Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
lucenka
18.4.13 16:38
@catherine100 píše:
souhlas taky to nechápu proč by dítko nemohlo počkat, jelikož je můj syn otesánek, tak mám v kabelce s sebou jeho sušenky které dostane aby dal pokoj a i kdyby ztropil scénu, tak mu ten rohlík prostě nedám…když vidím maminky, jak dávají dětem rohlík/napít/nanuk většinou to nenechám bez komentáře…stejně tak výrostci, kteří popíjejí colu a až pak ji zaplatí/nezaplatí(nechají v jiném regále :cert: )…

no tak já mám třeba hodně nízký tlak a v obchodě se kolikrát musím napít. Díky tomu to ode mě odkoukal kluk a začal vyžadovat pití taky. Nějak mi na tom nepřijde nic divnýho. Mě by spíš přišlo divný vytáhnout v obchodě dětský sušenky z kabelkya dát mu je tam a pak s dítětem od drobků říkat u kasy, že opravdu nejedlo nic z daného obchodu. To mu radši šoupnu rohlík a u pokladny ho zaplatím.

• Upravit
26093
18.4.13 16:38
@Nika079 píše:
Tak já mám s reklamací zkušenosti dobré - v Albertu i v Lidlu. V Lidlu jsem před x lety vracela maso a když si čuchli, tak už dál nekomentovali a v Albertu jsem vracela měkký tvaroh v alobalu a paní mi nejdřív vrátila peníze a pak se zeptala, co tomu vlastně bylo. Jako shnilé ovoce a zelenina ve většině obchodů stanard, to mi fakt vadí. Tak si říkám, jestli do toho taky někdo nerejpe a pak se jim to nekazí rychleji!!!

tak babička si minulej týden koupila brambory, jedna po vytažení z toho pytlíku úplne tekla. Další dvě na vyhození, zbytek musela hooodně okrajovat… :poblion: a u brambor zrovna omačkání nehrozí… :andel: :mrgreen:

Celý kouzlo je v tom, že se sem vozí zboží, který jinde nechtěj a tady to lidi koupí… :nevim: třeba najít banán bez plísně na špičce je nadlidskej úkol… :nevim: a lidi to kupujou… :nevim:

• načítám...
26230
18.4.13 16:39

@lucenka

velmi nízký tlak mám taky a pít v obchodě bych si nedovolila.

• načítám...
lucenka
18.4.13 16:41
@neumisa píše:
@lucenkavelmi nízký tlak mám taky a pít v obchodě bych si nedovolila.

a jak teda řešíš, když na tebe jdou mdloby? Mě totiž na to pomáhá jedině se rychle napít. Takže kdybych měla vystát frontu na zaplacení a teprve pak se napít, tak už bych kolikrát o sobě nevěděla.

• Upravit
30556
18.4.13 16:41

@lucenka zaprvé cokoliv mám v kabelce z jiného obchodu tak hlásím a zadruhé mám taky nízký tlak a ani v těhotenství jsem si toto nedovolila :roll:

• načítám...
26230
18.4.13 16:42

@lucenka

dám si kafe nebo colu ještě než vyrazím do obchodu.

Příspěvek upraven 18.04.13 v 16:42

• načítám...
30556
18.4.13 16:42

@lucenka a proč teda s sebou nenosíš pití, když víš jak na tom jsi a pití prp dítě mám teda taky vždy s sebou :roll:

• načítám...
26093
18.4.13 16:44

Tak já už teď kluky taky učím, žemv obchodě se jídlo nejí, starší bez problémů chápe, mladší to nevidí i bráchy, tak nic nevyžaduje… :nevim: ale jednu dobu starši s rohlíkem jezdil… :nevim: Každopádně když vidím 10ti letý prcky, jak jim rodiče rozdělávají v obchodě tyčinky, říkam si, že ty by to už teda vydržet mohly… :nevim:

• načítám...
1240
18.4.13 16:46

@kate02 No právě, u nás jdou lidi po ceně, obchody nemají potřebu zacílit na kvalitu. Já si radši koupím maso u řezníka, chleba z kvásku u pekaře, ovoce a zeleninu u farmářů (teď toho teda moc není, takže člověk musí nakupovat i v obchodech). A sýr si taky radši koupím drahý a kvalitní než rozteklý eidam v pytlíku. Radši toho sním míň a kvalitního, než si cpát pupek nezdravým a levným jídlem.
Jinak taky nakupuju zboží v akcích, myslím že tady my matky na mateřské nemáme důchodcům co vyčítat :kytka:

• načítám...
lucenka
18.4.13 16:46
@catherine100 píše:
@lucenka a proč teda s sebou nenosíš pití, když víš jak na tom jsi a pití prp dítě mám teda taky vždy s sebou :roll:

Mě by zase bylo trapný, tam vytáhnout svojí flašku. A s dítětem z jedný flašky nepijem, nehodlám mu předávat slinama svoje sklony k zubním kazům.

• Upravit
K.Black
18.4.13 16:48
@lucenka píše:
Mě by zase bylo trapný, tam vytáhnout svojí flašku. A s dítětem z jedný flašky nepijem, nehodlám mu předávat slinama svoje sklony k zubním kazům.

při vstupu do supermarketu stojí „tzv“ ochranka a ta má lepičky, kterými ti tvou lahev olepí ;)

• Upravit
30556
18.4.13 16:49

@lucenka trapný? v restauraci to chápu ale v obchodě…no holt si to musíš nějak obhájit :kytka:

• načítám...
26093
18.4.13 16:52
@Nika079 píše:
@kate02 No právě, u nás jdou lidi po ceně, obchody nemají potřebu zacílit na kvalitu. Já si radši koupím maso u řezníka, chleba z kvásku u pekaře, ovoce a zeleninu u farmářů (teď toho teda moc není, takže člověk musí nakupovat i v obchodech). A sýr si taky radši koupím drahý a kvalitní než rozteklý eidam v pytlíku. Radši toho sním míň a kvalitního, než si cpát pupek nezdravým a levným jídlem.
Jinak taky nakupuju zboží v akcích, myslím že tady my matky na mateřské nemáme důchodcům co vyčítat :kytka:

když třeba u té mojí babičky je to težký, ty brambory stály 27 nebo 28 korun kilo a půl, takźe žádná super cena… :nevim: s manželem jsme jí pak dovezli brambory od tam, kde kupujem my, za cca 12 nebo 13 korun za kilo a kvalitou se nedaly srovnat… :nevim:

• načítám...
36556
18.4.13 16:55
@kate02 píše:
Tak předpokládám, že konzervy si nedělají ty řetězce samy a nepřebalujou je… :mrgreen: Jak říkám, my maso v supermarketech nenakupujem, ale při představě jak se dvěma dětma koupím zabalený maso, za kasou zjistím, že smrdím, vrátilm ho, běžím pro druhy, zaplatím, smrdí, vrǎtím… :mrgreen:

Takže raději rozrejpneš, vrátíš, rozrejpneš, vrátíš… :zed:

• načítám...
26093
18.4.13 16:57
@Bábrdl píše:
Takže raději rozrejpneš, vrátíš, rozrejpneš, vrátíš… :zed:

jak říkám, my v supermarketu maso nekupujem, takže rejpat nemusím… :jazyk:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky