Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se ji snažím pomoc říkám ji kdykoliv ať prijede nebo ať zavolá že jí prijedu uklidit snažím se nechci aby o malou přišla nebo aby ji odložila, ale třeba já v 6neděli uklizela a tvořila si režim když děti spí
Možná by měla vyhledat časem odbornou pomoc sama ale to je čistě na ní
@tamata píše:
Jinak mi to silně připomíná příběh uživatelky „praskla mi voda“
Přesně tohle mě hned taky napadlo. ![]()
To je taky fakt, že může mít nějaký poporodní šok, nebo depresi, možná se u ní nespustila ta maminkovská láska a přijde to trochu dýl ![]()
@Petruše80 píše:
Přesně tohle mě hned taky napadlo.
Jí je taky měsíc ne??
No to je jedno, každopádně at nevolá sociálku!!!
@LuLucinda píše:
Já se ji snažím pomoc říkám ji kdykoliv ať prijede nebo ať zavolá že jí prijedu uklidit snažím se nechci aby o malou přišla nebo aby ji odložila, ale třeba já v 6neděli uklizela a tvořila si režim když děti spí
Já jsem v šestinedělí neuklízela, nebylo kdy. A nejsem kvůli tomu horší matka
Podle mě se zaměřuješ na kdejakou maličkost a hledáš chyby i tam kde nejsou. Proto já pak nevím, co z toho je fakt už vážný a co z toho jsou jen zveličený blbosti ![]()
@LuLucinda píše:
Určitě to neber podle sebe, já třeba celé 6ti nedělí proležela a staral se jen muž a to byly akorát Vánoce, byly v bordelu a nic jsem nevařila apod. Vše dělal mužík a taky si nepřijdu kvůli tomu špatná máma, říká se: Bordel v bytě- šťastné dítě ![]()
My se ti jen snažíme poradit
Příspěvek upraven 02.04.13 v 17:17
No, my to tu nevyřešíme, každopádně buďte s ní trpěliví všichni, snažte se jí pomoc, mluvit s ní, je mladá (ačkoliv si nemyslím, že věk u ní hraje nějak etra roli), ale musí ještě trochu dozrát.
Bude to určitě lepší, jen sociálku ne, to by musela být úplně ta nejposlednější štace z nejposlednějších ![]()
No to je strašný!
Jak se někdo může takhle chovat k vlastnímu dítěti… Třeba trpí nějákou poporodní depresí, ale podle toho co píšete má snad opravdu dítě jen jako „zdroj“ peněz
já bych tu sociálku zavolala, myslim si že v kojeňáku by se mělo líp, pokud si ho nemůžete osvojit Vy…
Když to tak čtu tak je nakonec podle vás všechno moje vina?:) já mám dost svých starostí a nemám potrebu si další pridelavát malé je mi líto ona za to nemůže že se k ní chovají jak k hadru chtěla jsem znát váš názor už ho znám a hned mi je líp
Proboha…asi bych to resila socialkou, na co s ni mluvit kdyz mlati mesicni miminko lepsi to nebude
Volat socialku a hned! Nez te holcice ublizi jeste vic
![]()