Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Naima
18.4.13 17:06
@lucenka píše:
Mě by zase bylo trapný, tam vytáhnout svojí flašku. A s dítětem z jedný flašky nepijem, nehodlám mu předávat slinama svoje sklony k zubním kazům.

V restauraci bych tohle chápala, v supermarketu si pij, co chceš. Btw polepovat si nenechávám nic, můžou mě maximálně škrábat na zádech :nevim:

• Upravit
12505
18.4.13 17:10

Malému rohlík v obchodě dávám, dělá tam bordel když mu dám rohlík je v klidu, dám jen půlku a druhou půlku dám mezi ostatní..

• načítám...
23847
18.4.13 17:15
@Prcek88 píše:
Malému rohlík v obchodě dávám, dělá tam bordel když mu dám rohlík je v klidu, dám jen půlku a druhou půlku dám mezi ostatní..

Taky to tak dělám - nechápu, co s tím má kdo za problém :nevim:

• načítám...
26228
18.4.13 17:16
@Gina108 píše:
Taky to tak dělám - nechápu, co s tím má kdo za problém :nevim:

no vidíš - a já nechápu, jak může někdo dát děcku půlku rohlíku, který není jeho :pankac:

• načítám...
12505
18.4.13 17:18

@Gina108 Tak chápu, že u starší by to mohly vydržet, ale když děcko uklidní ta půlka rohlíku je to lepší než aby řvalo, tahalo věci z regálů atd..Až bude starší budu ho učit, že tohle se v obchodě nedělá, ale pokud je takto malej..

• načítám...
bamba
18.4.13 17:19

Mě pro změnu štvou namyšlený hloupý slepice na MD, které dokáží vypustit takovou hovadinu, že dřou na důchody pro lidi, kteří celý život pracovali a státu dávno na svůj důchod peníze odvedli. Které nejsou ochotny si přivstat a jít do obchodu na slevy dopoledne, které si myslí, že se všichni z nich potentočkujou sotva se někde objeví. Důchodci jsou na rozdíl od takových pipin čiperní, nic je nebolí, tašky unesou na malíčku. Proč by měli sedět, když do autobusu nastoupí matka na jehlách s uvztekaným řvoucím děckem. Proč by nakupovali ve slevách, když mají super důchody a chuděry matky, které státu odvedly tak ohromné prachy mají v mnoha případech větší dar od státu i když se ještě v životě moc nepředřely. Asi by se lidé místo odchodu do důchodu měli postřílet, aby chuděry udřené matky se nemusely rvát u slev.

• Upravit
Naima
18.4.13 17:25

@bamba Jsem překvapena, že se shodneme :palec:

• Upravit
36504
18.4.13 17:26
@bamba píše:
Mě pro změnu štvou namyšlený hloupý slepice na MD, které dokáží vypustit takovou hovadinu, že dřou na důchody pro lidi, kteří celý život pracovali a státu dávno na svůj důchod peníze odvedli. Které nejsou ochotny si přivstat a jít do obchodu na slevy dopoledne, které si myslí, že se všichni z nich potentočkujou sotva se někde objeví. Důchodci jsou na rozdíl od takových pipin čiperní, nic je nebolí, tašky unesou na malíčku. Proč by měli sedět, když do autobusu nastoupí matka na jehlách s uvztekaným řvoucím děckem. Proč by nakupovali ve slevách, když mají super důchody a chuděry matky, které státu odvedly tak ohromné prachy mají v mnoha případech větší dar od státu i když se ještě v životě moc nepředřely. Asi by se lidé místo odchodu do důchodu měli postřílet, aby chuděry udřené matky se nemusely rvát u slev.

Souhlas!

• načítám...
9887
18.4.13 17:27

@bamba To je snad poprvé, co s Tebou úplně souhlasím:)

• načítám...
Sofiel
18.4.13 17:28
  • Upravit
1219
18.4.13 17:32

Tak mě dneska neštval sám pan řidič v mhd
jeho urážky a průpovidky na stranu matek a kočárků a ve finále nás všechny seřval že si máme dělat co chceme
no prostě tam byli 4 kočárky tam kde měli být a jemu to prostě vadilo

• načítám...
bamba
18.4.13 17:36

Tak to vám děvčata děkuji. Popravdě mě zakladatelka ani moc nepřekvapila, myslím si o ní své, ale to je fuk. Škoda, že si nějak nedokáže představit, že i důchodci byli mladí a vlastně zažívali to, co zažívají ti dnešní. Jen my jsme byli vychováni k úctě ke starším, holt někomu vychování chybí. Pravda, jsou i neomalení důchodci, ale jak je vidět neomalenci jsou i mladí.

• Upravit
12505
18.4.13 17:38

@bamba Máš pravdu s prvním příspěvkem jsem souhlasila, v každé větě :pankac: :pankac: :pankac:

Příspěvek upraven 18.04.13 v 17:42

• načítám...
36504
18.4.13 17:39
@banánice píše:
Tak mě dneska neštval sám pan řidič v mhd
jeho urážky a průpovidky na stranu matek a kočárků a ve finále nás všechny seřval že si máme dělat co chceme
no prostě tam byli 4 kočárky tam kde měli být a jemu to prostě vadilo

Kočárky mělY být!!! 4 je poněkud moc. Mimochodem, řidič zodpovídá za bezpečnost, ale to MATKY už nezajímá.

• načítám...
1219
18.4.13 17:42

@Burj Chalifa
no ale ono tam bylo místo právě na 4 kočárky a chápu že řidič za cestující odpovída

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová