se mi to na mě..jinému sluší, ale já už to na sobě nezkousnu - právě proto, že bych si připada prvoplánově, že demonstruji něco, co už patří k jinému věku..Mě se prostě paní 40+ s trikem mickymouse nelíbí..Jí ano - je to její věc a není to nic proti ničemu.
Mimochodem neznám nikoho, komu by líčení nepomohlo..nikdy jsem si u žádné nalíčené ženy neřekla - ach bože, ta by vypadala lépe přirozeně..upřímně - žen co jsou krásné tak, že nepotřebují naprosto nic je nula nula prd..takže i blbá řasenka dokáže jakoukoli ženskou alespon trochu zvednout.
Já jsem bez líčení vyblitá jak lečo..a často si kladu otázku, jak bych vypadala na pustém ostrově bez barvy na vlasy, make upu, pinzety a žiletky..Myslím, že bych byla slušnej opočlověk.
@Regina Hero píše:
@Shyka tak by mě zajímalo, jak se má taková čtyřicítka chovat
Ale raději bych to nechtěla slyšet v podání třináctileté puberťačky… to by asi bylo maso - nejspíš něco jako „vrať se do hrobu“
@Lizbeth píše:Mimochodem neznám nikoho, komu by líčení nepomohlo..nikdy jsem si u žádné nalíčené ženy neřekla - ach bože, ta by vypadala lépe přirozeně..upřímně - žen co jsou krásné tak, že nepotřebují naprosto nic je nula nula prd..takže i blbá řasenka dokáže jakoukoli ženskou alespon trochu zvednout.
Já jsem bez líčení vyblitá jak lečo..a často si kladu otázku, jak bych vypadala na pustém ostrově bez barvy na vlasy, make upu, pinzety a žiletky..Myslím, že bych byla slušnej opočlověk.
To nevím jestli je reakce na moje „někdy může make up udělat více škody než užitku“? Myslela jsem přeháňku. Když někdo matlá a matlá - protože s trouchou makeupu vidí, že už to není to co to bylo..Rudá rtěnka se mi líbí na mladé jižanské krásce, na 80 leté babičce už ne.
@Shyka to je asi „divná“ dívenka
mým dětem nikdy nevadilo, že si lidé mysleli že vypadám jak jejich starší sestra, jednou dokonce synek, bylo mu 17, zahrál že můj roční syn, on a já jsme rodinka ![]()