Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@banánice píše:
@Burj Chalifa
no ale ono tam bylo místo právě na 4 kočárky a chápu že řidič za cestující odpovída
jedna věc je místo a druhá bezpečnost provozu.Za tu odpovídá řidič a nikdo jiný. Kdyby se cokoli přihodilo, budou se vozit po něm. Cestující musí uposlechnout pokynů řidiče.
@banánice
u nás je teda povolen jen 1 kočár a to je v autobuse místo tak pro 4.. ![]()
Víte co, když jsem v krámu je to hrůza. Ale. Dělala jsem s nima, než jsem nastoupila na MD. Ty lidi at jsou navenek jakýkoliv v duši jsou to,,bývalé´´ silné osobnosti, kterým už pomalu umírají kamrádi. Nakonec je samotné toho mnoho bolí nejen na duši. Tu práci jsem měla hrozně ráda, protože jsou tací kteří jsou zlý a sobecký. Ale ne kvůli tomu, že jsou na to pyšní, ale proto, že jsou uvnitř smutní z toho, že jim všechno trvá déle, že je to bolí, nebo že vůbec mají ne´ějakou nemoc se kterou ví, že už nevyhrajou. Na druhou stranu jsou tací, kteří jsou milý, hodní a rozdali by se…
Se spoustou z Vás souhlasim a rozumím Vám. Když jsem byla těhotná a kroutila jsem poslední měsíc a sotva lezla, přišpendlil mě jeden děda k regálu právě s rohlíkama až ho musel manžel upozornit… Ale jsou to lidi, kterří si zaslouží trochu úcty a POCHOPENÍ, nejen kybycování
@bamba píše:
Tak to vám děvčata děkuji. Popravdě mě zakladatelka ani moc nepřekvapila, myslím si o ní své, ale to je fuk. Škoda, že si nějak nedokáže představit, že i důchodci byli mladí a vlastně zažívali to, co zažívají ti dnešní. Jen my jsme byli vychováni k úctě ke starším, holt někomu vychování chybí.Pravda, jsou i neomalení důchodci, ale jak je vidět neomalenci jsou i mladí.
a o těch píšu, ne o všech, četla jsi diskuzi, nebo je to jen podle prvního příspěvku?
@Sofiel
no já jsem z Brna a tady v šalině pokud jede dlouhá tak do jednovo vozu se vejdou na dvou místech právě dva kočárky
hold neměl svůj den já to svým způsobem chápu taky ho někdy nemám ale nejsem hnusná na ostatní
@bamba píše:
Tak to vám děvčata děkuji. Popravdě mě zakladatelka ani moc nepřekvapila, myslím si o ní své, ale to je fuk. Škoda, že si nějak nedokáže představit, že i důchodci byli mladí a vlastně zažívali to, co zažívají ti dnešní. Jen my jsme byli vychováni k úctě ke starším, holt někomu vychování chybí. Pravda, jsou i neomalení důchodci, ale jak je vidět neomalenci jsou i mladí.
tato diskuze nebyla o likvidaci celé důchodcovské populace ani o nevychovanosti mladých. A když jsme u toho - kdo ty mladé nevychovance vychoval k neúctě ke starším?
@banánice
jim tu práci nezávidím.. nemohla bych to dělat, protože mi stačí jedna cesta MHD a jsem vyléčená na hoodně dlouho a to jsem z relativně „malého“ města.. ![]()
@neumisa píše:
tato diskuze nebyla o likvidaci celé důchodcovské populace ani o nevychovanosti mladých. A když jsme u toho - kdo ty mladé nevychovance vychoval k neúctě ke starším?
@Sofiel
to já taky ne ale nemusím být hnusná na druhé
@Burj Chalifa
takže mě chceš říct že pokud je místo na kočárek poloprázdná šalina řidič co nemá náladu tak já tam jako nenastoupím nebo jak? bch se taky mohla načekat až bych dojela domů ![]()
@K.Black píše:
proč jsi vymazala tu druhou větu?
Tak sem nechtěla rýpat no, ale už jste to napsaly
bylo tam:Četla jsi celou diskuzi??Aby nesoudila hned podle prvního příspěvku: ![]()
@banánice píše:
@Sofiel
to já taky ne ale nemusím být hnusná na druhé
@Burj Chalifa
takže mě chceš říct že pokud je místo na kočárek poloprázdná šalina řidič co nemá náladu tak já tam jako nenastoupím nebo jak? bch se taky mohla načekat až bych dojela domů
Na důvod se musíš ptát konkrétního řidiče, ne mě. Já jen opakuji, že za bezpečnost a provoz dopravního prostředku odpovídá řidič.
@Prcek88 píše:
Tak sem nechtěla rýpat no, ale už jste to napsaly
bylo tam:Četla jsi celou diskuzi??Aby nesoudila hned podle prvního příspěvku:
já vím co tam bylo, jen mi to zas přijde takové divné víš? něco jako „hlavně ať jsem hezká, klidně bez vlastního názoru, ale hezká“
@banánice řidič může rozhodnout kolik kočárků vezme, když uzná za vhodné tak klidně jeden, no zaplať pánbůh, protože některé matky jsou schopné se narvat i do uličky než aby počkali třeba 10 minut na jiný spoj ![]()
@K.Black Ne to není o tom, vůbec ne…
Však jsem tam nechala tu hlavní větu, že souhlasím s prvním příspěvkem..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat