Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@byron píše:
@asha já ale klidně přiznám, že mě občas mrzí, že ten zájem druhého pohlaví už není takový, jaký býval. Někdy to prostě zamrzí
Tak ja ten zajem stale citim…ale jen do urcity vzdalenosti
Zblizka holt uz zadna hitparada ![]()
A sila teda je, ze porad koukam na stejny typy (i vekove), jako uz 20 let…
Kdyz oni ti chlapi vrstevnici uz taky za moc nestoji ![]()
(Taky asi zrusim to zvetsovaci zrcatko
)
@asha píše:
No nikdo o tom nebude psat v bulvaru, to se klidne vsadim
Nikdy neříkej nikdy…
Z kolika lidí se stala „celebrita“ přes noc…I tobě se to může stát…:)
Mě se moc líbí Helen Mirren a Sophia Loren…To jsou podle mě fakt „kočky“…:)
@Pudloslava píše:
a to ja zas jo
- „panda“ rentierka, co si aplikovala modry ocni stin od oboci az podolni okraj ocnice
- „rosnatka“ slecna s modrou rasenkou, kterou aplikovala tak, ze na konci kazde rasy byla mala kapicka
Jééé, tak první typ je u mě KRASLICE a druhý RÁKOSNÍČEK… ![]()
Já mám v práci kolegyni, která sice není silně nalíčená, ale má nalepovací nebo prodloužené řasy, ale jako tím stylem, že fakt nepřirozeně dlouhé - vypadá jak žirafí mládě..pochopitelně se jí všichni smějí a mezi sebou jí říkáme MRKÁČEK.
@asha píše:
Tak ja ten zajem stale citim…ale jen do urcity vzdalenostiZblizka holt uz zadna hitparada
A sila teda je, ze porad koukam na stejny typy (i vekove), jako uz 20 let…Kdyz oni ti chlapi vrstevnici uz taky za moc nestoji
(Taky asi zrusim to zvetsovaci zrcatko)
mně se líbí i starší chlapi, kolikrát víc než mlaďoši..
U mě teda hrozně záleží na náladě, když se cítím dobře, tak je to na mě vidět a chlapi se i usmějou. Většinou ale moc přívětivě nekoukám a ten zájem fakt není..
Ale neumím si představit, že už se nikomu nebudu líbit, z toho mám strach ![]()
Nedávnou jsme potkala Taˇjanu Medveckou a to jsem čuměla, jak vypadá výborně
@Tuco píše:
Nikdy neříkej nikdy…Z kolika lidí se stala „celebrita“ přes noc…I tobě se to může stát…:)
No v tomhle jsem si celkem jista ![]()
@asha píše:
No v tomhle jsem si celkem jista
Dobře…takže žádný články o kapsáčové lady…škoda:)
@byron píše:
mně se líbí i starší chlapi, kolikrát víc než mlaďoši..
U mě teda hrozně záleží na náladě, když se cítím dobře, tak je to na mě vidět a chlapi se i usmějou. Většinou ale moc přívětivě nekoukám a ten zájem fakt není..
Ale neumím si představit, že už se nikomu nebudu líbit, z toho mám strach
Tak jasne, taky se mi urcity typy libi i starsi. Ale nejak je nedokazu zaradit mezi potencialni flirtovace (nebo jak to napsat
), prijdou mi pro mne stary ![]()
@Tuco píše:
Dobře…takže žádný články o kapsáčové lady…škoda:)
Kdyz ja emigrovala a tady si jen tak neskrtnu, to vis… ![]()
Nejstarší modelka světa - 81 let. Nádherná ženská. Tak vypadá pravá dáma. Ušlechtilá, oduševnělá,
http://overdressedforlife.com/…ed-in-alexa/
@Burj Chalifa píše:…vypadajici aspon o 20 let mladsi…
Nejstarší modelka světa - 81 let. Nádherná ženská. Tak vypadá pravá dáma. Ušlechtilá, oduševnělá,
http://overdressedforlife.com/…ed-in-alexa/
@asha tak já byla vždycky na starší chlapy
, když se mnou flirtoval na podzim 20ti letej spolužák, tak mi to přišlo prostě divný. Tak já ti nechám mladíky a ponechám si starší ![]()
@byron píše:
@asha tak já byla vždycky na starší chlapy, když se mnou flirtoval na podzim 20ti letej spolužák, tak mi to přišlo prostě divný. Tak já ti nechám mladíky a ponechám si starší
No, ale problem je, ze s tema 20ti letyma uz mam zas jiny problem
…tzv. generacni (mohla bych byt tvoje matka!
). Ja se zrejme nachazim v nejakym prechodovym obdobi, nebo co. No jesteze to mam doma celkem stabilni, takze tohle jsou jen teorie ![]()