Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12505
18.4.13 21:23
@Tiger-lily píše:
@K.Black jéééé, fakt můžu nadávat na menšinu? Můžu si udělat tu radost? :andel:

Celou dobu jsem to měla na jazyku, kdo mě nejvíc štve :mrgreen:
Ale, nechci být zlá :mrgreen:

• načítám...
35438
18.4.13 21:24

@K.Black Ty se mě chceš zbavit? :,( :,(

• načítám...
29350
18.4.13 21:27

@maritimka no jo, já za dvacet minut velký nákup neudělám, dítě v kočárku neuhoupu, v tom roce a půl už prostě nespí, manžel doma není a až děti usnou, tak fakt je samotné doma nenechám, abych jela nakupovat… tak holt jsem ta černá ovce skorozlodějská, co dítěti ten rohlík do ruky strčí… ;)
Jo, nejsme všichni dokonalí… já jsem ráda, že zvládnu nakoupit s oběma cácorkama relativně v pohodě, i když za cenu toho rohlíku, než abych nakupování věnovala víkendy…

• načítám...
20296
18.4.13 21:28
@maritimka píše:
Kupodivu to jde. Uhoupu v kočárku a mám tak 20 minut klid na nákup. A když je vzhůru, tak jí zabavím hračkou a nebo si s ní povídám. Nevidím na tom nic složitého 8). A až bude ve věku, že bude v obchodě řvát, tak tam s ní nepojedu a nakoupím buď večer, až bude doma manžel a pohlídá, nebo nakoupí on a nebo jeden vozí venku a druhý nakupuje… Eventuelně pohlídá kamarádka, sousedka, rodiče… Vše se dá koupit dopředu a rohlíky se vždy někde koupí.

Tak ještě že to v životě chodí tak, že si to všechny můžeme zařídit stejně jako ty :mrgreen:

• načítám...
29350
18.4.13 21:28
@Prcek88 píše:
Celou dobu jsem to měla na jazyku, kdo mě nejvíc štve :mrgreen:
Ale, nechci být zlá :mrgreen:

a jen to klidně řekni na plnou pusu… tady a teď se to přece může, Blekynka má od adminů žolíka za dobré chování… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
K.Black
18.4.13 21:30

@mikitaa to je možný, ať si blokujou, vyhodí mě dveřma, vrátím se oknem, já tu budu do důchodu :mrgreen:

@Tiger-lily néé, tebe nééé :hug:

@Prcek88 já vím, že nechceš být zlá ;)

• Upravit
29350
18.4.13 21:31
@K.Black píše:
@mikitaa to je možný, ať si blokujou, vyhodí mě dveřma, vrátím se oknem, já tu budu do důchodu :mrgreen:

Takže navěky, ne? Než dorosteš do důchodového věku, tak ho zruší… :jazyk:

• načítám...
12505
18.4.13 21:31

@Regina Hero Ne to si nedovolím

• načítám...
K.Black
18.4.13 21:33
@Regina Hero píše:
a jen to klidně řekni na plnou pusu… tady a teď se to přece může, Blekynka má od adminů žolíka za dobré chování… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jj, už několik ;) akorát jsem myslela že to jsou spíš černé puntíčky :think: nj blondýna zlá, jsem to nepochopila asi :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
35438
18.4.13 21:34

@K.Black :dance: :dance: Tak to mi spadl kámen ze srdce

• načítám...
K.Black
18.4.13 21:35
@Regina Hero píše:
Takže navěky, ne? Než dorosteš do důchodového věku, tak ho zruší… :jazyk:

důchod nebo emimino? no hele to první už nemám za tak dlouho :mrgreen:

• Upravit
K.Black
18.4.13 21:36

@Tiger-lily to víš že tě lowískuju :* :hug: i když už jsem kolikrát viděla že máš jiný názor než já :think: no nic příště tě upozorním a opravíš si to :mrgreen:

• Upravit
35438
18.4.13 21:38

@K.Black :think: To teda nwm, co s tím. Já jsem si zase párkrát všimla, že mi kradeš myšlenky. To by se taky mělo řešit. 8) :*

• načítám...
7449
18.4.13 21:38
@RyBANA píše:
Tak ještě že to v životě chodí tak, že si to všechny můžeme zařídit stejně jako ty :mrgreen:

Každá na danou věc máme jiný názor. Já raději nepojedu s řvoucím dítetem do krámu a nebudu mu strkat nezaplacený rohlík do ruky. To hold nakoupím jindy a nebo mi někdo nakoupí. Velký nákup do mrazáku se zvládne max za hodinu, kdy dítě vydrží prakticky u kohokoli, koho aspoň trochu zná a to stačí jednou za týden. A pečivo, jediné, co se musí kupovat častěji, se koupí za minutu na každém rohu, pokud nebydlíš někde v tramtárii…

• načítám...
9454
18.4.13 21:41
@maritimka píše:
Každá na danou věc máme jiný názor. Já raději nepojedu s řvoucím dítetem do krámu a nebudu mu strkat nezaplacený rohlík do ruky. To hold nakoupím jindy a nebo mi někdo nakoupí. Velký nákup do mrazáku se zvládne max za hodinu, kdy dítě vydrží prakticky u kohokoli, koho aspoň trochu zná a to stačí jednou za týden. A pečivo, jediné, co se musí kupovat častěji, se koupí za minutu na každém rohu, pokud nebydlíš někde v tramtárii…

ja bych si tak prala byt jako ty! Ty si proste dokonala! 8)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová