Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hele a zkusili jste si nekdy vy dokonale treba kdyz kupujete postel…nebo gauc..kreslo apod…na nej sednout nez ho koupite? i kdyz je uplne cizi a nezaplaceny? nebo to zkousite az za pokladnou a kdyztak zase vracite?
Fuj a představ si koupit si oblečení po někom zpoceným, smradlavým, kdo si to jen zkusil a nekoupil!!! Jak si to může dovolit nekoupit, když už to měl na těle?
@RyBANA píše:
Fuj a představ si koupit si oblečení po někom zpoceným, smradlavým, kdo si to jen zkusil a nekoupil!!! Jak si to může dovolit nekoupit, když už to měl na těle?
no tyhle si obleceni zkouset nebudou…vzdyt to neni jeste zaplaceny…leda za kasou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@RyBANA hm, tak my dvě se můžeme rovnou jít zabít, nejen, že jsme už někdy v životě dloubly do masa, ale krademe taky rohlíky a já…no, nemá smysl to dál tajit, přijala jsem od prodavačky pro dítě předevčírem plátek šunky.
Ale abych si nedělala jen prču, už mě napadlo, že by bylo trapné u kasy zjistit, že jsem zapomněla doma peníze a přitom jsme už půlku nákupu snědli.
Jo a gratuluju všem ženám, který maj k ruce pomocné týmy, když potřebují koupit rohlíky, případně děti, které jim způsobně sedí a mlčí v kočárku. Hnedka ta naše společnost, kterou hyzdí takové jako já a mí fagani vypadá lépe
.