19letá matka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102
2.4.13 16:17

19letá matka

Zdravím holky chtěla bych znát váš názor mého přítele dcera 19letá má 1měsíční holčičku, je viditelně nezrálá být matkou o svou dceru se nestará nestříhá jí ani nehty-já jí je stříhala již 2×! po propuštění z porodnice přestala kojit a krmí malou nutrilonem, ale nechá malou brečet třeba do půl noci aby usnula sama prý aby nebyla moc rozmazlená přitom jí bolí bříško ani jí nevyzvedla v lékárně Vigantol-musela jsem já. Nechá malou spát u ožralé tchýně-ožralá je denně i mě na celý víkend půjčuje maličkou neprosto bez problémů a to mám dvě děti! Dokonce při krmení malá zašilhala a ona jí prý dala pohlavek v jednom kuse na ní řve ať kouká spát no chová se k ní jak k hadru, všechno oblečení i postýlku dostala od nás po našich klukách ona jí koupila jen kombinézu a kočárek ze sekáče a za porodné sobě a jejímu manželovi koupila drahé telefony a já nevím co mám dělat přítele to nijak moc neznepokojuje, ale mě to nedá spát. mám se podle vás obrátit na sociálku? nechci být za svini, ale ta maličká si takový život nezaslouží mají jí jen kvůli rodičovským příspěvkům si myslím. co by jste dělaly vy můžete mi poradit prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
2.4.13 16:21

A zkoušela sis s ní o tom promluvit? Poradit? Pomoc?
Na kočárku ze sekáče nevidím nic špatnýho, pokud jste jí poskytli oblečení a postýlku, tak proč by sháněla něco jinčího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
2.4.13 16:22

Teda, chudák holčička :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716

Jako já nemam rada, když se někdo plete do cizích věcí. Ale toto je pres caru, toto bych už resila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429

@LuLucinda ty vo. e 8o tak to je silné kafe..nevím co ti poradit, ale asi bych to řešila s tou sociálkou..té holčičky je mi strašně líto :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429

Taky jsem 19letá matka a úplně mě to trhá srdíčko, to co tu píšeš :,( Je neuvěřitelné, že to někdo dokáže :,( Já bych té naší dala všechno na světě :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
2.4.13 16:23

Zksu si sní promluvit, třeba to pomůže.
Ale jít na sociálku, no nevím, jen by u ní udělali kontrolu.
A to že má kočár ze sekáče, no a? Hodně maminek má použité kočárky? :nevim: Na tom není nic špatného.
A to že porodné utratila za mobily, je to sice hnus, ale Tvá věc to není. je jen na ní jak s penězma naloží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.4.13 16:24

Teda to je docela silný kafe…Chudák miminko :(.Každopádně bych ji nahlásila na sociálce, otázka je jestli s tím něco udělají. A,že budu za svini? Tak ať, ale pak nebudu mít výčitky svědomí, kdyby se něco stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
2.4.13 16:26

@LuLucinda To je síla co píšeš. Tady asi nějaká domluva nepomůže :pocitac: Chudák holčička :,( Pokud se její chování k malé nezlepší, určitě bych to řešila přes sociálku.

• Citovat
  • Upravit
2852
2.4.13 16:27

Asi by to chtělo rodiče trochu postrašit a promluvit si s nimi jak se má s dítětem zacházet. Bohužel možná tím, že jste jí všechno dali jste jí pomohli i nepomohli. Předpokládá totoiž, že se o dítě bude starat někdo jiný, tak jak je zvyklá, že se celý život stará někdo o ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.4.13 16:28

Já nic nemám proti věcem ze sekace, jen jsem chtěla aby bylo vidět co ji koupila, mě je té malé líto když je u nás je hrozně hodná jen u ní pořád pláče asi ta maličká cítí že jí nemá ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
2.4.13 16:29

Ale je to síla jak se k ní chová :cert: :cert: Já měla v 19 letech už 2 děti a nedala jsem na ně dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.4.13 16:30

Mluvily jsme s ní o tom před námi se k malé chová slušně, ale před dědou u kterého bydlí se k malé vůbec nemá a raději spi do oběda a malá pláče hlady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
2.4.13 16:34

A takové „matky“ mají děti :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3419
2.4.13 16:35

To je smutný, chce se mě brečet, chudinka holčička :,(
Určitě bych před tímhle nezavírala oči, nejdřív bych zkusila promluvu, u které si myslím, že by měl být i její otec a pak bych se rozhodovala dál podle situace.
Držím palce, ať se umoudří, vždyť mít dítě je ten nejkrásnější dar o který je třeba pečovat s tou největší láskou a něhou. Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová