Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20296
18.4.13 14:03
@roksy25 píše:
@RyBANA Sorry, ale jestli takový přístup jako ty má více lidí, pak se není čemu divit, že je tolika masa zkaženého.. Jasně kolikrát to fixlují prodejci a tak, ale hanba by mě tloukla, znehodnotit vakuový obal potraviny a vrátit to zpě, jen proto, že se nechci otravovat zpět do obchodu.

Asi to dost dobře nechápeš, ale ta třeba když si to párkrát po mě ještě přečteš - pochopíš 8) Znehodnocené již znehodnotit nejde neboť už znehodnocené je, kapišto? Propíchnuté nezkažené beru, takže si kupuji sebou znehodnocený obal. A hanba mě nefackuje neboť mi to tak doporučil udělat přímo obchodník nebo zaměstnanec v daném obchodě. Tedy tak jsem ho pochopila - vraťte zboží do regálu a vezměte si jiné? Pochopila jsem ho správně? :think:

• načítám...
20296
18.4.13 14:04

@bedruška1 Zrovna včera v Makru opět :mrgreen: Jak říkám, děje se mi to téměř každý týden a bydlím v Brně.

• načítám...
5436
18.4.13 14:05

Ty woe jako nečetla jsem vše, ale pochopila jsem, že @RyBANA píchne do masa a když je zkažený buď ho odnese vedoucímu, kterej jí s tím pošle zpět do regálu nebo ho tam nechá sama, ale když ho propíchne a nic mu není tak si ho vezme ne??? tak co je na tom za humusárnu??? jako proč by propichovala maso, to bylo dobrý, ona ho tam vrátí aby se zkazilo jak vy tady do ní šijete a vezme si jiný nepropíchlý, který neví jestli bude dobrý??? jako jsem rok a půl na mateřský a ještě čekám dvojky takže bych čekala, že budu mít total vymydleno v hlavě, ale evidentně jsem na tom ještě hoooodně dobře :lol:

• načítám...
20296
@bedruška1 píše:A z tvého příspěvku jako mám chápat, že bys píchla i do jogurtu, kdyby se dal pak dobře odnést domů, jo??Tobě to jako fakt přijde normální?!
Jaaaaaj, asi jsem mimo já nebo co 8o :roll: :?:

Trochu vtipu jsem si dovolila přidat a už to mám na talíři :mrgreen: Ano jsi mimo 8)

• načítám...
36556
:roll:
@Stigma píše:
Nejlepší je, když jsem někde s přítelem v obchodě…on většinou někde poletuje a nahání (nikdy nevím co, jelikož nikdy nic nedonesl do vozíku)…a nesnáší, když je okolo něj nějakej rozruch…no a stojíme spolu ve frontě na maso a salámy a za mnou stála nějaká bába a pořád do mě žduchála zezadu vozíkem…úplně schválně a ve stejných intervalech jen zvyšovala intenzivitu…ten den jsem měla špatnou náladu…nebylo mi nic extra (ranní nevolnosti), do toho nás čekalo očkování psa, takže vidina krocení našeho 5Okilového miláčka…a ona furt ždfuchala…a já říkám „Marti ona do mě normálně schválně žduchá“ a přítel, že si to namlouvám,,, tak to mě dorazilo…otočila jsem se a drapla jsem jí ten vozík a říkám " milá paní nevím proč jste tak nervózní, že do mě musíte žduchat, jestli máte problém s tím, že musíte čekat ve frontě, tak si máte zajít do obchodu ráno, tehdy když mi s mužem jsme v práci a vyděláváme na váš posranej důchod, takže do mě ještě jednou žduchněte a já přestanu chodit do práce a vy si to maso, na který tu stojíte nebudete moci dovolit"!!!samozřejmě je to hovadina, ale babka zrudla, pak zbledla a za potupného smíchu kolemčekajících odešla pryč…a přítel se na mě podíval a se zcela vážným výrazem (ze srandy) mi povídá "ale já doufám v práci zůstat můžu? " :D, tak to jsem nevydržela a začala jsem se smát taky :D :D :D

Ty brďo, to jste jí to nandali :zed:

• načítám...
7449
18.4.13 14:06

@Bábrdl Uchutnávka je od slova „ochutnat“. Proto, když někdo ochutná a koupí / nekoupí, je to v pořádku. Ale třeba mně, jakože hostesce, vadí, že někdo jde, doslova „vyžere“ stánek a pak odchází, ani nezabučí.

Jsem asi zlá hosteska, ale jakmile mi někdo neřekne ani „děkuji, nashledanou“, tak za nimi zabučím. A na zvídavý pohled odpovím „i kráva zabučí, když něco dostane“…

• načítám...
20296
@MiskaKosa píše:
Já se Albertu vyhýbám jak nejvíc můžu… @RyBANA píše, že se do jiného marketu a k řezníkovi nedostane… a přitom je z Brna. Hm to je vyloženě městečko kde není žádná masna, řezník a pod. Tak to musí chudinka propichovat v tom jednom jediném marketu :lol: :mrgreen: :D

Pokud máš věčně nemocné dítě a nemáš k dispozici auto, je opravdu problém se dostat kamkoliv dál 8)

• načítám...
102677

Nazdárek, to jsem zase koukám přišla o diskusi :lol:
tady se sešlo ale osazenstvo, všechny známé, méně známé i neznáme tváře zdravím :mavam:

• načítám...
K.Black
18.4.13 14:08
@RyBANA píše:
@bedruška1 Zrovna včera v Makru opět :mrgreen: Jak říkám, děje se mi to téměř každý týden a bydlím v Brně.

i v Makru? to čumím, tam nakupuju pořád a maso jim chválím, vlastně když nejsem na chalupě tak maso jen tam. Asi máš blbou auru :mrgreen:

• Upravit
26230
@bedruška1 píše:
mladé maminky??? 8o :roll: no to snad ne…hmm, lidé mají opravdu někdy zvláštní zvyky. Bych se musela hanbou propadnout, dělat něco takového. Fuj.to musí být maminky s vykojeným mozkem, normální člověk tohle prostě neudělá…Teď už budu asi kontrolovat fakt všechno, co budu kupovat. :?

speciálně o tom zkoušení masa jsem četla tady na emiminu a dotyčným to divné nepřišlo.

• načítám...
20296

Já věděla, že to bude bouřlivé :mrgreen:

• načítám...
K.Black
18.4.13 14:09
  • Upravit
102677

A my jsme dneska byli s mužem v obi a na parkovišti nás jedna důchodkyně velice slušně požádala, jestli by jí chlap nepomohl naložit z vozíku do auta velkej pytel mulčovací kůry. Tak jí samozřejmě pomohl, koukám po tom, co jsem se tu dočetla, čeho jsou důchodci schopní, jsme jí ho měli spíš hodit po hlavě ne? :mrgreen:

• načítám...
5420

@Litta Věř, že jsou lidi, kteří by si ho takhle nevědomky koupili. Může jít nakupovat, někdo unavený a chvátajíc, že si roztrhnutí nevšimne, nebo někdo s rýmou, kdo to neucítí a co je horší, když je někdo vyslán ke koupi a nemá tucha o tom, jak to maso má vypadat a vonět..a navíc i sama propichovatelka nemusí mít zrovna ideální čuch a může se seknout. Ať je to zkažený nebo ne, pokud poruším obal, znehodnotím tím výrobek, to že se nedá věřit obchodům je věc druhá, ale od toho tu jsou možnosti reklamace. Jakmile zaplatím, propíchnu, nebo celé otevřu a jdu vrátit.. Takové jsou pravidla nakupování a základy slušného chování..A né pro své pohodlí propíchnout a spoléhat na to, že si toho ostatní všimnou..

• načítám...
20296
18.4.13 14:10
@rohlice píše:
Ty woe jako nečetla jsem vše, ale pochopila jsem, že @RyBANA píchne do masa a když je zkažený buď ho odnese vedoucímu, kterej jí s tím pošle zpět do regálu nebo ho tam nechá sama, ale když ho propíchne a nic mu není tak si ho vezme ne??? tak co je na tom za humusárnu??? jako proč by propichovala maso, to bylo dobrý, ona ho tam vrátí aby se zkazilo jak vy tady do ní šijete a vezme si jiný nepropíchlý, který neví jestli bude dobrý??? jako jsem rok a půl na mateřský a ještě čekám dvojky takže bych čekala, že budu mít total vymydleno v hlavě, ale evidentně jsem na tom ještě hoooodně dobře :lol:

Chápeš to správně 8)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová