Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23505
18.4.13 18:32
@bamba píše:
Určitě ne dnešní důchodci.

Ale jo, mě vychovali dnešní důchodci.

Ale já s nimi problém nemám. A nezažila jsem žádné jejich útoky nebo nájezdy.

• načítám...
Sofiel
@Prcek88 píše:
Co tu řešíš??Ty mě snad znáš? :roll: :roll: Kdo tu brečí? Uklidni se

myslím, že znám až moc dobře.. ale no - raději budu svůj čas věnovat někomu, kdo si jej zaslouží :mavam: :mavam:

• Upravit
28446
@Kobliha51 píše:
A byli ti Vetnamci v důchodu? To už by bylo dvojité zlo… :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
12505
18.4.13 18:33

@Sofiel Tak jdi

• načítám...
26228
18.4.13 18:37
@banánice píše: Řeknu to tak pokud je tam místo na 4 kočárky řádně označené kočárkem a počtem tak to asi znamená že tam může být právě tolik kočárků tečka :-)

v tom případě v pořádku, stěžuj si u řidičova zaměstnavatele.

• načítám...
36504
18.4.13 18:41
@banánice píše: Řeknu to tak pokud je tam místo na 4 kočárky řádně označené kočárkem a počtem tak to asi znamená že tam může být právě tolik kočárků tečka :-)
řidič je ten poslední, co do toho může mluvit, že. :mrgreen:
pokud někdo hledá důvody, proč se lidé neženou do pomoci s kočáry v MHD, tohle může být jeden z nich.
  • načítám...
43028
18.4.13 18:48
@K.Black píše:
a na to jsi přišla jak?

I když ano nadávám jak na mladé MATKY, na mladé lidi i na ty důchodce, když se chovají jak kdyby jim patřil svět. Nikomu huba neupadne, když poděkuje, poprosí, nebo když uvolní místo potřebnějšímu, ale to že je někdo starší mu nedává právo aby se choval hnusně.

Příspěvek upraven 18.04.13 v 10:50

No kdyz ti pripada jako neslusnost, kdyz si duchodce rekne o misto, nebo ze si duchodce chce koupit levne mleko… :-) :-)

ostatne nepovazujes ty vubec za neslusne, kdyz si nekdo o neco rekne? Protoze proc bys mela stat 3 hodiny s ditetem v naruci, vzdyt si preci taky muzes rici. Copak je slusne vyuzivat pouze ty sluzby, ktere nam byly spontanne nabidnuty?

A ze ti dite celou noc rvalo a ses unavena na tobe neni na prvni pohled videt - stejne tak, jako ty nevidis na tom duchodci, ze celou noc nespal, protoze ho bolela zada jako cert.

Kdyz si nekdo uz o neco rekne, tak k tomu ma obvykle duvod. Pokud ty mas taky padny duvod zustat sedet, tak asertivne lec slusne odmitni.

A duchodci a mliko v akci… hele tedka mi doslo, zes to zrejme vsechno napsala po jedne takove probdele noci a az se vyspis, tak mozna budes litovat, ze to uz nejde smaznout.

• načítám...
36504
18.4.13 18:49
@Pudloslava píše:
No kdyz ti pripada jako neslusnost, kdyz si duchodce rekne o misto, nebo ze si duchodce chce koupit levne mleko… :-) :-)

ostatne nepovazujes ty vubec za neslusne, kdyz si nekdo o neco rekne? Protoze proc bys mela stat 3 hodiny s ditetem v naruci, vzdyt si preci taky muzes rici. Copak je slusne vyuzivat pouze ty sluzby, ktere nam byly spontanne nabidnuty?

A ze ti dite celou noc rvalo a ses unavena na tobe neni na prvni pohled videt - stejne tak, jako ty nevidis na tom duchodci, ze celou noc nespal, protoze ho bolela zada jako cert.

Kdyz si nekdo uz o neco rekne, tak k tomu ma obvykle duvod. Pokud ty mas taky padny duvod zustat sedet, tak asertivne lec slusne odmitni.

A duchodci a mliko v akci… hele tedka mi doslo, zes to zrejme vsechno napsala po jedne takove probdele noci a az se vyspis, tak mozna budes litovat, ze to uz nejde smaznout.
:potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
  • načítám...
102677
18.4.13 19:01

K black že nedokáže být empatická a je čiší z ní nafoukanost? to mluvíme o stejné k black??? 8o

• načítám...
7449
18.4.13 19:09
@rohlice píše: :mrgreen: koukám máš půlroční miminko :potlesk: jsem zvědavá jak se na rohlík daný dítěti budeš koukat až bude tvýmu mimísovi kolem roku a jinak prostě nenakoupíš :* co je jako na tom mu dát půl rohlíku, druhou půlku dát do pytlíku a u kasy nahlásit, že ta půlka co tam chybí je snědená??? :nevim: :mrgreen:

Hele, ale to dítě si samo nevymyslelo, že potřebuje v krámě něco jíst. Proč mu to vůbec začnu dávat? Já v tom nevidím logiku - dítě přijde v roce do krámu a řekne „a teď chci rohlík, protože jinak tu nebudu?“. Tak hold bude řev, roční dítě je stejně v kočárku, který vezu a nebo sedí v košíku, který také vezu, tak nebudu své dítě učit, že si může vzít něco bez zaplacení…

• načítám...
Mišanila
18.4.13 19:17

@maritimka Ale to není bez zaplacení, ten rohlík potom zaplatíš.
Taky jsem to tak dělala, když byly děti malá batolata a směli jen rohlíky nebo housky, nic jiného.
Ono to třeba ani tak není o tom, že by dítě mělo hlad, ale nakupování a sezení v košíku je nebaví a řvou. Tak místo oblažování ostatních zákazníků řevem, což taky ěnní moc košer že jo, strčím dítěti půlku rohlíku, to je spokojené, já stihnu v pohodě udělat velký nákup a přitom ani nic neukradnu a vše sněděné zapaltím. No problemo.

• Upravit
26228
18.4.13 19:19

@Mišanila

to říká každý zloděj, že to chtěl zaplatit…

• načítám...
7449
18.4.13 19:22
@neumisa píše:
Mně třeba přijde divné konzumovat zboží na prodejně, byť jsem ochotná ho zaplatit. Totéž jsem naučila i děti - pokud chtějí rohlík, tak počkají, až bude zaplacený a snědí si ho za kasou. Napít dostanou za kasou. Pochopily to velmi rychle a nikdy mi neztropily v obchodě scénu. Pokud to uboží není zaplacené, není moje a jeho konzumací vlastně kradu. Ale já jsem obecně ďyvná. :nevim:Příspěvek upraven 18.04.13 v 16:28

Mně to právě taky přijde divné. Něco si vzít a jíst bez zaplacení. To dítě na to samo nepřijde, někdo ho to musí naučit :nevim:

• načítám...
26228
18.4.13 19:23

@maritimka

díky, už jsem měla pocit, že jsem jediná z cizí planety :kytka:

• načítám...
Sofiel
18.4.13 19:27
  • Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat