Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@asha jo, já vím, že jen teorie. Přeju ti at to je stabilní pořád. Já jsme o trochu mladší než ty a taky ten věkovej rozdíl byl znát. Přístup k povinnostem atd.
@asha píše:
No, ale problem je, ze s tema 20ti letyma uz mam zas jiny problem…tzv. generacni (mohla bych byt tvoje matka!
). Ja se zrejme nachazim v nejakym prechodovym obdobi, nebo co. No jesteze to mam doma celkem stabilni, takze tohle jsou jen teorie
To chce kompromis - co ti říkají třicátníci? ![]()
@byron píše:
@asha a jak se to dělá takhle vypadat? To musí bejt ale i šikovnej plastickej chirurg, ale jo, chtěla bych to, takhle vypadat
Urcite plastiky ma, kdo v tyhle branzi ne…ale vypada dobre.
@byron píše:
@asha jo, já vím, že jen teorie. Přeju ti at to je stabilní pořád. Já jsme o trochu mladší než ty a taky ten věkovej rozdíl byl znát. Přístup k povinnostem atd.
Dik ![]()
Mela jsi takovyho zajocha?
@Regina Hero píše:
To chce kompromis - co ti říkají třicátníci?
Nevim, mam ho doma…byvaji zenaty, ustvany a na krku deti
![]()
@asha píše:
Dik
Mela jsi takovyho zajocha?
Neměla! Ale zájem z jeho strany byl, tím, že jsme byli spolužáci, tak jsme měla možnost poznaz jeho přístup k povinnostem
. Absolutně nic mi to neříkalo, i jak vypadal mladě, byl hezký, to jo, ale už to bylo tak nepatřičný. Matka jeho bych být nemohla, ale mentálně jsme si tak připadala. A měla jsem tendenci s ním jednat jako s harantem
@byron píše:
Neměla! Ale zájem z jeho strany byl, tím, že jsme byli spolužáci, tak jsme měla možnost poznaz jeho přístup k povinnostem. Absolutně nic mi to neříkalo, i jak vypadal mladě, byl hezký, to jo, ale už to bylo tak nepatřičný. Matka jeho bych být nemohla, ale mentálně jsme si tak připadala. A měla jsem tendenci s ním jednat jako s harantem
No tak to je presny. Mlady jsou haranti a starsi jsou moc stary
By mne zajimalo, kdy tohle prejde
Nebo radsi ne ![]()
@asha píše:
Kdyz ja emigrovala a tady si jen tak neskrtnu, to vis…
To se nevylučuje…emigrace a článek na super.cz ![]()
Já se i ke svým vyrstevníků chovám mateřsky
..jsem totiž na starší a vždycky jsem byla, takže někde stejně starý či mladší u mě nepřichází v úvahu..
Nedávno jsem se rozšoupla na firemní párty a skončila na ploužáku s mladíkem o dekádu mladším..on byl unešen, já v rozpacích
dočkala jsem se komplimentu, že jsem DĚSNÁ ŠŤÁVA
…ale to mě fakt nebralo
@Tuco píše:
To se nevylučuje…emigrace a článek na super.cz
Hele to mas tezky. Nechlastam, nechodim na mejdany, nebalim partnery televiznich celebrit, ani se od nich nenechavam zbouchnout. Dokonce vetsinu tech celebrit ani neznam, natoz jejich manzele. Se mnou je to marny
![]()
@asha píše:
Nevim, mam ho doma…byvaji zenaty, ustvany a na krku deti![]()
![]()
To máš pravdu, ten můj je to samé, samá práce, samé děti a ještě manželka… ![]()
@Lizbeth píše:
Já se i ke svým vyrstevníků chovám mateřsky..jsem totiž na starší a vždycky jsem byla, takže někde stejně starý či mladší u mě nepřichází v úvahu..Nedávno jsem se rozšoupla na firemní párty a skončila na ploužáku s mladíkem o dekádu mladším..on byl unešen, já v rozpacích
![]()
dočkala jsem se komplimentu, že jsem DĚSNÁ ŠŤÁVA
![]()
…ale to mě fakt nebralo
Můžu se přidat? Ano jsem podle někoho už bába nad hrobem
,ale zdaleka si tak nepřipadám. Řekla bych, že do padesáti jsem si ani nějak věk nepřopouštěla. Prostě poděs, který se na hodech dokázal odvázat u Pohody od Kabátů. Nějak po té padesátce se státnutí začalo pomalu a jistě připomínat. Tam mě píchlo atd.Dnes už při Kabátech nemlátím hlavou o zem, ale taky jsem zatím neobula kostkovaný papuče. Pravda při kilech, které jsem za poslední roky nabrala se s nostalgií kouknu po dvacetileté štíhlé, ale co už, každý věk je jiný a stárnutí je přirozené. Vrásky skoro nemám, chodím v riflích a botaskách, jen už ne v bederkách a krátkých tričkách. Dokážu být soudná v oblékání.
Nesouhlasím, je to především o penězích a volném čase. Pro herečky, zpěvačky a spol. je to de facto výrobní prostředek. Udržování opravdu perfektního vzhledu (kosmetika, cvičení, masáže, manikůra, plastické úpravy) je práce na půl úvazku. A photoshop taky udělá svoje. Třeba Madonna vypadá tak jak vypadá nejenom díky cvičení, ale i díky dopování se testosteronem.
@Burj Chalifa píše:
Nechci brát nikomu iluze, ale i pí. Rottrová není bez úprav. Mě se líbí i HV, plastiky má decentně udělané, nepotlačují ani vrásky, které má. Postava výborná včetně udělaných prsou. Pracuje na sobě, cvičí, nekouří, drží životosprávu. Nepřiměřená kritika Heleny mi občas zavání českou ženskou závistí. Hodně neudržovaných „mamin“ s karfiolem na hlavě o 20 let mladších jí nesahá ani po kotníky. Je to nejen o penězích, ale i o chtění a vůli dobře vypadat. Připomínám také čerstvou šedesátnici Petru Janů - čím starší, tím hezčí. A dvacítky ze sebe tyto dámy rozhodně nedělají. To by už totiž nebyly Dámy.
@asha a jak se to dělá takhle vypadat? To musí bejt ale i šikovnej plastickej chirurg
, ale jo, chtěla bych to, takhle vypadat