Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sofiel píše:
@Mauzik2![]()
to je na vraždu!!! On přece malý pejsek nemůže ublížit, grr
![]()
jenze nejhorsi je, ze kazdy rekne- ty mas pitbulla, ty to odneses. Proto jsem si zasůa na mestaky se poptat, jak to tu berou, pokud by na meho psa vletel jiny na volno a ta ma ho zakousla, kdo bude mit prusvih- ja, jako majitel pitbulla, nebo ten, kdo mel psa na volno a ten konflikt vyvolal..odpovedi mi bylo, ze na vine je vzdy ten, kdo ma psa na volno a ktery pes prvni zautoci..jenze tohle bylo mimo kamery, takze by to bylo slovo proti slovu..nekdy lituju, ze pitbulla mame, je hodna, milacek, ale i chudak..hodne ji musime omezovat kvuli ostatnim, nechci zbytecne problemy..Se psy se rve taky jen diky nezodpovednymu majiteli, kdyz ji byl rok, napadl ji RTW, od ty doby se rve se vsim- stenata, feny, psy, kotata, kone, kozy..pritom milovala vsechny zvirata a vubec nebyla rvava..ted bohuzel, uz ani psy, se kteryma vyrostla nechce..
@Mišanila píše:
Tak teda promiň, ale větší blbost jsem tu už dlouho nečetla.
Jako že každej, kdo poctivě zaplatí každou ujedenou půlku rohlíku si jednoho dne řekne, ale proč bych to platil, sežeru to všechno a přijdu si k pěkné dvoukoruně![]()
Klasickej zlodej by se s nějakým placením nenamáhal hned. každýho, kdo dává občas malým dětem kousnout housky v krámě považovat za potencionálního zloděje je zcestné.
Normální brát si cizí věci mi fakt nepřijde, nikdy jsem si nevzala nic bez placení.
nebudu ti tady vysvětlovat své myšlenkové postupy, protože bys je stejně nepochopila. Je mi jedno, jaké blbosti kde čteš, svůj názor měnit nebudu a pro mě jsi stále skorozloděj a tvé důvody, proč to děláš, mě nezajímají.
@Mauzik2 udělala jsi dobře, že jsi na MP zašla..
Je tedy fakt, že z pitbullů a jim podobným pejskům mám hoodně veliký respekt.. Jsou to určitě hodná plemena, ale potřebují pevnou ruku.. Těm malým zmetkům se vyhýbám jak to jen jde
![]()
@maritimka píše:
@neumisa Já jako nechápu, že někdo něco vezme a i když to pak zaplatí, ale v době použití to není jeho. Já nevim, ale mně to přijde divný, učit děti, že si můžou vzít cokoli, kdykoli. Nehledě na to - absolvuji pár nákupů s řvounem a buď se naučí, že v krámě se prostě kouká a nebo dělám hold rychlé nákupy a nebo někdo řvouna pohlídá venku, než nakoupím.
Jo nejlépe někdo cizí ne ![]()
Syn v roce byl v obchodě bez rohlíku na ránu, teď ve třech letech ví, že se nejdřív musí zaplatit. Zkus vysvětlit svému půlročnímu dítěti, ať v obchodě nebrečí ![]()
@neumisa píše:
nebudu ti tady vysvětlovat své myšlenkové postupy, protože bys je stejně nepochopila. Je mi jedno, jaké blbosti kde čteš, svůj názor měnit nebudu a pro mě jsi stále skorozloděj a tvé důvody, proč to děláš, mě nezajímají.
Máš PMS nebo co? Hrotíš tady úplně zbytečně nevinnou záležitost. ![]()
Tebe bych asi opravdu nepochopila, nazvat někoho koho vůbec neznáš skorozlodějem je trapný, Přestřelila jsi.
@Sofiel ona je fakt hodna a ani nevypada nijak agresivne..ty maly psici jsou fakt nejhorsi..s velkyma psama zas takovy problemy nemame, ty vetsinou byvaji na voditku, nebo poslusni..
@Mišanila píše:
Máš PMS nebo co? Hrotíš tady úplně zbytečně nevinnou záležitost.
Tebe bych asi opravdu nepochopila, nazvat někoho koho vůbec neznáš skorozlodějem je trapný, Přestřelila jsi.
nemám PMS, nemám ani žádný jiný problém. A nic tady nehrotím, pouze jsem napsala svůj názor.
edit: Za svými názory si stojím, dokaž mi, že nejsi skorozloděj a já ho klidně změním. Ale dokud budeš dávat dítěti rohlík, který jsi nezaplatila, můj názor na Tebe je pořád stejný.
Příspěvek upraven 18.04.13 v 20:05
@Mauzik2 to je kočanda..
Našeho pouštíme jen když je velký plácek a nikde není ani noha.. Občas mám pocit, že „jejich ňufíček může vše, a ten náš nic“
a uštěkané to je.. Pes si ho nevšímá a ta potvora bude furt vyjíždět.. ![]()
@lucenka píše:
Holky a jak to děláte v restauraci, když je vám blbý něco sníst před zaplacením?
@Mauzik2
a hovňouse taky nejsou schopni zvednout, ale čumí, jeslti ho zvednu já
![]()
@neumisa souhlasím, ale nechtěla jsem to tu psát, abych přesně nevyvolala toto, to samé může říct člověk, který si strčí tyčinku do kapsy, že ji přeci pak chtěl zaplatit ![]()
holt to každá vidíme jinak…
@neumisa píše:
nemám PMS, nemám ani žádný jiný problém. A nic tady nehrotím, pouze jsem napsala svůj názor.edit: Za svými názory si stojím, dokaž mi, že nejsi skorozloděj a já ho klidně změním. Ale dokud budeš dávat dítěti rohlík, který jsi nezaplatila, můj názor na Tebe je pořád stejný.
Příspěvek upraven 18.04.13 v 20:05
Dokaž mi, že nejsi skorozloděj
to je vtip? Děláš si ze mě srandu žejo.
Termín „skorozloděj“ neexistuje. Někdo buď krade a nebo nekrade.
Já nekradu a nikdy jsme nic neukradla, takže ti nemám fakt co dokazovat. A rohlíky už dětem dávno nedávám, takže si ten názor klidně změň. Šance, že se ze mě potencionálně stane zloděj je tedy už nulová ![]()
Ahoj holky mě důchodci nevadí, ale někteří mě opravdu štvou. Měla jsem zlomenou nohu a nani sádru. V ruce berle a seděla jsem autobuse kde je panáček s berlema. Přišel ke mě pán a říká ať se zvednu že si chce sednout. Já se omluvila a řekla že bužel ho pustit nemohu z důvodu poranění a on mi řekl že ho to nezajímá že to místo je prostě pro důchodce
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat