19letá matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
2.4.13 17:24
@Crystal87 píše:
Proboha…asi bych to resila socialkou, na co s ni mluvit kdyz mlati mesicni miminko lepsi to nebude 8o 8o 8o Volat socialku a hned! Nez te holcice ublizi jeste vic :,( :,( :,( :,(

Klííííd, uživatelka tam napsala dost podstatné slovo a to slovo PRÝ.
Prý jí dala pohlavek. Mno…
Podle mě to bude všechno maličko jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
2.4.13 17:25
@LuLucinda píše:
Když to tak čtu tak je nakonec podle vás všechno moje vina?:) já mám dost svých starostí a nemám potrebu si další pridelavát malé je mi líto ona za to nemůže že se k ní chovají jak k hadru chtěla jsem znát váš názor už ho znám a hned mi je líp

Nikdo na tebe vinu nehází, jen ti tu některé holky nabídly pohled i z jiné strany.
Máš svých starostí dost? Proto radši půjdeš na sociálku abys jich neměla víc?
Ale tím jim opravdu nepomůžeš, naopak…
Dala bych jim šanci…
Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.4.13 17:26
@sunnyho.motylek píše:
@tamata To jsem taky chtěla napsat, kdyby tu psala nějaká šestinedělka co prochází poporodní depresí a nebo vubec vyplašená šestinedělka, tak by jí tu všechny radily
Pak tu je někdo kdo hodí špínu na šestinedělku a už chce volat sociálku
Kdo z nás nebyl vypleskej po porodu prvního dítětě??nemyslím si, že bysme je mlátily atd, ale prostě mimo sme byly skoro všechny

Ja teda mimo nebyla ani trochu :nevim: Byla to naprosta pohodicka, takova flakarna…prislo mi strasne snadny se starat o miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58

Tak v tom případě tu sociálku opravdu zavolejte, buď se zpraví, nebo u pěstounů či adoptovaných rodičů by se měla líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
@tamata píše:
Podle mě to bude všechno maličko jinak :nevim:

Taky jsi myslím, že je to malinko přitažené za vlasy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073

Já dám příklad, když se zeptáte mojich blízkých jaká jsem máma, tak řeknou, že super.
A pak se zeptejte švagrový, sepíše vám něco podobnýho, protože jsem jí ukradla asi muže jejího života (což já nechápu, ale hlavně, že to chápe ona) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.4.13 17:27

Přesně, mě taky malá furt spala a já se chodila koukat kdy se vzbudí :) za to teď ve dvou letech to je satan :evil: :mrgreen: ale na sestřičku se moc těší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.4.13 17:28
@tamata píše:
Podle mě to bude všechno maličko jinak :nevim:

No a tobe prijde naprosto normalni nechat mesicni miminko u ozrale tchyne? 8o Mne teda fakt ne! A vzhledem k tomu ze toho tyrani a ublizovani je vic nez dost tak rozhodne byhc nezavirala oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
2.4.13 17:29
@Hercendes píše:
Přesně, mě taky malá furt spala a já se chodila koukat kdy se vzbudí :) za to teď ve dvou letech to je satan :evil: :mrgreen: ale na sestřičku se moc těší

My uz mame tri satanky a rikam si jaky to bylo leharo s jednim miminkem :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.4.13 17:30
@Crystal87 píše:
No a tobe prijde naprosto normalni nechat mesicni miminko u ozrale tchyne? 8o Mne teda fakt ne! A vzhledem k tomu ze toho tyrani a ublizovani je vic nez dost tak rozhodne byhc nezavirala oci.

Já tu ožralou tchýni neviděla :nevim: Uživatelka „praskla mi voda“ dávala dítě taky ožralý tchýni (nebo matce? Asi matce) a 80 % uživatelek se jí zastalo, protože ona to psala ze svýho pohledu. Tak to najednou bylo úplně něco jinýho.
Já fakt nevím jaká ta tchýně je… :nevim:

Příspěvek upraven 02.04.13 v 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.4.13 17:31

Prý jsem napsala že já u toho ebyla ale 47 letý,,děda,, jo nechce se mi tomu samotné věřit jak by někdo něco takové udělal. vidím pohledy od vás ale taky vy pochopte mě, ta 19 maminka byla vždy v pohodě, zodpovědná a vše potřebné k výchově děti k mým detem se chová líp jak k její vlastní dceři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684

Zakladatelko, koukám a čtu že u Vás se docela bumbá :think: Tchýně je alkoholička, bývalá přítelkyně Tvého přítele taky a Tebe terorizovala jeho mladší dcera. A to jsi ještě psala před rokem a něco, že se ani nedivíš, že k tomu taky nemáš daleko.
Myslím, že na Tvém příběhu je něco pravdy, ale něco je vymyšlené..
Upřímně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

@Crystal87 Nikdo tu nepíše, že to je normální, ale muže to být i přibarvené a ona muže procházet poporodní depresí, kolik tu bylo diskuzí o poporodních depresích a v každé jí holky tady podporovaly a pak už to bylo dobré, první bych se snažila pomoct jí, přece jí nebudou brát dítě pokud je nemocná?
Pokud je to jinak tak samozřejmě volat sociálku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.4.13 17:32

No já třetí nevylučuju, ale rozhodně né teď ve 22 letech stačí dvě :) a pak časem třeba až mi „potáhne“ na 40 :mrgreen: jsem zvědavá jak zvládnu dvě dětičky :) ale jestli Leonka bude spící jak Adriana tak mám vyhráno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.4.13 17:32
@LuLucinda píše:
Prý jsem napsala že já u toho ebyla ale 47 letý,,děda,, jo nechce se mi tomu samotné věřit jak by někdo něco takové udělal. vidím pohledy od vás ale taky vy pochopte mě, ta 19 maminka byla vždy v pohodě, zodpovědná a vše potřebné k výchově děti k mým detem se chová líp jak k její vlastní dceři

no tak to bych viděla fakt na něco souvisejícího s šestinedělím. Takže bych jí nabídla hlídání a aby si skočila za odborníkem. A věřím, že ten mateřskej cit se jí teprve rozvine, když má vztah i k tvojim dětem. Takže to je moje rada :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová