Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3758
18.4.13 14:59

Já teda hlavně čumím, jaké to máte ve městě obchody…:-) Já chodím na nákup denně do různých obchodů-Tesco, Albert, Hruška, Tesco expres (prostě malé i velké), nakupuju mnoho druhů potravin a snad ještě nikdy nebylo nic zkažené :think: Ano, když procházím v tescu a koukám na vakuované věci třikrát slevněné, to vidím už i na pohled, že to zelená, ale tak na to prostě ani nešahám. Bohužel jsou právě takoví lidi, kteří si koupí všechno milionkrát slevněné, aby ušetřili, „však to se převaří“, nebo „tomu nemůže nic být, dyť je to pár dní po expiraci“…no a to se není čemu divit. Nakupuju kvalitní potraviny a opravdu nikdy se mi nic takového nestalo.Ale jak tak koukám, tak plno z vás doma vybaluje samé zkažené věci…Kde je problém?

• načítám...
26093
18.4.13 15:01

Tak jsem kousek přečetla… K píchání do zabalenýho masa, my kupujem maso u řezníka, ale z logiky věci vyplývá, že člověk píchne, čichne, pokud je maso OK, bere ho… Ne, źe pro svoje potěšení bude propíchávat a očichávat miliony balíčků… :nevim: a v tom nevidím nic blbýho, protože pokud obchodník bude mít všechno maso v pořádku, nikdo nebude mít potřebu mu to tak vracet…

T samý v bleděmodrým jsou rohlíky a vůbec pečivo, lidi se v tom hrabou, protože spousta rohlíků je starejch, pár čerstvejch, tak hledaj ty nejlepší… Přitom by stačilo, kdyby tam ty starý rohlíky prodejce nenchával a nečekal, kterej blbec je koupí… :nevim:

• načítám...
36556
18.4.13 15:01
@Naima píše: . Občas takové modelíny potkávám v DMku - musí rozšroubovat jakoukoliv řasenku, která se jim dostane pod ruku a pak si stejně vyberou zezadu jimi netknutou, kterou si vítězně odnesou domů. Už aby je začali zatavovat do plastu. Lesky na rty je ta samá kapitola, včera jsem si vybírala a od mé barvy byly tři z pěti otevřené /byla tam porušené přelepka/, přitom hned pod tím je tam tester. :pocitac:

Zatavování do plastu proti načínačům nepomůže. Prostě to odrejpnou jako to maso
:nevim:

• načítám...
36556
18.4.13 15:03
@kate02 píše:
Tak jsem kousek přečetla… K píchání do zabalenýho masa, my kupujem maso u řezníka, ale z logiky věci vyplývá, že člověk píchne, čichne, pokud je maso OK, bere ho… Ne, źe pro svoje potěšení bude propíchávat a očichávat miliony balíčků… :nevim: a v tom nevidím nic blbýho, protože pokud obchodník bude mít všechno maso v pořádku, nikdo nebude mít potřebu mu to tak vracet…T samý v bleděmodrým jsou rohlíky a vůbec pečivo, lidi se v tom hrabou, protože spousta rohlíků je starejch, pár čerstvejch, tak hledaj ty nejlepší… Přitom by stačilo, kdyby tam ty starý rohlíky prodejce nenchával a nečekal, kterej blbec je koupí… :nevim:

A na konzervy si nemám vzít otvírák? :zed:

Když chci píchat, stačí za kasou. Nemusím znehodnotit výrobky a vracet je tam.

• načítám...
Naima
18.4.13 15:06
@Bábrdl píše:
Zatavování do plastu proti načínačům nepomůže. Prostě to odrejpnou jako to maso :nevim:

To by chtělo, aby je obsluha hned chytila za křídlo a donutila zaplatit, nebaví mě pořád zkoumat, jestli někdo něco nenačnul. To stejné pití, onehdá jsem si málem koupila ledový čaj, ze kterého bylo upito :poblion:

• Upravit
1240
18.4.13 15:07

Trochu jsem si početla. To by mě teda nenapadlo píchat do masa. Smysl by to mělo jen ve chvíli, kdy když někdo najde zkažené maso, zavolá ČOI. Jinak mi to přijde pěkná prasárna, když tam to rozpíchnuté maso vrátí. To si pak akorát koupí nějaký ten důchodce, který špatně vidí nebo maminka s dítětem, která pospíchá a nečetla tuhle diskuzi :pocitac: Ještě že chodím k řezníkovi!

Příspěvek upraven 18.04.13 v 15:14

• načítám...
Švadlenka Madlenka
18.4.13 15:12

@Bábrdl Tak znovu zopakuju, co jsem psala výše. Až se změní kultura prodeje a přístup k zákazníkovi, změní se snad i chování a přístup zákazníků. A ano, máš pravdu, nehasím, co mě nepálí. Skutečně nemám čas a chuť se nechat školit naučeným personálem, že jsem maso nesla blbě v tašce a mrhat časem a benzínem na ježdění tam a zpět. Nakupuju tam, kde tomu věřím a nemusím nic řešit.

Příspěvek upraven 18.04.13 v 15:18

• Upravit
K.Black
18.4.13 15:12
@Naima píše:
To by chtělo, aby je obsluha hned chytila za křídlo a donutila zaplatit, nebaví mě pořád zkoumat, jestli někdo něco nenačnul. To stejné pití, onehdá jsem si málem koupila ledový čaj, ze kterého bylo upito :poblion:

jo tak to se mi stalo loni, koupila jsem prckovi jupíka nebo co to bylo, a normálně bylo upito 8o chybělo tak 5 cm pití :roll:

• Upravit
Naima
18.4.13 15:13

@K.Black To potěší :roll:

• Upravit
36556
18.4.13 15:14
@chytrá horákyňka píše:
@Bábrdl Tak znovu zopakuju, co jsem psala výše. Až se změní kultura prodeje a přístup k zákazníkovi, změní se snad i chování a přístup zákazníků. A ano, máš pravdu, nehasím, co mě nepálí. Skutečně nemám čas a chuť se nechat školit naučeným personálem, že jsem maso nesla blbě v tašce a mrhat časem a benzínem na ježdění tam a zpět. Nakupu tam, kde tomu věřím.

Až až… Začít u sebe nechceš? :zed: Proč by se měnili, když jim nikdo maso nereklamuje. Chjo. :zed:

• načítám...
26093
18.4.13 15:17
@Bábrdl píše:
A na konzervy si nemám vzít otvírák? :zed:Když chci píchat, stačí za kasou. Nemusím znehodnotit výrobky a vracet je tam.

Tak předpokládám, že konzervy si nedělají ty řetězce samy a nepřebalujou je… :mrgreen: Jak říkám, my maso v supermarketech nenakupujem, ale při představě jak se dvěma dětma koupím zabalený maso, za kasou zjistím, že smrdím, vrátilm ho, běžím pro druhy, zaplatím, smrdí, vrǎtím… :mrgreen:

• načítám...
K.Black
18.4.13 15:18
@kate02 píše:
Tak předpokládám, že konzervy si nedělají ty řetězce samy a nepřebalujou je… :mrgreen: Jak říkám, my maso v supermarketech nenakupujem, ale při představě jak se dvěma dětma koupím zabalený maso, za kasou zjistím, že smrdím, vrátilm ho, běžím pro druhy, zaplatím, smrdí, vrǎtím… :mrgreen:

pak se nasereš a bude koprovka s vejcem :mrgreen:

• Upravit
26093
18.4.13 15:19

A to nemluvím o tm, jak jsou prodavačky „příjemný“, když jde někdo něco takhle vrátit, manžela dvě přesvědčovaly, že sýr, co tam koupil, nesmrdí… A to smrděl i mně, která jen tak něco necítím :-D

• načítám...
26093
18.4.13 15:20
@K.Black píše:
pak se nasereš a bude koprovka s vejcem :mrgreen:

který koupím v tom samým supermarketu, doma rozklepnu a… Bude smrdět… :mrgreen:

• načítám...
3758
18.4.13 15:25

@chytrá horákyňka víš, pokud nezmění zákazníci své chování, tak obchody svůj přístup určitě nezmění-lidi to kupují, tudíž chtějí a obchody vydělávají. Děláme si to všechno my. Lidí kupují párky za 60kč/kg a pak jsou strašně udiveni, že v telce slyší, že tam ani maso není. KOupí si šunku, kde je nějakým způsobem vyroben uprostřed smajlík a pak se diví, že je kdoví z čeho…Absolutní nezájem o potraviny dovoluje výrobcům přidat do výrobků cokoliv.Lidi si koupí cokoliv, když vidí akce :roll: Já třeba když nakupuju v Tescu, prodavačky se zeptám, která šunka má více jak 80 nebo 90% masa a prodavačky už vědí a poradí. Je vidět, že lidí, kteří se zajímají o to, co jí, začíná přibývat, ale pořád je nás málo. A já opravdu znám takové lidi, kteří si koupí i prošlé věci jen proto, že je to výhodné (a to fakt netrpí nedostatkem peněz).Předevčírem předmnou v obchodě maminka s dítkem tak tříletým kupovala Gothaj a Junior a říká svému dítěti:„dáš si šunčičku?“ no mě málem kleplo!!!šunčičku! by mi ruce upadly, dát tohle dítěti :poblion: obojí bylo asi po 50kč/kg…No takže určitě to bylo vyrobeno z libovoučkého masíčka :roll: Jak jsem psala výše, děláme si to sami…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová