Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Švadlenka Madlenka
18.4.13 22:34

@RyBANA hm, tak my dvě se můžeme rovnou jít zabít, nejen, že jsme už někdy v životě dloubly do masa, ale krademe taky rohlíky a já…no, nemá smysl to dál tajit, přijala jsem od prodavačky pro dítě předevčírem plátek šunky.

Ale abych si nedělala jen prču, už mě napadlo, že by bylo trapné u kasy zjistit, že jsem zapomněla doma peníze a přitom jsme už půlku nákupu snědli.

Jo a gratuluju všem ženám, který maj k ruce pomocné týmy, když potřebují koupit rohlíky, případně děti, které jim způsobně sedí a mlčí v kočárku. Hnedka ta naše společnost, kterou hyzdí takové jako já a mí fagani vypadá lépe 8).

• Upravit
9454
18.4.13 22:36

Hele a zkusili jste si nekdy vy dokonale treba kdyz kupujete postel…nebo gauc..kreslo apod…na nej sednout nez ho koupite? i kdyz je uplne cizi a nezaplaceny? nebo to zkousite az za pokladnou a kdyztak zase vracite?

• načítám...
20296
18.4.13 22:39

Fuj a představ si koupit si oblečení po někom zpoceným, smradlavým, kdo si to jen zkusil a nekoupil!!! Jak si to může dovolit nekoupit, když už to měl na těle?

• načítám...
9454
18.4.13 22:40
@RyBANA píše:
Fuj a představ si koupit si oblečení po někom zpoceným, smradlavým, kdo si to jen zkusil a nekoupil!!! Jak si to může dovolit nekoupit, když už to měl na těle?

no tyhle si obleceni zkouset nebudou…vzdyt to neni jeste zaplaceny…leda za kasou :mrgreen:

• načítám...
20782
18.4.13 22:41

Diskuze byla na žádost zakladatelky uzamčena.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová