Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29350
18.4.13 21:59

@maritimka ale ono to tak není, tohle funguje od mých dětských let, takže člověk nemusí přemýšlet o tom, co by kdyby… ale asi by v obchodech bylo víc řvoucích dětí…

• načítám...
9454
18.4.13 22:00
@maritimka píše:
Jen malý dotaz - jak by jste to dělaly, kdyby nešlo na krámu konzumovat nezaplacené zboží? By jste nechodily nakupovat a nejedly?

vzala bych z domu zasobu rizku a dostatek caje a rumu abychom si mohli v klidu najezeni a napiti nakupvoat :mrgreen:

• načítám...
7449
18.4.13 22:00
@careynka píše:
bych mu vzala odjinud…boze resite strasne dulezity veci jako rohlik, kterej se zaplati po chvili, jakoby to ve finale nebylo uplne nemlich to samy

Ale nás to tu baví, chápej… Začaly jsme důchodci a pokračujeme přes rohlík možná k dalšímu „zásadnímu“ problému lidstva… Nějak se zabavit musíme, když děti jsou vykoupané, najedené, pomodlené a spí 8)

• načítám...
29350
18.4.13 22:02

@maritimka no nevím, kolika maminkám by se vyplatilo dát tři až pět stovek za nějaké dvě hodiny hlídání týdně k nákupu… za měsíc by to už byla pěkná pálka…

• načítám...
19494
18.4.13 22:02
@maritimka píše:
Ale nás to tu baví, chápej… Začaly jsme důchodci a pokračujeme přes rohlík možná k dalšímu „zásadnímu“ problému lidstva… Nějak se zabavit musíme, když děti jsou vykoupané, najedené, pomodlené a spí 8)

ale zrovna smysl diskuze o nezaplacenym rohliku…stejne se tim nic nezmeni :-D a ja uplne stejne jako se mi obcas stane, ho zapomenu zaplatit :-D kdyz na vojtovi nevidim drobky a k tomu mam milion dalsich veci nebo se mnou pokladni keca…a cest la vie :-D

• načítám...
20296
18.4.13 22:05
@maritimka píše:
Sazby nemají zas takové, aby to nestálo za klidný nákup jednou v týdnu, kdybych fakt už neměla, kam dítě na tu hodinu dát… Ale to je už fakt extrém, myslím, že pár minut řevu se dá vydržet. I když - každá jsme jiná a někdo dá raději ten, již tolikrát zmiňovaný, rohlík 8)

Hele asi tak, nechtěla jsem to zas vytahovat ale to prostě nejde no. Rok po porodu měl syn, nebo respektive já nakázáno, že řev nebo vytrvalý pláč je nepřípustný (zdravotní problém syna) a tak mi prosím řekni, co mám teda dělat. Nenakoupit, nežrat, nenakrmit děcko (které tím pádem bude řvát ještě víc) - mám ho nechat zabít? aby si pár koček na emiminu zatleskalo, že docílily toho, že z jedné skoro zlodějky udělaly vzorňačku a neprase?
Prostě není vše tak růžové jak se zdá a ať má kdokoliv jakýkoliv důvod ke svým činům, není na nás, abychom hodnotily a kastovaly - na to jsou jiné orgány.

• načítám...
7449
18.4.13 22:05
@careynka píše:
ale zrovna smysl diskuze o nezaplacenym rohliku…stejne se tim nic nezmeni :-D a ja uplne stejne jako se mi obcas stane, ho zapomenu zaplatit :-D kdyz na vojtovi nevidim drobky a k tomu mam milion dalsich veci nebo se mnou pokladni keca…a cest la vie :-D

Skoro všechny věci na světě mají nějaký smysl, tak proč nediskutovat o nesmyslné diskuzi na téma rohlík a jeho pojídání v krámě? Člověk občas potřebuje někde sdělit svůj názor, který je ve většině případů pro ostatní buď špatný, nesmyslný nebo jinak zavrženíhodný, ale je potřeba si o tom popovídat napříč republikou a emiminem 8)

• načítám...
19494
18.4.13 22:06
@maritimka píše:
Skoro všechny věci na světě mají nějaký smysl, tak proč nediskutovat o nesmyslné diskuzi na téma rohlík a jeho pojídání v krámě? Člověk občas potřebuje někde sdělit svůj názor, který je ve většině případů pro ostatní buď špatný, nesmyslný nebo jinak zavrženíhodný, ale je potřeba si o tom popovídat napříč republikou a emiminem 8)

oukej oukej, uz mlcim :-D :-D

• načítám...
7449
18.4.13 22:07

@RyBANA Už několikrát jsem tu psala - jiný názor, jiná situace. Co jiného na to říct. Každá si to děláme tak, jak musíme nebo chceme…

• načítám...
101493
18.4.13 22:08

Tak ono pravidlo - čím větší blbost, tím delší diskuze - celkem platí, člověk se někde musí odreagovat :mrgreen:

• načítám...
1219
18.4.13 22:10

@careynka
já teda taky ne zaplatím ho tak co a v létě to teda děláš často a nikdy s tím nebyl problém

• načítám...
7449
18.4.13 22:11
@careynka píše:
oukej oukej, uz mlcim :-D :-D

žádné takové… Prostě asi tak - každá na danou věc máme jiný názor, je nás tu asi 10, které diskutujeme, trochu mimo důchodcovské téma, o rohlíku. Jako vždy u každé diskuze jsou dva tábory - jedny „dokonalé“, které raději zařídí hlídání a v klidu nakoupí bez snědeného nezaplaceného rohlíku a pak druhý, označovaný jako „skorozlodějky“ (to jsem tu vyčetla), který raději dá dítěti nezaplacený rohlík a taktéž v klidu nakoupí… Skoro by se mohlo zdát, že v nákupních centrech panuje přímo idilická nálada 8)

• načítám...
7449
18.4.13 22:12
@j.a.n.i1 píše:
Tak ono pravidlo - čím větší blbost, tím delší diskuze - celkem platí, člověk se někde musí odreagovat :mrgreen:

Asi tak… Na začátku je každý zapálený a obhajuje svou pravdu a na konci každý obhajuje, proč tu vlastně pořád je 8)

• načítám...
101493
18.4.13 22:13
  • načítám...
20296
18.4.13 22:15
@maritimka píše:
@RyBANA Už několikrát jsem tu psala - jiný názor, jiná situace. Co jiného na to říct. Každá si to děláme tak, jak musíme nebo chceme…

No jasně, ale je rozdíl si o tom nezávazně pokecat a být označena skorozlodějkou 8)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová