KLDR - máte strach?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.4.13 13:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane

Ne, nebojím, ani trochu. KLDR je uzavřený svět, pokud by se měl někdo bát, tak možná jen jejich jižní sousedé. Kim Čong Wan je planě vyhrožuje, ve skutečnosti nemá ani žádné spojence. :roll:

• Citovat
  • Upravit
tonj
@Hmm píše:
ano.to je mozne, ale nemuzes to brat za FAKT, ze to je proste pravda.

Tak o tom, že jedí děti dost pochybuju - to je informace bulvárního charakteru, ale že jídla mají nedostatek lze tvrdit skoro s jistotou.

• Citovat
  • Upravit
1598
9.4.13 13:36
@jitkabokule píše:
Ted hlásili v rádiu že KOrea dokončila přípravy k odpálení rakety, a že je ve stavu kdy by mohla být odpálená třeba zítra.(Frekvence 1) 8o 8o 8o týjo.
8o
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
9.4.13 13:39
@tonj píše:
A ty si jako myslíš, že nejuzavřenější stát na světě, v podstatě stalinistický režim, si pustí komisaře OSN přezkoumat nějaká případná zvěrstva? To je dost naivní představa.

taky si toto myslím. Ale zároveň si myslím taky to, že ty malý děti tam klidně mohli z bídy jíst. To nikdo z nás neví, co se tam děje za zvěrstva - může se tam dít NAPROSTO COKOLI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
9.4.13 13:40

Viděly jste dokument „Vítejte v KLDR“?
Zajímavé.

• Citovat
  • Upravit
Hmm
9.4.13 13:41
@tonj píše:
Tak o tom, že jedí děti dost pochybuju - to je informace bulvárního charakteru, ale že jídla mají nedostatek lze tvrdit skoro s jistotou.

jo s tim souhlasim…je to zeme, ktera je casto zmítaná přírodními katastrofami, většinou zadaji o pomoc po zaplavach apodobne. Me jde jen o to, ze je to suverenni stat, at je jaky je…je to urcite stat hrdy o tom neni pochyb.maji tam totalitni rezim souhlasim, ale taky chce mit prirozene na poli svoje slovo. Taky by se mi nelibilo, kdyby vedle „meho“ statu byly kazdy rok vojenske cviceni, ktere dost pripominaji nacvik invaze do zeme.

• Citovat
  • Upravit
Katerina38
9.4.13 13:42

Já teda strach mám a velký 8o

• Citovat
  • Upravit
tonj
9.4.13 13:42
@jitkabokule píše:
taky si toto myslím. Ale zároveň si myslím taky to, že ty malý děti tam klidně mohli z bídy jíst. To nikdo z nás neví, co se tam děje za zvěrstva - může se tam dít NAPROSTO COKOLI

Jo to máš pravdu, raději o tom nepřemýšlet. Ale je to do civilizovaný národ, sice chudý, ale i tak pochybuju, že běžně jedí děti. :?

• Citovat
  • Upravit
tonj
9.4.13 13:46
@Hmm píše:
jo s tim souhlasim…je to zeme, ktera je casto zmítaná přírodními katastrofami, většinou zadaji o pomoc po zaplavach apodobne. Me jde jen o to, ze je to suverenni stat, at je jaky je…je to urcite stat hrdy o tom neni pochyb.maji tam totalitni rezim souhlasim, ale taky chce mit prirozene na poli svoje slovo. Taky by se mi nelibilo, kdyby vedle „meho“ statu byly kazdy rok vojenske cviceni, ktere dost pripominaji nacvik invaze do zeme.

Severní Korea je zmítaná přírodními katastrofami stejně tak jako jižní, takže jako jakákoliv jiná země, o tom to opravdu není. Každý stát musí dodržovat úmluvy a smlouvy a ne si vypouštět znenadání rakety a dělat podzemní jaderné zkoušky bez ohlášení. To se pak nesmí divit, že okolní svět je ve střehu.

• Citovat
  • Upravit
Hmm
9.4.13 13:48
@yum-yum26 píše:
Ne, nebojím, ani trochu. KLDR je uzavřený svět, pokud by se měl někdo bát, tak možná jen jejich jižní sousedé. Kim Čong Wan je planě vyhrožuje, ve skutečnosti nemá ani žádné spojence. :roll:

a co Čína? Čínští vůdci mluví, že jejich spojenectví jsou jako rty a zuby. Čína urcite konflikt nechce, ale premistuji k hranicim s KLDR svoje vojsko a maji mezi sebou uzavrenou obrannou smlouvu.

• Citovat
  • Upravit
Naima
9.4.13 13:51

Ještě s proroctvími sem… konec světa se nekonal, v roce 2000 dle Nostradama taky nic (Kříž smrti atd…).

Jinak doporučuji dokument Neříkej mámě, že jsem v Severní Korei (doufám, že to píši správně, nechce se mi googlit) :).

• Citovat
  • Upravit
Hmm
@tonj píše:
Severní Korea je zmítaná přírodními katastrofami stejně tak jako jižní, takže jako jakákoliv jiná země, o tom to opravdu není. Každý stát musí dodržovat úmluvy a smlouvy a ne si vypouštět znenadání rakety a dělat podzemní jaderné zkoušky bez ohlášení. To se pak nesmí divit, že okolní svět je ve střehu.

melo by.ale zajimalo by me kdo to ze statu dodrzuje myslis si, ze Rusko nebo USA nedelaji jaderne zkousky, nebo dokonce Indie? a co takovy Izrael, ten dokonce není ani clen pro jadernou bezpecnost a diktuje si sve podminky. Nikdo neni bez vinny.

• Citovat
  • Upravit
Naima

Jinak víc mě stresuje, že mi vleze v noci do baráku nějaký nepřizpůsobivý spoluobčan, než KLDR a problémy s ní spojené..

• Citovat
  • Upravit
tevevka
9.4.13 13:52

Ne, nebojím se, bála bych se, kdybych bydlela v Jižní Korei nebo na Havaji, tam nejspíš by byli první útoky a jakmile se toto stane, tak je Američani tak zmastí, že po nich nic nezbyde a po válce bude do měsíce. Sice mají 3.největší armádu na světě, ale bezkonkurenčně nejstarší vybavení a vyhladovělá pěchota asi taky není nic moc. Amerika jen nemůže zaútočit jako první, musí čekat na záminku a střelit Kima nic neřeší, za ním je dalších 20 generálů s plány co dál kdyby on umřel. A vtěch plánech 100% nebude světový mír. Chudáci tamní lidi, to si vůbec neumím představit jak žijou. Nechápu jak může Kim několik let studovat ve Švýcarsku myslím, že ekonomii a vidět všude tento přepych (oproti KLDR) a pak se vrátit a zase vládnout jako diktátor a komunista, když vidí, že to prostě nefunguje :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová