19letá matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
2.4.13 17:33
@LuLucinda píše:
Prý jsem napsala že já u toho ebyla ale 47 letý,,děda,, jo nechce se mi tomu samotné věřit jak by někdo něco takové udělal. vidím pohledy od vás ale taky vy pochopte mě, ta 19 maminka byla vždy v pohodě, zodpovědná a vše potřebné k výchově děti k mým detem se chová líp jak k její vlastní dceři

Tak pokud byla v pohodě a normální jak píšeš tak je to jasné deprese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
2.4.13 17:34
@sunnyho.motylek píše:
Tak pokud byla v pohodě a normální jak píšeš tak je to jasné deprese

taky to tak vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
2.4.13 17:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
2.4.13 17:40

@T.Hololinka
mám velkou rodinu pořád se u nás něco děje, ale dík za připomenutí starých času kterým už snad odzvonilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.4.13 21:55

To je teda síla :( chudák holčička.. určitě bych to řešila přes tu sociálku.. mě je taky 19 mám dvouměsíční holčičku a radši něco koupím jí než sobě :palec: proč si dítě pořizovala když není na dítě připravená? Ale to asi nebylo plánované mimi co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
14.4.13 21:57
@aklora píše:
To je teda síla :( chudák holčička.. určitě bych to řešila přes tu sociálku.. mě je taky 19 mám dvouměsíční holčičku a radši něco koupím jí než sobě :palec: proč si dítě pořizovala když není na dítě připravená? Ale to asi nebylo plánované mimi co? :think:

na poporodní depresi nebudeš připravená ani ve čtyřiceti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.4.13 22:06
@tamata píše:
na poporodní depresi nebudeš připravená ani ve čtyřiceti :palec:

To je pravda, já sem si jí taky prošla ale abych dítě pohlavkovala že zašilhá to ne :roll: to já sem se vždy smála protože byla roztomilá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
14.4.13 22:08
@aklora píše:
To je pravda, já sem si jí taky prošla ale abych dítě pohlavkovala že zašilhá to ne :roll: to já sem se vždy smála protože byla roztomilá :D

PRÝ dala pohlavek. Ale to už se tu všechno řešilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
14.4.13 22:13
@tamata píše:
PRÝ dala pohlavek. Ale to už se tu všechno řešilo…

Ted sem přečetla všechny komentáře.. tak pardoon :jazyk: je tam to PRÝ tak to nemusí být ani pravda..dobrá no :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová