Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kate02 píše:
který koupím v tom samým supermarketu, doma rozklepnu a… Bude smrdět…
tak do něj na prodejně udělej dírku a očuchej ![]()
@roksy25 píše:
Mě to taky štve a co mě přímo vytáčí je když se začíná plnit bus a důchodci s těma svými vozíky a taškami sednou na čtyřsedačku(sedačky po dvou naproti sobě) do uličky a rázem ubudou další tři místa a nehodlají uhnout. Pak všichni vlají v uličce a důchodci sedí na poloprázdných sedačkách.. Jako chápu, že to nemají jednoduché, všechno je bolí a tak,, ale někdy jsou to vážně sobci. Už se mi kolikrát stalo, že bylo dost sedaček volných, ale oni chtěli zrovinka to kde jsem seděla já..
Tak když jsem jezdila MHD pravidelně, tak v tomhle případě bylo mým sportem s úsměvem je požádat o projití a sednout si tam, ideálně na 2-3 zastávky…
A pokud je jinde volné místo, tak prostě nevstanu a tečka, nechápu argument „musel jsem vstát“
@chytrá horákyňka To mi přijde jako, kamínka zahřejte mě a já pak přiložím…
No důchodci mě jako skupina neštvou spíš jednotlivci. Minule jsem si byla před prací koupit 2 anglický rohlíky toť celý můj nákup a těsně před kasou se mi tam nacpala babka s plný vozíkem a tak jsem jí slušně požádala zda-li by byla tak hodá a pustila mě, že stejně než ten vozík vyloží tak budu mít už zaplaceno. To jste neviděli tu přednášku co jsem dostala při tom jsem jí slušně požádala a když to viděla prodavačka tak mi řekla ať jdu rovnou zaplatit a na důchodkyni se vyprdnu ![]()
A upřímně ať důchodci jezdí v MHD, protože za volantem jsou nebezpečný. Jet za dědečkem, který svojí nablejskanou káru vytáhne po zimě je opravdu úžasné. Nejen že ohrožuje sebe tak i ostatní řidiče.
@roksy25 jako, že jsem rezignovala a přestala řešit sr. čky v řetězcích a nakupovat jinde? Jo, je to tak…ať se zase chvíli snaží někdo jiný…já věřím, že řada těch, které dělaj virtuální osvětu ji dělaj i v reálu a zaplní mé prázdné místo.
@rohlice píše:koukám máš půlroční miminko
jsem zvědavá jak se na rohlík daný dítěti budeš koukat až bude tvýmu mimísovi kolem roku a jinak prostě nenakoupíš
co je jako na tom mu dát půl rohlíku, druhou půlku dát do pytlíku a u kasy nahlásit, že ta půlka co tam chybí je snědená???
![]()
Taky nechápu co je na tom divnýho… občas si i vyberu nějaký pití a napiju se a prostě u pokladny zaplatím to upité, zaplatila jsem zboží, zaplatila, tak o co jde.
@neumisa píše:
tak do něj na prodejně udělej dírku a očuchej
musim sehnat malej vrtáček
![]()
@bedruška1 píše:
@Šalvějka no to je teda fakt nechutnéto slyším prvně
ale věřím tomu…no že to těm lidem není divné??já už jsem vylítla jak čertík z krabičky, když mi babča vykládala, že si třeba zkusí kuličku hrozna a pak se rozmýšlí. Kdyby to udělal každý???a většina výrobků nejde ochutnat, tak proč by měla zkoušet zrovna hrozno??no jako mě to přijde naprosto nevychované a opravdu sprosté!
na ochutnané kuličce vína opravdu nic špatného nevidím. prostě ochutná, jestli je sladké nebo kyselé. Nekoupí si půl kila šťovíku. Víme, jaká je kvalita zeleniny v našich obchodech a za jakou cenu:mrgreen:
Mně třeba přijde divné konzumovat zboží na prodejně, byť jsem ochotná ho zaplatit. Totéž jsem naučila i děti - pokud chtějí rohlík, tak počkají, až bude zaplacený a snědí si ho za kasou. Napít dostanou za kasou. Pochopily to velmi rychle a nikdy mi neztropily v obchodě scénu. Pokud to uboží není zaplacené, není moje a jeho konzumací vlastně kradu. Ale já jsem obecně ďyvná. ![]()
Příspěvek upraven 18.04.13 v 16:28
@kate02 píše:
A to nemluvím o tm, jak jsou prodavačky „příjemný“, když jde někdo něco takhle vrátit, manžela dvě přesvědčovaly, že sýr, co tam koupil, nesmrdí… A to smrděl i mně, která jen tak něco necítím
Tak já mám s reklamací zkušenosti dobré - v Albertu i v Lidlu. V Lidlu jsem před x lety vracela maso a když si čuchli, tak už dál nekomentovali a v Albertu jsem vracela měkký tvaroh v alobalu a paní mi nejdřív vrátila peníze a pak se zeptala, co tomu vlastně bylo. Jako shnilé ovoce a zelenina ve většině obchodů stanard, to mi fakt vadí. Tak si říkám, jestli do toho taky někdo nerejpe a pak se jim to nekazí rychleji!!!
@Burj Chalifa píše:
na ochutnané kuličce vína opravdu nic špatného nevidím. Prostě ochutná, jestli je sladké nebo kyselé. Nekoupí si půl kila šťovíku. Víme, jaká je kvalita zeleniny v našich obchodech a za jakou cenu:mrgreen:
@neumisa píše:
Mně třeba přijde divné konzumovat zboží na prodejně, byť jsem ochotná ho zaplatit. Totéž jsem naučila i děti - pokud chtějí rohlík, tak počkají, až bude zaplacený a snědí si ho za kasou. Napít dostanou za kasou. Pochopily to velmi rychle a nikdy mi neztropily v obchodě scénu. Pokud to uboží není zaplacené, není moje a jeho konzumací vlastně kradu. Ale já jsem obecně ďyvná.Příspěvek upraven 18.04.13 v 16:28
souhlas taky to nechápu proč by dítko nemohlo počkat, jelikož je můj syn otesánek, tak mám v kabelce s sebou jeho sušenky které dostane aby dal pokoj a i kdyby ztropil scénu, tak mu ten rohlík prostě nedám…když vidím maminky, jak dávají dětem rohlík/napít/nanuk většinou to nenechám bez komentáře…stejně tak výrostci, kteří popíjejí colu a až pak ji zaplatí/nezaplatí(nechají v jiném regále
)…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bábrdl Nebouchej se do té hlavy, bude Tě bolet.
Začala jsem u sebe, prošla si pár reklamacemi (nejen s masem) a došla k závěru, že budu chodit nakupovat tam, kde nemusím nic podobného řešit. Jsem slabý, neodolný jedinec, ale přestalo mě bavit některé obchodníky učit, jak se mají chovat. To je celé. Dneska nakupuju u drobného řezníka, když chci dobrý chleba, tak si ho upeču doma. Raději čas, který bych věnovala revizi pochybného zboží věnuju výběru obchodu. A znovu zopakuji, ano, rýpat do masa není správné a nemělo by se to dělat.