Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nika079 ne,normalne tak nemluvim, ale urazet se taky nenecham..a ze jsem mu oplatila stejnou minci? no jo no..se nezblaznim ![]()
@maritimka No v době, kdy by mohla pohlídat babička nebo manžel, z pečiva nakoupím (u nás) pár tvrdých rohlíků a to je vše. Do mrazáku nenakupuji, potřebuji nakoupit, z toho uvařit, nakrmit a fungovat dál. Ale tak snad chápeš, že každá domácnost to má prostě jinak a ne vždy jde vše jednomu, tak jako druhému.
Řvoucí dítě musím vozit i MHD a nedá se nic dělat, takže obchod a rohlík, který zaplatím, mi žíly netrhá. Tobě jo, tak buď šťastná, že si to můžeš zařídit vše jinak ![]()
@maritimka píše:
Každá na danou věc máme jiný názor. Já raději nepojedu s řvoucím dítetem do krámu a nebudu mu strkat nezaplacený rohlík do ruky. To hold nakoupím jindy a nebo mi někdo nakoupí. Velký nákup do mrazáku se zvládne max za hodinu, kdy dítě vydrží prakticky u kohokoli, koho aspoň trochu zná a to stačí jednou za týden. A pečivo, jediné, co se musí kupovat častěji, se koupí za minutu na každém rohu, pokud nebydlíš někde v tramtárii…
Teda, taky bych chtěla někoho, kdo mi bude nakupovat, případně hlídat děti abych si mohla v klidu nakoupit
a i ten zaplacený rohlík bych mu přivezla ![]()
@mikitaa píše:
ja bych si tak prala byt jako ty! Ty si proste dokonala!
a co teprve ja!! Ja vrazim diteti rohlik, ten se na nej klepe uz cestou do kramu, a ja si klido pido otevru lahev…nealko
nevidim v tom problem
@mikitaa
Tak a máš to ![]()
Neumíš se zařídit stejně, tak seš na hov.no ![]()
@j.a.n.i1 Já jsem za to taky ráda, že někdo takový je. A i kdyby nebyl, jsem z města, kde jsou hlídací chůvy, tak bych využila je…
@maritimka píše:
@j.a.n.i1 Já jsem za to taky ráda, že někdo takový je. A i kdyby nebyl, jsem z města, kde jsou hlídací chůvy, tak bych využila je…
A budou hlídat za ten rohlík ![]()
Jen malý dotaz - jak by jste to dělaly, kdyby nešlo na krámu konzumovat nezaplacené zboží? By jste nechodily nakupovat a nejedly?
to nevysvětlíš, když dělá to polovina národa, tak je to přece v pořádku.
Jen my některé jsme ďyvné a dokonalé.
@maritimka píše:
Jen malý dotaz - jak by jste to dělaly, kdyby nešlo na krámu konzumovat nezaplacené zboží? By jste nechodily nakupovat a nejedly?
bych mu vzala odjinud…boze resite strasne dulezity veci jako rohlik, kterej se zaplati po chvili, jakoby to ve finale nebylo uplne nemlich to samy
@j.a.n.i1 píše:
A budou hlídat za ten rohlík
Sazby nemají zas takové, aby to nestálo za klidný nákup jednou v týdnu, kdybych fakt už neměla, kam dítě na tu hodinu dát… Ale to je už fakt extrém, myslím, že pár minut řevu se dá vydržet. I když - každá jsme jiná a někdo dá raději ten, již tolikrát zmiňovaný, rohlík ![]()
@maritimka píše:
Znepříjemnily bychom nákup celému obchodu ![]()
@maritimka píše:
Bych asi vzala ten rohlík, dojela ke kase, zaplatila ho a jela druhé kolo
ale asi bych spíš chodila nakupovat tam, kde jim to nevadí…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat