Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1998
18.4.13 21:42

@Nika079 ne,normalne tak nemluvim, ale urazet se taky nenecham..a ze jsem mu oplatila stejnou minci? no jo no..se nezblaznim :nevim:

• načítám...
20296
18.4.13 21:44

@maritimka No v době, kdy by mohla pohlídat babička nebo manžel, z pečiva nakoupím (u nás) pár tvrdých rohlíků a to je vše. Do mrazáku nenakupuji, potřebuji nakoupit, z toho uvařit, nakrmit a fungovat dál. Ale tak snad chápeš, že každá domácnost to má prostě jinak a ne vždy jde vše jednomu, tak jako druhému.

Řvoucí dítě musím vozit i MHD a nedá se nic dělat, takže obchod a rohlík, který zaplatím, mi žíly netrhá. Tobě jo, tak buď šťastná, že si to můžeš zařídit vše jinak 8)

• načítám...
101493
18.4.13 21:48
@maritimka píše:
Každá na danou věc máme jiný názor. Já raději nepojedu s řvoucím dítetem do krámu a nebudu mu strkat nezaplacený rohlík do ruky. To hold nakoupím jindy a nebo mi někdo nakoupí. Velký nákup do mrazáku se zvládne max za hodinu, kdy dítě vydrží prakticky u kohokoli, koho aspoň trochu zná a to stačí jednou za týden. A pečivo, jediné, co se musí kupovat častěji, se koupí za minutu na každém rohu, pokud nebydlíš někde v tramtárii…

Teda, taky bych chtěla někoho, kdo mi bude nakupovat, případně hlídat děti abych si mohla v klidu nakoupit :mrgreen: a i ten zaplacený rohlík bych mu přivezla :palec:

• načítám...
7449
18.4.13 21:49

@RyBANA Proto píšu - jiný názor, jiná situace 8)

@mikitaa píše:
ja bych si tak prala byt jako ty! Ty si proste dokonala! 8)

Podle čeho soudíš, že jsem dokonalá? Že si to umím zařídit i jinak, než jezdit s řvoucím miminem do krámu a uplácet ho nezaplaceným rohlíkem? Jestli podle toho, tak ano, asi jsem 8)

• načítám...
29350
18.4.13 21:50

@j.a.n.i1 já i dva rohlíky… no, vlastně klidně i deset… ;)

• načítám...
19494
18.4.13 21:50
@mikitaa píše:
ja bych si tak prala byt jako ty! Ty si proste dokonala! 8)

a co teprve ja!! Ja vrazim diteti rohlik, ten se na nej klepe uz cestou do kramu, a ja si klido pido otevru lahev…nealko :-D :-D nevidim v tom problem

• načítám...
20296
18.4.13 21:54

@mikitaa
Tak a máš to :mrgreen:
Neumíš se zařídit stejně, tak seš na hov.no :mrgreen:

• načítám...
7449
18.4.13 21:54

@j.a.n.i1 Já jsem za to taky ráda, že někdo takový je. A i kdyby nebyl, jsem z města, kde jsou hlídací chůvy, tak bych využila je…

• načítám...
101493
18.4.13 21:55
@maritimka píše:
@j.a.n.i1 Já jsem za to taky ráda, že někdo takový je. A i kdyby nebyl, jsem z města, kde jsou hlídací chůvy, tak bych využila je…

A budou hlídat za ten rohlík :think:

• načítám...
7449
18.4.13 21:56

Jen malý dotaz - jak by jste to dělaly, kdyby nešlo na krámu konzumovat nezaplacené zboží? By jste nechodily nakupovat a nejedly?

• načítám...
26228
18.4.13 21:57

@maritimka

to nevysvětlíš, když dělá to polovina národa, tak je to přece v pořádku. :nevim: Jen my některé jsme ďyvné a dokonalé.

• načítám...
19494
18.4.13 21:58
@maritimka píše:
Jen malý dotaz - jak by jste to dělaly, kdyby nešlo na krámu konzumovat nezaplacené zboží? By jste nechodily nakupovat a nejedly?

bych mu vzala odjinud…boze resite strasne dulezity veci jako rohlik, kterej se zaplati po chvili, jakoby to ve finale nebylo uplne nemlich to samy

• načítám...
7449
@j.a.n.i1 píše:
A budou hlídat za ten rohlík :think:

Sazby nemají zas takové, aby to nestálo za klidný nákup jednou v týdnu, kdybych fakt už neměla, kam dítě na tu hodinu dát… Ale to je už fakt extrém, myslím, že pár minut řevu se dá vydržet. I když - každá jsme jiná a někdo dá raději ten, již tolikrát zmiňovaný, rohlík 8)

• načítám...
20296
@maritimka píše:

Znepříjemnily bychom nákup celému obchodu :mrgreen:

• načítám...
101493
18.4.13 21:59
@maritimka píše:

Bych asi vzala ten rohlík, dojela ke kase, zaplatila ho a jela druhé kolo :think: ale asi bych spíš chodila nakupovat tam, kde jim to nevadí…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová