Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20296
18.4.13 20:13
@catherine100 píše:
@neumisa souhlasím, ale nechtěla jsem to tu psát, abych přesně nevyvolala toto, to samé může říct člověk, který si strčí tyčinku do kapsy, že ji přeci pak chtěl zaplatit :roll:holt to každá vidíme jinak…

Ale tak sama trochu musíš cítit ten rozdíl mezi CHTĚL zaplatit a ZAPLATIL, jestli ne, tak asi nemáme co řešit.

• načítám...
Kobliha51
18.4.13 20:14

@Mauzik2
Podle toho co jsi tu napsala, jsi měla k tomu dedkovi dost velký pproslov. Jestli byl tebou použit i správný tón, který tuším, tak se mu ani nedivím, že po tobě vyjel.

rikam mu: pane prosim vas, muzete si zavolat svyho psa, je dost neprijemne, ze otravuje lidi a zvirata, ktery o to nestoji

Mě úplně stačí, když se mi něco takového stane, říct aby si pohlídali psa. Bez dalších komentářů. Ještě nikdy se mi nestalo, že by si toho psa nepřivázali. Nějaký další výjevy jsou zbytečné. Pokud tvůj pes ještě podpořil tvůj proslov svých štěkotem a chováním, tak se pánovi ani nedivím. Druhá věc je, že psi na vycházce mají být přivázáni, ale to mě tu zas napadnou milovníci psů, že by to ten jejich absolutně nemohl. Do toho se motat nebudu. A že s tím problémovým psem byl dědek (důchodce) je jen shoda okolností. Mohl ho venčit také úplně někdo jiný, mladší. Ale to by se tvůj příspěvek nehodil do tohoto tématu o sobeckých důchodcích.

Teď tu ještě chybí, jak důchodci nastupují pomalu do vlaku a autobusu a zbržďují provoz, jak dostávají slevy na nějaké vstupy a vůbec si to nezaslouží, protože mělu výhody komunismu a nebo že jejich pohřby vyčerpávají již tak napjatý rozpočet mladších členů rodiny.

• Upravit
1998
18.4.13 20:16

@Sofiel jo taky to tu tak mame..ja je seberu vsude, ale nektery majitele malych psu je nesbiraji s tim, ze tak maly hovinko se prece ztrati..

• načítám...
Mišanila
18.4.13 20:16
@RyBANA píše:
Ale tak sama trochu musíš cítit ten rozdíl mezi CHTĚL zaplatil a ZAPLATIL, jestli ne, tak asi nemáme co řešit.

Přesně, už mám cukání, že se snad dojdu napráskat na nejbližsí policejní stanici, že moje děti snědly v penny pár tohlíků předem a já je zaplatila až po té, takže jsem něco jako skororecidivista :mrgreen:

• Upravit
Sofiel
18.4.13 20:17

@Mauzik2 neuděláme bohužel nic.. Ale tak přinejhorším bude čokl nakopnut a ať se majitel staví i na hlavu.. :cert: :cert:

• Upravit
20296
18.4.13 20:19
@Mišanila píše:
Přesně, už mám cukání, že se snad dojdu napráskat na nejbližsí policejní stanici, že moje děti snědly v penny pár tohlíků předem a já je zaplatila až po té, takže jsem něco jako skororecidivista :mrgreen:

To bych nedělala - to je tak na rok na tvrdo, těch pár rohlíků bude pěkný kvantum, jestli chodíš do obchodu tak často jak já :mrgreen:

• načítám...
1998
18.4.13 20:19

@Kobliha51 muj pes ani neceknul, ona vi, ze nesmi nijak vyvolavat konflikty a nerekla jsem mu to nijak zlym tonem, ale kdyz se muj syn boji malych psu, kdyz po nem uz nekolik takovych vyjelo, nenecham si to libit, ale nijak arogantne nebo tak jsem to nerekla, jen, ze je mi to dost neprijemne..a v cem on ma pravo si na me hned otevitat hubu a nadavat mi do krav? ja mu taky nerekla, ze je starej debil (napriklad)?Protoze jsem mladsi? na to se*u..ja jsem plnoleta, on taky, tak neni co resit :nevim:

• načítám...
30556
18.4.13 20:20

@RyBANA a o tom to je vzít si, až jsem to ZAPLATIL, ale nechci se hádat mám snad nárok na svůj názor ne? a když si někdo vezme nezaplacené zboží nepřijde mi to normální…neumím si to třeba i ve svém oboru představit, ale holt pro děti vše ;)

• načítám...
1998
18.4.13 20:21

@Kobliha51 jinak psa poustim jen tam, kde nikdo neni, ve meste je stale na voditku..jinak proti duchodcum jako celku nic nemam..rypalove a hadavci se najdou ve vsech vekovych kategoriich.

• načítám...
1998
18.4.13 20:21

@Sofiel tak tak..nosim v tasce peprak a jsem rozhodnuta po vcerejsku ho pouzit, proti cloveku i zvireti..

• načítám...
Sofiel
18.4.13 20:22

@Mauzik2 pepřák nemám, páč bude blbě foukat a jsem víš kde 8o :zed:

• Upravit
20296
18.4.13 20:23
@catherine100 píše:
@RyBANA a o tom to je vzít si, až jsem to ZAPLATIL, ale nechci se hádat mám snad nárok na svůj názor ne? a když si někdo vezme nezaplacené zboží nepřijde mi to normální…neumím si to třeba i ve svém oboru představit, ale holt pro děti vše ;)

Samozřejmě že máš a taky ho tu píšeš, mě jen zajímalo jestli ten rozdíl cítíš nebo ne. Takže asi ne. Každopádně dokud to nebude vadit majitelům nebo zaměstnancům prodejen bude tu skorozlodějů jak máku, nehraje to trochu do karet úplnězlodějům? Aby si pak všichni nezačali všímat skorozlodějů a ti úplnězloději neměli pré :mrgreen:

• načítám...
101491
18.4.13 20:25
@catherine100 píše:
@RyBANA a o tom to je vzít si, až jsem to ZAPLATIL, ale nechci se hádat mám snad nárok na svůj názor ne? a když si někdo vezme nezaplacené zboží nepřijde mi to normální…neumím si to třeba i ve svém oboru představit, ale holt pro děti vše ;)

Hele a ty si ty rohlíky nebereš před zaplacením :?: to jako dojdeš k pokladně, řekneš namarkujte mi 10 rohlíků a pak pro ně vyrazíš do krámu :think:

• načítám...
1998
18.4.13 20:25

@Sofiel tak ono, kdyz uz te nejaky pes napadne, strikas vicemene primo z par cm..klidne vykesruju i sebe, hlavne kdyz odezenu ciziho psa a uchranim svoje deti..taky mam na kocare povesenej destnik - v pripade napadeni jako prvni pomoc..

• načítám...
26228
18.4.13 20:26
@j.a.n.i1 píše:
Hele a ty si ty rohlíky nebereš před zaplacením :?: to jako dojdeš k pokladně, řekneš namarkujte mi 10 rohlíků a pak pro ně vyrazíš do krámu :think:

o to ale vůbec nešlo… doporučuji dočíst a pak psát…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová