Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hau, pro dnešek jsem dopsala a přeji dobrou noc, ať už ji trávíte doma a nebo jedete nakoupit ![]()
@Tiger-lily píše:
@K.BlackTo teda nwm, co s tím. Já jsem si zase párkrát všimla, že mi kradeš myšlenky. To by se taky mělo řešit.
![]()
tak mi to dokaž!
@RyBANA píše:
No jasně, ale je rozdíl si o tom nezávazně pokecat a být označena skorozlodějkou
Takto jsem nikoho neoznačila a ani označovat nebudu. Myslím, že slovo „krást nebo zloděj“ jsem nepoužila ani jednou (ale nechci kecat)…
@K.Black píše:
já nemluvím o lidech kteří jsou slušní, ale o lidech kteří se chovají jako magoři, a když mi člověk řekne slušně, tak nemám důvod ho pustit, jsem mladá zvládnu víc než babča o holích.
Pokud jsi četla diskuzi nejsem jediná kdo s nimi má horší zkušenosti, a nelituju toho že jsem to založila.
No ja si teda rikam, jak je mozny, ze nekdopotkava same magory, zatimco ja jen zridka. Nevim odkud jsi, ale zrejme je Praha mesto extremne slusnych lidi jakoz i duchodcu. Naprosta vestina duchodcu je tu slusna a mila. zrejme nahoda
![]()
No v kazdem pripade, pokud jsi myslela lidi neslusne, tak jsi nazev, jakoz i uvodni prispevek napsala dosti nestastne. Protoze jsi tam vubec zadne neslusne chovani nezminovala. Co ne neslusneho na tom, ze se ducvhodce zepta, jestli ho pustis sednout? Co je magorskeho na tom chtit si koupit levne mleko, ktere ty chces taky?
hele jako kazdy ma pravo se obcas vytocit pro nic, zejmena pokud je emocionalne rozlozen unavou a nemoci deti. Nerikam, ze nemas pravo si zanadavat, jen ze to neni zrovna objektivni postoj. je to pozice „musim ty emoce ze sebe dostat ven, jakkoli jsou hnusne“.
me se to taky stava, ale kdyz se pak uklidnim a zkusim se na vec podivat z druhe strany, tak casto musim uznat, ze z jejiho pohledu se to muze jevit uplne jinak.
Ja nevim, duchodkyne uz proste nema odhad, ze to velke dite na tvem kline je dvoulete a neni samostojne a tak se ji zda samozrejme, ze dva zdravi jedinci musi preci pustit nemocnou starenku.
Táááák ty kráááso ![]()
jsem ráda, že jsem sem vlezla ![]()
jsem se dozvěděla, že jsem sviňa zlodějská, co neumí vychovat svý dítě, z kterýho vlastně vyrůstá neskutečněj kriminálník, že neumím zorganizovat čas, poněvadž nakoupit se dá i bez dítěte a nebo ve finále neumím vydělat tolik abych si zaplatila chůvu abych mohla jít nakoupit
noooo asi bych se nad sebou měla zamyslet a přemýšlet jestli já taková nezodpovědná osoba vůbec můžu přivést na svět další dvě děti…z kterých určo zase vychovám jen kriminálníky
jo a s názorem Bamby teda nesouhlasím
nevidím nic úúúúžasnýho na tý „odměně“ co dostávám od státu za to ho.no co jsem pro společnost „nadělala“…na MD jsem šla v 29ti, do 8.měsíce těhotenství jsem pracovala a do práce jsem chodila už od svých 16ti, takže si nepřipadám jako nějaká extra vyžírka co by státu nic neodvedla ![]()
Ve finále to vypadá, nadávej na důchodce, na těhotný na všechny ale NEDEJ Bože aby si ukradla rohlík, kterej si zaplatíš! ![]()
@maritimka píše:
Hau, pro dnešek jsem dopsala a přeji dobrou noc, ať už ji trávíte doma a nebo jedete nakoupit
taky tak, zejtra jdu do Penny a dám si tam předem aspoň 3 vytuněný rohlíky s čabajkou, zapiju to jahodovým mlíkem a navrch okoušu nějakou vyjímečně neoschlou papričku. Jo a nakonec si otevřu jednoho lahváče a chvíli posedím na přepravce…a pak to opravdu ale opravdu všechno zaplatím ![]()
@Mišanila píše:
taky tak, zejtra jdu do Penny a dám si tam předem aspoň 3 vytuněný rohlíky s čabajkou, zapiju to jahodovým mlíkem a navrch okoušu nějakou vyjímečně neoschlou papričku. Jo a nakonec si otevřu jednoho lahváče a chvíli posedím na přepravce…a pak to opravdu ale opravdu všechno zaplatím
no a uvidis jak te ten nakup bude hned vic bavit! ![]()
@Pudloslava píše:Máš pravdu, i to jsem zde psala že naprostá většina je slušná, normální.
No ja si teda rikam, jak je mozny, ze nekdopotkava same magory, zatimco ja jen zridka. Nevim odkud jsi, ale zrejme je Praha mesto extremne slusnych lidi jakoz i duchodcu. Naprosta vestina duchodcu je tu slusna a mila. zrejme nahoda![]()
![]()
No v kazdem pripade, pokud jsi myslela lidi neslusne, tak jsi nazev, jakoz i uvodni prispevek napsala dosti nestastne. Protoze jsi tam vubec zadne neslusne chovani nezminovala. Co ne neslusneho na tom, ze se ducvhodce zepta, jestli ho pustis sednout ? Co je magorskeho na tom chtit si koupit levne mleko, ktere ty chces taky?
hele jako kazdy ma pravo se obcas vytocit pro nic, zejmena pokud je emocionalne rozlozen unavou a nemoci deti. Nerikam, ze nemas pravo si zanadavat, jen ze to neni zrovna objektivni postoj. je to pozice „musim ty emoce ze sebe dostat ven, jakkoli jsou hnusne“.
me se to taky stava, ale kdyz se pak uklidnim a zkusim se na vec podivat z druhe strany, tak casto musim uznat, ze z jejiho pohledu se to muze jevit uplne jinak.
Ja nevim, duchodkyne uz proste nema odhad, ze to velke dite na tvem kline je dvoulete a neni samostojne a tak se ji zda samozrejme, ze dva zdravi jedinci musi preci pustit nemocnou starenku .
Nepsala jsem že je neslušné se zeptat, ale že nikomu huba neupadne když řekne prosí, děkuji, nemusí se sápat s holema jak tank, nebo že si někdo usmyslí že chce moje místo, když kolem je několik dalších
Pouštím aniž by mi někdo řekl že ho mám pustit, ale když vidím důchodkyni pizdu, tak se nezblázním
Jo a jeste sem nenapsala ze ovoce ktery jde ochutnat..treba hrozno nebo tresne apod ochutnavam jestli jsou sladky nez je koupim!! ![]()
@RyBANA píše:
Ve finále to vypadá, nadávej na důchodce, na těhotný na všechny ale NEDEJ Bože aby si ukradla rohlík, kterej si zaplatíš!
@mikitaa píše:
Jo a jeste sem nenapsala ze ovoce ktery jde ochutnat..treba hrozno nebo tresne apod ochutnavam jestli jsou sladky nez je koupim!!
Můj otec je ultra skorozloděj, ten jde i po oříšcích - nekoupí pokud neochutná - a toto jednání vyčíhl v Dubaji, kam se hrabou Češi ![]()
@mikitaa píše:
no a uvidis jak te ten nakup bude hned vic bavit!
Určitě
nakupování že nebude opruz, ale jen radost. ![]()
Začnu se tam asi těšit a budu tam chodit zásadně pře obědem ![]()
@rohlice píše:koukám máš půlroční miminko
jsem zvědavá jak se na rohlík daný dítěti budeš koukat až bude tvýmu mimísovi kolem roku a jinak prostě nenakoupíš
co je jako na tom mu dát půl rohlíku, druhou půlku dát do pytlíku a u kasy nahlásit, že ta půlka co tam chybí je snědená???
![]()
Pokud dáš dítěti něco, co není tvoje (do zaplacení patří zboží marketu),tak je to přinejmenším drzost
.
Mám děti tři (dvě už velké) a nikdy jsem jim žádnej rohlík v obchoďáku dávat nemusela
.
Takže to fakt jde - jen trošinku chtít.
@RyBANA píše:
Můj otec je ultra skorozloděj, ten jde i po oříšcích - nekoupí pokud neochutná - a toto jednání vyčíhl v Dubaji, kam se hrabou Češi
jako me to prijde jako naprosto normalni jednani…ktery schvaluji i obchodnici…tady je treba bezne ze na trhu vam daji ochutnat ovoce nez ho clovek koupi…u reznika mi ukroji kus salamu…dceri daji parek aby ochutnala jestli ji bude chutnat…ja na tom proste nevidim nic spatnyho…naopak!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat