Kult mládí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2889
20.3.13 14:41

Bude to znit jako klise, ale na vnejsi projevy starnuti moc nedam, vrasky, sediny a zmeny postavy mi nevadi a to ani na me (35). Osobne me spis berou ruzny bolistky, ktery prisly po 30 a nehoji se, ale to by bylo jiny tema. Ze si nemuzu vzit triko, co je jen do pulky bricha, mi neva.
Chapu, ze kdo se zivi vzhledem (herci atd.), se udrzovat musi dost, ale extremy, ktery si hrajou na mlady (typ Vondrackova) mi prijdou smesny. A bulvarni novinari neco psat musi, ja to skoro nectu. Taky mi prijdou smesny lidi, co na stary kolena zacnou treba s nejakym „adrenalinovym“ sportem, toho vidim kolem sebe taky dost. Kdyz to nekdo dela od mladi je jina vec.
Stary frajeri chodej v duchodu na vylety do hor, na vystavy nebo do divadla atd. proste, co je bavi, i s sedinama a vraskama, to obdivuju a takova bych chtela byt :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.3.13 14:43

To je podobné jako s hudbou, tam je to víc vidět. Ćlověk si taky říká, jak nebude poslouchat babkovskou hudbu. No a najednou je ta jeho hudba „oldies“. Za padesát let budou hip hop poslouchat leda babky a dědkové a mladí budou říkat, „bába šla na battle“, jako se dřív říkalo, že bába šla na vlachovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 14:44
@Bábrdl píše:
Jenže to je z 90% rostoucí váhou. Štíhlé seniorky nosí to, co dřív (džíny, kapsáče cokoliv, kromě mini). V životě nepřijde moment, kdy se probudíš a řekneš si, odteď nosím babkovské kostýmy.

Ale ja to chapu, jenze i tady se muzes docist, ze pro neco je uz jedna stara a ja se furt dokola ptam, kdy jako, kdy to prijde? Jasne, ze to neprijde ze dne na den, ale jednou to zrejme prichazi, jednou si proste koupite babkovsky boty :mrgreen: Ufff, fakt nevim, jak to lip napsat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 14:46
@Bábrdl
@Bábrdl píše:
To je podobné jako s hudbou, tam je to víc vidět. Ćlověk si taky říká, jak nebude poslouchat babkovskou hudbu. No a najednou je ta jeho hudba „oldies“. Za padesát let budou hip hop poslouchat leda babky a dědkové a mladí budou říkat, „bába šla na battle“, jako se dřív říkalo, že bába šla na vlachovku.

Hm, to neni uplne presny, konkretne s tou dechovkou. Tu neposlouchaly (a neposlouchaji) zdaleka vsechny babky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905

Jestli stárnu s grácií - nevim nevim :think:
Táhne mi na 40, prošedivělé vlasy asi mám (kdo to má před tím zrcadlem hledat), nebarvím, stejně by to odrostlo. Když mi to kadeřnice navrhovala „aby se zakryly šediny“, tak jsem pravila „jen ať věděj, že z nich šedivím!“ Mám sen, až budu fakt prošedivělá pořádně, dát si žvýkačkově růžový přeliv - na bílé se to krásně chytí a na tmavých to nebude vidět. Akorát budu muset asi doma chodit v čepici, protože to chlap prej nerozdejchá.
Kraťounká mini a tričko odhalující pupík pro mě nebyla ani v 16. Ale ano, myslím si, že každá věková kategorie má svou módu, odpovídající věku a když se to nerespektuje, člověk pak vypadá trochu jak blb.
Ale zas chodím v mikině a bundě po dvanáctiletým klukovi, dá se to počítat jako mladistvé oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@asha píše:
Ale ja to chapu, jenze i tady se muzes docist, ze pro neco je uz jedna stara a ja se furt dokola ptam, kdy jako, kdy to prijde? Jasne, ze to neprijde ze dne na den, ale jednou to zrejme prichazi, jednou si proste koupite babkovsky boty :mrgreen: Ufff, fakt nevim, jak to lip napsat… :mrgreen:

Tak to vím náhodou docela přesně. Když tě v nebabkovskejch už šíleně bolí nohy. :lol: A až ta chvíle prostě přijde, tak ji poznáš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.3.13 14:49
@asha píše:
@BábrdlHm, to neni uplne presny, konkretne s tou dechovkou. Tu neposlouchaly (a neposlouchaji) zdaleka vsechny babky :)

Ale jasně, že jo. Nicméně i kdyby poslouchali swing, je to prostě retro. :mrgreen:

Jde o to, že každá mladá generace objevuje svoji revoltu. Michal David taky bejval pro mladé revolta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.3.13 14:51
@asha píše:
@K.Black Tak jako jestli mi to nekdo za dva roky rekne, se zlou se potaze :cert: :mrgreen:
Ja to ale myslela trochu jinak (mne osobne je to putna, budu si vzdycky nosit, co budu chtit), zajima mne prave ten vhodny a nevhodny vek :mrgreen:
Pro predstavu: holka chodi oblecena podle nejnovejsi mody, chodi tak ve 20ti, 25ti, 30ti…40ti… a najednou se o sobe docte, ze by mela pribrzdit. Takze davam konktretni otazku: Kdy se podle vas ma zacit brzdit? :mrgreen:

to je blbě položená otázka, protože některá nejnovější moda je vhodná i pro starší generaci ;)
Já se řídím tělem, plandající, uvolněné paždí=konec tílek a všeho bez rukávů.
Uvolněná stehna=konec minisukní a krátkých kraťásků.

Takhle ti neřeknu, kdyby jsi dala obrázek a já znala tvou postavu tak ti řeknu, v čem bych se ti smála :lol: takhle to je těžký. Pokud jsi sportovní tip, vyvaruj se elasťákům vepředu na velblouda čelence s nápisem Y LOVE YOU :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.3.13 14:52
@Bábrdl píše:
Tak to vím náhodou docela přesně. Když tě v nebabkovskejch už šíleně bolí nohy. :lol: A až ta chvíle prostě přijde, tak ji poznáš. :lol:

Aaale to neni ono. Ja si treba musim kupovat zasadne nebolavy boty :nevim: Schvalne se koukni, az budes nekdy v obchode s oblecenim. Mivaji tam „babkovsky“ oddeleni. Mlady do 30ti tam neuvidis. Uz mne chapes? Zajima mne, kdy podle obecnyho presvedceni nastava ten spravny vek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 14:53
@Bábrdl píše:
Ale jasně, že jo. Nicméně i kdyby poslouchali swing, je to prostě retro. :mrgreen:Jde o to, že každá mladá generace objevuje svoji revoltu. Michal David taky bejval pro mladé revolta :lol:

No to teda nevim, co ten predstavoval za revoltu :mrgreen: Chapu, jak to myslis, ale je to neco jinyho, nez na co se ptam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.3.13 14:53
@asha píše:
Ale ja to chapu, jenze i tady se muzes docist, ze pro neco je uz jedna stara a ja se furt dokola ptam, kdy jako, kdy to prijde? Jasne, ze to neprijde ze dne na den, ale jednou to zrejme prichazi, jednou si proste koupite babkovsky boty :mrgreen: Ufff, fakt nevim, jak to lip napsat… :mrgreen:

ne, nekoupíš. Koupíš si boty pohodlnější ale nemusí být babkovské ;) asi máš na mysli mokasíny na klínku, vepředu proplétané že? to já nosit nikdy nebudu, to radši ať mi hnáty upadnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
20.3.13 14:55
@Bábrdl píše:

jj, všechna moje hudba je trapná a stará a bůhví kdy se to hrálo, asi před sto lety :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silky123
20.3.13 14:58

No, genetika je taky „velká věc“. Díky za babičku a mamču, jejich leta jim nikdo nikdy nehádal. Babí v 90 letech chodila každý den 8 km, v sukni a halence, botky na nizoučké platformě. Hádali jí tak max 65 let, mamča to samé. Taky hodně hraje rozpoložení, kdo se trápí, je na tom hůř.

Obě „holky“ braly a berou život tak, jak přichází, stalo se, stalo, nedá se změnit, ale člověk může fungovat dál.

Mně v 27 letech nechtěli pustit do baru, kam jsme šly s kámoškou na pokec. Ona znala obsluhu, takže jsem nemusela vytasit občanku :roll:

• Citovat
  • Upravit
29730
20.3.13 15:00
@K.Black píše:
to je blbě položená otázka, protože některá nejnovější moda je vhodná i pro starší generaci ;)
Já se řídím tělem, plandající, uvolněné paždí=konec tílek a všeho bez rukávů.
Uvolněná stehna=konec minisukní a krátkých kraťásků.Takhle ti neřeknu, kdyby jsi dala obrázek a já znala tvou postavu tak ti řeknu, v čem bych se ti smála :lol: takhle to je těžký. Pokud jsi sportovní tip, vyvaruj se elasťákům vepředu na velblouda čelence s nápisem Y LOVE YOU :mrgreen:

Ale mne nejde o mne ;)
A jasne, ze vsechny generace maji svoji modu, jen se porad snazim naznacit, ze ten prechod do dalsiho levelu neni pro kazdyho tak jednoduchy. Nektery zensky to proste neodhadnou, nebo ani nechteji. Ja treba nechapu, jak muzou byt vsichni moji spoluzaci bud sedivy, nebo plesaty… Ja si prijdu furt stejne, takze ja s tim evidentne problem mam :mrgreen: Nastesti mne moda nezajima a nosim porad to samy, tak doufam, ze se odnekud nedoslechnu, ze bych mela pribrzdit :mrgreen:

Jinak moje dotazy smeruju spis na ty, co tady psaly, ze nekdo na neco uz nema vek…mne od zacatku zajima, kdy nastava ta doba. Jak je videt, ne kazda to pozna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
20.3.13 15:00

Holky ja planovala, ze si kolem padesatky ostriham vlasy hodne na kratko na nejakej smrncovni uces - a mam smulu, manzel cti kult dlouhych vlasu a bude je vyzadovat snad i v 70ti. takze budto budu takova ta vrascita divozenka, nebo budu nosit drdulek, desnej vodvaz. :-)

Jinak teda nic proti plastikam, kdyz spadne podbradek, tak takovej lifting fakt desne pomuze, omladi. Zjevne k tomu mam dispozice, takze bych mela zacit setrit.
samozrejme to nedelat kazdej rok a pak mit usmev od ucha k uchu, to ani hezke neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová