Kult mládí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
20.3.13 14:03

@Bábrdl No vzhledem k tomu, ze je nosim dobre 20 let, tomu moc neverim. Verim tomu, ze je nase generace nosit bude, coz o to, ale obavam se, ze mladsi rocniky budou minimalne kroutit ocima :roll:
Ja to dala spis jako otazku, v kolika je vhodny vyhazet satnik a neoblikat se jako ve 20ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
20.3.13 14:06

@Gladys ten článek jsem ani nerozklikla, šokoval mě stejně jako tebe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
20.3.13 14:11

Je mi 40, vypadám prý na mnohem méně, ale cítím se někdy na 100. Víc než vzhled řeším tedy zdraví a to už mi občas dává na prdel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
20.3.13 14:11

Já na tom budu zřejmě jako @asha. Zatím je mi tedy 27 ale bez tenisek a pláťáků si život neumím představit. Taky nejsem kostýmkovej typ. A popravdě mě ani nevadí, když se ženská v 50ti obléká mladistvě nebo má třeba červenou hlavu. Pokud jí to sluší a není to vyloženě na hranici nevkusu. Od mojí mámy bych si klidně oblečení půjčila, kdyby na to přišlo. Každej kamarád mi už od mládí říká jakou mám šmrncovní maminku a já jsem na ní pyšná. No a že si občas veme krátkou sukni. Tak co když na to má nohy… To už se mi hůř kouká na 18tku který přes kalhoty přetejká pupek a má k tomu navíc krátký tričko. Co se týče těch časáků tak já těm 50tnicím co je pomlouvaj závidím. Takhle já budu vypadat nejspíš za 10let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.3.13 14:18

Tak mě bude 35,nějakých změn jsem si mocnevšimla, ani po 3 dětech, ale tak jo, pleť je trochu zdevastovaná po probdělých nocích, jak dokojím, prsa nebudou tak napnutá, ale ani povislá neb není co viset :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taky jsem přešla z melírovaných vlasů po X letech na svou původní barvu tmavě hnědou, trošku šok pro okolí, ale co, nebudu se hrát na něco co nejsem. Prostě by měli mít všichni soudost. Ikdyž mi nic nepřetejká, tak krátký triko a mini bych si nikdy neoblíkla. Se mi líbí, jak holka napresovaná v mini a krátkým uplým triku, se sehne a vylezou jí zařezaný tanga od ťamanů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
20.3.13 14:19

Muj vzor „starnuti“ je Maruska Rottrova… :srdce:
Vondrackova - ta kreatura by se od ni mela ucit!

• Citovat
  • Upravit
29730
20.3.13 14:20
@Paoloska píše:
Je mi 40, vypadám prý na mnohem méně, ale cítím se někdy na 100. Víc než vzhled řeším tedy zdraví a to už mi občas dává na prdel 8)

No to je uplna tragedie. Oci, klouby, vsechno jde do kopru. Ted mi moje deti delaji presne to, co jsem delala ja, ukazovany predmet mi strci deset cisel pred oci (nevidim nic) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
20.3.13 14:26

A mě je to šumák…ať se každej oblíká jak se mu líbí…ať je to šedesátka nebo dvacítka…To mě teda nijak neobtěžuje a od ostatních očekávám to samý…Co mě obtěžuje je když na sebe ženská vykydne půlku flašky silnýho parfému a já pak mám problémy to rozdejchat…a to samý obráceně..když se někdo moc nevěnuje běžné osobní hygieně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 14:27
@Tuco píše:
A mě je to šumák…ať se každej oblíká jak se mu líbí…ať je to šedesátka nebo dvacítka…To mě teda nijak neobtěžuje a od ostatních očekávám to samý…Co mě obtěžuje je když na sebe ženská vykydne půlku flašky silnýho parfému a já pak mám problémy to rozdejchat…a to samý obráceně..když se někdo moc nevěnuje běžné osobní hygieně…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.3.13 14:29
@asha píše:
@Bábrdl No vzhledem k tomu, ze je nosim dobre 20 let, tomu moc neverim. Verim tomu, ze je nase generace nosit bude, coz o to, ale obavam se, ze mladsi rocniky budou minimalne kroutit ocima :roll:
Ja to dala spis jako otazku, v kolika je vhodny vyhazet satnik a neoblikat se jako ve 20ti?

Věř mi, že dnešní seniorky se neoblékají tak, jako seniorky před dvaceti lety :lol: Dneska padesátiletá ženská v džínech nikoho nešokuje, před dvaceti lety byly džíny uniformou mládí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
20.3.13 14:32

Nedávno jsem zjistila, že matka Ornelky Štikové je stejně stará jako já, takže se cítím krásně, svěže a mladě ;)
Jinak je fakt že to zdraví by mohlo být lepší, brýle co byli ještě loni jen na řízení, už nosím skoro pořád, občas bolí záda, kolena(nemám nadváhu) nějaká ta vráska už taky je, ale prý vypadám pořád dobře a na míň než mi je :nevim: jo a už tak půl roku nepoužívám to zvětšovací zrcátko na obličej :mrgreen:

Nemám ráda bachyně co ze sebe dělají diblíka, stařenu co ze sebe dělá náctku. Co se týče oblečení tak mi vadí blýskavé, flitrové a velkonápisové oblečení na ženách staršího věku. Nevím kdo tady řešil kapsáče, tak to mi přijde uplně v pohodě, pokud nejsou zamaštěné, žena nemá 100 kilo atd :mrgreen: prostě každá má nějaký styl, a nedovedu si představit kdyby mi někdo řekl „už ti je 40, přestaň nosit kecky a džíny, kup si kostýmek a podpatky“

Jak tu někdo zmiňoval Marii Rotrovou, to je dáma, opravdová dáma která stárne s grácií, Helenka vyžilá, klepavé paždí v tílku :poblion: a ještě se mi líbí Květa Fialová, ta je svá a přesto dáma.

• Citovat
  • Upravit
29730
20.3.13 14:36
@Bábrdl píše:
Věř mi, že dnešní seniorky se neoblékají tak, jako seniorky před dvaceti lety :lol: Dneska padesátiletá ženská v džínech nikoho nešokuje, před dvaceti lety byly džíny uniformou mládí.

Nesokuje, ale nechodi v tom vsude, ze (ale to nesokovaly ani pred dvaceti lety, to bys musela jeste dal)… Jasne, ze nejaky posun je, ale pokud se dobre rozhlidnes kolem sebe, uvidis, ze hodne zenskych kolem 50-60 chodi v usedlych modelech. Kupujou si „usedlejsi“ obuti atd. Mne zajima ten vek, ten prechod, kdy si reknou : tohle uz neni pro mne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.3.13 14:39
@asha píše:
Nesokuje, ale nechodi v tom vsude, ze (ale to nesokovaly ani pred dvaceti lety, to bys musela jeste dal)… Jasne, ze nejaky posun je, ale pokud se dobre rozhlidnes kolem sebe, uvidis, ze hodne zenskych kolem 50-60 chodi v usedlych modelech. Kupujou si „usedlejsi“ obuti atd. Mne zajima ten vek, ten prechod, kdy si reknou : tohle uz neni pro mne ;)

Jenže to je z 90% rostoucí váhou. Štíhlé seniorky nosí to, co dřív (džíny, kapsáče cokoliv, kromě mini). V životě nepřijde moment, kdy se probudíš a řekneš si, odteď nosím babkovské kostýmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.3.13 14:40

@K.Black Tak jako jestli mi to nekdo za dva roky rekne, se zlou se potaze :cert: :mrgreen:
Ja to ale myslela trochu jinak (mne osobne je to putna, budu si vzdycky nosit, co budu chtit), zajima mne prave ten vhodny a nevhodny vek :mrgreen:
Pro predstavu: holka chodi oblecena podle nejnovejsi mody, chodi tak ve 20ti, 25ti, 30ti…40ti… a najednou se o sobe docte, ze by mela pribrzdit. Takze davam konktretni otazku: Kdy se podle vas ma zacit brzdit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.3.13 14:41

Tak ja zase obdivuju, jak nektere damy {Madonna, z nasich Rottrova, Vondrackova} proplouvaji desetiletimi a vypadaji stale mladistve. Blbe clanky v bulvaru si sem tam prectu. Nazor na ne mam asi takovy, ze je pisou kdejaci externi pisalci, co za to dostanou par susnu, takze podle toho to pak vypada. Nejvic me dorazi ty titulky, ktere jsou totalne vytrzene z kontextu, prekroucene informace apod. Ja bych v padesati chtela vypadat jako podle nic ta hruza. Ja mam par prisernych fotek, kde mi bylo dvacet, natoz ted „na stara kolena“ :mrgreen:
Me kult mladi pripada zvrhly u vcelku jeste mladych lidi, kteri do sebe kolem tricitky nebo i driv nabichaji botoxove injekce, rty maji jak jitrnice, prsa jak dva narazniky, vlasy prodlouzene.
Chapu ze lidi pracujici v showbiznise se musi umele prikraslovat. Hlavne asi zpevacky. Co ale ocenuju, ze jsou in tak nejak vnitrne. Proste jsou mlade i myslenim.
Na druhou stranu se mi libi i damy co umi starnout s gracii a to jsou asi hlavne herecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová