Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hmm píše:
neříkám, že ne..ale nevidím vsechno tak jednoznacne:) a rozhodne by to nebylo bez mrknuti oka…:) Ale je to fakt Amerika je „samozvaný vládce svobody a demokracie“
stačí vzpomenout na Vietnam že
![]()
@Tuco nesrovnávám,jen jsem je uvedla jako příklad, proto jsou v uvozovkách ![]()
http://aktualne.centrum.cz/…onflikt-usa/
tohle na mě ted vykouklo ![]()
Já se přiznám, že se trochu obávám. Ono pokud KLDR štěkne jadernou zbraní, byť i jen jedinou, která bude nakrásně i sestřelena, může to mít pro svět vážné následky
.
Nehledě na to, že je třeba si uvědomit, že asiati jsou velmi skromní, velmi pracovití a bohužel jak se patří zfanatizovaní. Dobýt takovou zemi by podle mě pro civilizované a svobodomyslné američany nebylo rozhodně mrkutím oka během pár dní
. Zvlášť s Čínou za zády…
@jitkabokule píše:
tohle na mě ted vykouklo
teď na to koukám a je mi zle, oni jsou zfanatizovaní a úplně mimo…z toho se ještě něco vyklube
@jitkabokule píše:
tohle na mě ted vykouklo
Ted sem to dočetla
hrůza, pokud se to opravdu splní a půjde o jadernou zbrań,tak jsme v pytli i my. Mám strach z třetí světové, myslím, že to asi jen takové bububu nebude.
Co jsem tak slyšela na čt24 tak pravděpodobně je celá tahle akce tlustýho Kima nasměřovaná hlavně směrem dovnitř - tj. potřebuje si udržet pozici a svůj „lid“ v pozoru, strašením válkou je semknout proti společnému nepříteli. Jejich naprostá izolace k okolnímu světu jim moc šancí vyhrát případnou válku nedává, jak by se k tomu postavila Čína by bylo zajímavé, ale evidentně se jí do žádné války nechce. KLDR má sice vojáků jako much, ale má katastrofální nedostatek jídla a pohonných hmot a to by je ve válce dost omezovalo. Jadernou bombu pravděpodobně mají, ale podle expertů nejsou schopni ji dopravit tam, kam by si přáli. Pokud Kim není totální šílenec tak z války mu nic nekápne. To samé Amíkům v KLDR není ani ropa, ani žádné jiné vzácné suroviny. Je mi líto obyčejných Korejců jižních i severních a doufám, že se nic nesemele.
Lidi nadavají jak jsou v KLDR chudáci jak se zerou hlady apodobne:)z vas tam nekdo byl, ze to vite? vzdycky vypluje neco na povrch o KLDR, kdyz se trosku ozvou, jinak nikoho ten narod ani nezajima. To ze my jsme pod medialni masazi USA a EU to uz moc lidi nevnima, nechte kazdy narod svým. Politika USA a EU udela z evropy za chvíli multi-kulti kontinent to jen tak mimo mísu no:)tak jim pak můžete přitakávat na kazdou svinarnu co udelaji a uz v historii udelali a drzet za kazdou cenu s nima:)
@Šalvějka píše:
Ne a to proto že strach má KLDR, jen pouštěj hrůzu. Kdyby Amerika chtěla tak je zamáčkne do země bez mrknutí okaprasata korejský…
che che to určitě…:))a proč teda nechce? proč nezamáčkla už dávno?
@-Sára píše:
Ted sem to dočetlahrůza, pokud se to opravdu splní a půjde o jadernou zbrań,tak jsme v pytli i my. Mám strach z třetí světové, myslím, že to asi jen takové bububu nebude.
v klidu..jak kdysi řekl můj otec…prosimtě jedna atomovka-žádná atomovka…:)
Tak jsem našla pár proroctví o 3. sv. válce
„A po druhém velkém boji mezi národy přijde třetí světový požár, který rozhodne o všem. Objeví se docela nové zbraně. Za jediný den zemře více lidí než předtím ve všech válkách dohromady. Boje se budou vést umělými děly. Nastanou gigantické katastrofy. S otevřenýma očima budou národy Země vstupovat do těchto katastrof. Nebudou si uvědomovat, co se děje, a kdo si to uvědomí a řekne to, bude umlčen. Všechno bude jinak než předtím, a mnohá místa na Zemi se promění ve velké hřbitovy. Třetí válka se stane koncem mnoha národů.“ (Stormberger - 18. století)
„Bílí muži budou bojovat proti jiným národům na Zemi - proti těm, kteří vlastnili první paprsky moudrosti. Výsledek bude hrozný.“ (Bílé pero z klanu Medvědů národa Hopi - 1958) - první známé civilizace byly situovány do Mezopotámie - dnešní Irák - do údolí řeky Indu - pohraničí současného Pakistánu a Indie - a do Číny.
Co potom bude s tímto lidem, až tato velká a hrozná (občanská) válka vypukne? Bude to velmi odlišné od války mezi Severem a Jihem (v Americe)… Bude to válka čtvrti proti čtvrti, města proti městu, země proti zemi, státu proti státu, a budou pokračovat v ničení, a budou ničit a vyrábět, ve velkém množství, přestanou na jistý čas, mezi americkým lidem…Jejich města budou zničena. Nastane doba, kdy velké a lidnaté město New York..zůstane bez obyvatel. (Orson Pratt, 1879)
Vidím Žluté bojovníky a Rudé bojovníky, jak postupují proti zbytku světa (naznačení čínsko-arabské aliance?)…Evropa bude zcela potažena žlutou mlohou, která bude hubit dobytek na polích. Ty země, které začaly válku…zahynou v hrozném ohni. Může Pán poskytnout mým vnukům sílu vytrvat v těch nadcházejících těžkých dobách. (Francesca de Billiante Savojská, 12. století)
@Tuco píše:
che che to určitě…:))a proč teda nechce? proč nezamáčkla už dávno?
Mě se zdá, že Amerika je na sebe tak hrdá a stále si myslí jak je nedobytná. Se divím, že se nepoučili ze spadlých dvojčat.
@Hmm píše:
Lidi nadavají jak jsou v KLDR chudáci jak se zerou hlady apodobne:)z vas tam nekdo byl, ze to vite? vzdycky vypluje neco na povrch o KLDR, kdyz se trosku ozvou, jinak nikoho ten narod ani nezajima. To ze my jsme pod medialni masazi USA a EU to uz moc lidi nevnima, nechte kazdy narod svým. Politika USA a EU udela z evropy za chvíli multi-kulti kontinent to jen tak mimo mísu no:)tak jim pak můžete přitakávat na kazdou svinarnu co udelaji a uz v historii udelali a drzet za kazdou cenu s nima:)
Tak např. týdeník Reflex vyslal do KLDR své redaktory, aby napsali nestrannou reportáž. Výsledek zněl tak, že jim ukázali to, co považovali za to nejlepší. Psali tam, že jestli to co jim ukázali, bylo to nejlepší nechtějí vidět to nejhorší
Ano, určitě se tam mají skvěle, proto potřebují potravinovou pomoc. I sám starý Kim čong il byl žádat Čr o potravinovou pomoc, která mu byla zamítnuta. Ale ano určitě je to jen západní propaganda a KLDR je ráj na zemi ![]()