Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12505
18.4.13 18:16

Když jsme u těch busů..Tam mě štve když chci nastoupit s kočárkem a na místě pro kočárky stojí parta děcek, které jedou ze školy a nejsou schopny uhnout i když je napomínám, jednou sem takto nežně najela do dvojice kluků :lol:

• načítám...
1219
18.4.13 18:17

Holk každý jsme nějací když můžu počkám ale nenechám si třeba tři spoje profrčetjá jsem náhodou klidas co drří pusu takže jsem na něj blbě koukala to jo ale já už seděla a šla tam další mamča :-)

někdy je to fakt složité normálně kolem 13 hodiny nejezdím a už vůbec ne šalinou ale vyjimečně jsme jeli na očkování a jsem vyléčena

• načítám...
20296
18.4.13 18:18
@Litta píše:
@RyBANA S tímhle se asi dá souhlasit, jenže tady se argumentuje tím, že to není dobré vůči spoluzákazníkům. Slepec bez čichu si to propíchané maso koupí. Mně je to vcelku jedno, ale spousta lidí je na to háklivá.

No vzhledem k tomu, že bylo zkažené před propíchnutím, tak na tom bude pořád ale stejně 8)

• načítám...
bamba
18.4.13 18:19

@K.Black Nečetla jsem celou, ale očividně ti zřejmě došlo, žes drobet přestřelila a začala ses z toho vykroutit. Jenže na tebe ten zakládající příspěvek sedí jak pr+el na nočník. Nevíš co je to empatie, tvé příspěvky mnohdy úplně řvou tvou nafoukaností a neochotou uznat druhé. Ty máš vždy pravdu a je ti jedno, jak vyzní.

• Upravit
bamba
18.4.13 18:22
@neumisa píše:
pravda - dnešní důchodci vychovali rodiče těch dnešních mladých nevychovanců… začarovaný kruh?Příspěvek upraven 18.04.13 v 18:16

Už víc jak 20 let se děti vychovávají jinak, americká výchova teď letí, nebo vůbec, bo na ně není čas.

• Upravit
Sofiel
18.4.13 18:23
  • Upravit
chatwenna
@bamba píše:
@K.Black Nečetla jsem celou, ale očividně ti zřejmě došlo, žes drobet přestřelila a začala ses z toho vykroutit. Jenže na tebe ten zakládající příspěvek sedí jak pr+el na nočník. Nevíš co je to empatie, tvé příspěvky mnohdy úplně řvou tvou nafoukaností a neochotou uznat druhé. Ty máš vždy pravdu a je ti jedno, jak vyzní.

No, na me teda z K. spis cisi nadsazka a smysl pro humor…
Ale za to ty na me pusobis, ze mas statnice z psychologie a k tomu jsi spapkala salamounovo ho*vno… :)

• Upravit
1219

Řeknu to tak pokud je tam místo na 4 kočárky řádně označené kočárkem a počtem tak to asi znamená že tam může být právě tolik kočárků tečka :-)

• načítám...
Sofiel
@Prcek88 píše:
@K.Black Já taková nejsem :mrgreen:Příspěvek upraven 18.04.13 v 18:02
:mrgreen: :mrgreen: ne vůbec nejsi.. jsi daleko horší :roll:
  • Upravit
12505
18.4.13 18:24
@Sofiel píše: :mrgreen: :mrgreen: ne vůbec nejsi.. jsi daleko horší :roll:
:roll:
  • načítám...
26228
18.4.13 18:25
@bamba píše:
Už víc jak 20 let se děti vychovávají jinak, americká výchova teď letí, nebo vůbec, bo na ně není čas.

s tím souhlasím… ovšem to, že důchodce pamatuje France Josefa, to mu nedává důchodci právo mi tykat, nadávat mi vybranými slovy, požadovat místo k sezení přesto, že jsou jiná volná místa případně mě při nákupu přetáhnout holí. To není důsledek volné americké výchovy.

• načítám...
12505
18.4.13 18:26
@bamba píše:
@K.Black Nečetla jsem celou, ale očividně ti zřejmě došlo, žes drobet přestřelila a začala ses z toho vykroutit. Jenže na tebe ten zakládající příspěvek sedí jak pr+el na nočník. Nevíš co je to empatie, tvé příspěvky mnohdy úplně řvou tvou nafoukaností a neochotou uznat druhé. Ty máš vždy pravdu a je ti jedno, jak vyzní.

Asi nemáš smysl pro humor, protože jinak by jsi její příspěvky chápala jinak..

• načítám...
Sofiel
18.4.13 18:26
@Prcek88 píše: :roll:

pravda to je.. jenže ty veškeré rady nebereš vážně a ještě se rozbrečíš.. tak se matka ve 25 letech opravdu nechová :roll:

• Upravit
12505
18.4.13 18:27
@Sofiel píše:
pravda to je.. jenže ty veškeré rady nebereš vážně a ještě se rozbrečíš.. tak se matka ve 25 letech opravdu nechová :roll:

Co tu řešíš??Ty mě snad znáš? :roll: :roll: Kdo tu brečí? Uklidni se

• načítám...
bamba
18.4.13 18:28
@chatwenna píše:
No, na me teda z K. spis cisi nadsazka a smysl pro humor…
Ale za to ty na me pusobis, ze mas statnice z psychologie a k tomu jsi spapkala salamounovo ho*vno… :)

No tak promiň, smysl pro humor mám, ale toto humorně nevyznělo ani náhodou. Kdyby to bylo bráno s nadsázkou, nemusela by se K pak drobet opravovat.Je to jedno, nehodlám se tady hádat, svůj názor jsem napsala a nejsem ochotna jít do pře jen proto, že to nekoho očividně baví a dokazuje si tím jaká je borkyně.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová