Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LuLucinda píše:
Prý jsem napsala že já u toho ebyla ale 47 letý,,děda,, jo nechce se mi tomu samotné věřit jak by někdo něco takové udělal. vidím pohledy od vás ale taky vy pochopte mě, ta 19 maminka byla vždy v pohodě, zodpovědná a vše potřebné k výchově děti k mým detem se chová líp jak k její vlastní dceři
Tak pokud byla v pohodě a normální jak píšeš tak je to jasné deprese
@sunnyho.motylek píše:
Tak pokud byla v pohodě a normální jak píšeš tak je to jasné deprese
taky to tak vidím ![]()
@T.Hololinka
mám velkou rodinu pořád se u nás něco děje, ale dík za připomenutí starých času kterým už snad odzvonilo
To je teda síla
chudák holčička.. určitě bych to řešila přes tu sociálku.. mě je taky 19 mám dvouměsíční holčičku a radši něco koupím jí než sobě
proč si dítě pořizovala když není na dítě připravená? Ale to asi nebylo plánované mimi co? ![]()
@aklora píše:
To je teda sílachudák holčička.. určitě bych to řešila přes tu sociálku.. mě je taky 19 mám dvouměsíční holčičku a radši něco koupím jí než sobě
proč si dítě pořizovala když není na dítě připravená? Ale to asi nebylo plánované mimi co?
na poporodní depresi nebudeš připravená ani ve čtyřiceti ![]()
@tamata píše:
na poporodní depresi nebudeš připravená ani ve čtyřiceti
To je pravda, já sem si jí taky prošla ale abych dítě pohlavkovala že zašilhá to ne
to já sem se vždy smála protože byla roztomilá ![]()
@aklora píše:
To je pravda, já sem si jí taky prošla ale abych dítě pohlavkovala že zašilhá to neto já sem se vždy smála protože byla roztomilá
PRÝ dala pohlavek. Ale to už se tu všechno řešilo…
@tamata píše:
PRÝ dala pohlavek. Ale to už se tu všechno řešilo…
Ted sem přečetla všechny komentáře.. tak pardoon
je tam to PRÝ tak to nemusí být ani pravda..dobrá no ![]()