Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MiskaKosa měkkná nejsem…to mě neznáš…spíš mi bylo fakt na omdlení, jinak bych jí do té pr… poslala taky a bez oblouku ![]()
@Stigma by letěla jak namydlenej blesk
určitě bych kvůli ní nevstávala…
a že těhotenství není nemoc? no asi jak v kterém případě ![]()
@kolik neměla jsem sílu se s ní hádat, bylo mi opravdu silně nevolno…jinak jsem drak a tu babu bych ven z busu procpala klidně přes okýnko ![]()
@Stigma měla jsi ji pustit, co se budeš rozčilovat když ti je blbě, a pak vyfakovat nějakýho haranta/školáka.
@kolik příště si beru auto i kdyby čert na kole jel…zdraví moje a dítěte je důležitější než trámy ![]()
@MiskaKosa Těhotenství není nemoc, ale stáří taky ne - to bych jí odpověděla já ![]()
@bedruška1 no tak to taky nechápu, hlavně si neumím představit to neumytý víno, co cestovalo skrz planetu a nevím, kdo na něj kde sáhnul, strkat do pusy a je pravda že udělat to každý, tak nevím nevím, co by tam zbylo ![]()
a ještě specialita mojí babičky, když nakupuje mražené kuře( teď už néé, je málo mobilní, už si ho nechá přinést) vždycky úplně na max otevře ten pult a hrabe se v něm třeba 20 minut, jen aby našla kuře správného tvaru ![]()
@Stigma píše:
Tak holky to se mi stalo včera v autobuse…jela jsem na gynekologii do okresního města na kontrolu (jsem v 18tt). Chtěla jsem jet autem, ale přítel potřeboval nutně jet pro nějaký materiál do baráku (rekonstrujeme dům)…při cestě zpátky bylo příšerné vedro, samozřejmě jsem vychytala spoj kdy se vraceli školáci, lidi z práce a důchodci já nevím z kama. Na autobusák jsem došla mezi prvními…sedla jsem si a vše bylo fajn (no teda moc nebylo, jelikož se mi dělalo v přeplněném buse zle)…na to konto přistoupila nějaká babka a šinula si to rovnou ke mě a ptá se mě „mladá slečno nemohla byste mě prosím pustit?“ na to jsem jí slušně opáčila „že nemohla, jelikož jsem těhotná a je mi nevolno“…a na to mi ta stará ochechule řekla „to by mohl říci každej a těhotentví není nemoc, takže mě laskavě pusťte“…no začala dělat scény, tak jsem jí raději pustila a vystoupila díky nevolnosti na další zastávce,,, která byla dvacet kilometrů od domova…přítelovi jsem se nemohla dovolat, tak jsem domů dostopovala…chápe to to jejich chování? Přišlo mi jakoby si záměrně vybrala mě, jelikož šlo vidět, že mi není dobře a nebudu mít sílu se s ní hádat, jelikož ostatní lidi by jí asi (hlavně školáci) odkázali do parřičných mezí…![]()
měla jsi jí pustit a pak jí pozvracet, myslím, že by to baba nerozdejchala ![]()
Ještě příhoda včera v Globusu - takový dědek, nepříjemný, smrdící, no prostě kombinace, že by jeden
. Měl párátko v ruce a šahal do igelitky, kterou měl v košíku. Pak vytáhnul nějakou tlačenku či co. Jsem schválně (nejdříve jsem se samosebou nadechla v dostatečné vzdálenosti) prošla okolo a nakoukla do igelitky. On tam měl snad kilo těch ochutnávek, co mají k dispozici a přišlo mi, jak když se jel do nákupáku najíst, v košíku nic jiného neměl
. Dělala jsem hostesku a je fakt, že důchodci (samosebou nééé všichni) a „socky“ neochutnávají, ale jí ![]()
Ještě když jsem studovala vejšku, tak jsem jela v tramvaji a byla zamyšlená…nějakej dědek stál vedle mě, a tak dlouho do mě šťouchal čaganem, až jsem se ho tedy zeptala „chcete si sednout?“ a on na mě na celou tramvaj začal křičet " jestli si jako myslím, že je tak starej, že nevydrží stát"…no koukala jsem na něj jak vejr…a pak jsem se mu začala smát, protože to měj geniálně nahrané…asi aby na to balil důchodkyně či co
![]()
No jo, dědeček a babička, ujídají chlebíčka, co
Však se dočkáte(me) a vyzkoušíte si to z druhé strany.
Taky napíšu jednu příhodu, přenášela jsem bylo šílené vedro a šla jsem z nákupu se psem..
U baráku na schodech jsem chytla šílené poslíčky, no prostě jsem se tam svíjela a držela těch dvěří, zrovna šla jedna nepříjemná ženská z baráku, a začala na mě řvát at si toho psa stáhnu, že má mt ještě náhubek atd, a já jsem jen odychovala..Zabouchla mi ty dveře a šla..
Pak ta samá kojila jsem malýho na lavičce ona šla okolo a on se enchtěl prostě přisát, brečel..
Přišla ke mě, že jí to pohoršuje..
Tak sem jí řekla at se nekouká když jí to vadí, že svoje dítě potřebuju nakojit..
Někdo napsal lihovkou něco na dveře výtahu, nadávala že by to měl někdo umejt, tak jsem jí řekla že na to může zkusit líh ![]()
Jo ještě vracely jsme se z porodky a na nástěnce bylo napsáno, že se bude dělat výtah, tak jsem se jí ptala zda neví kdy a ona, že před třemi dny byla schůze tak jste si tam měla dojít, tak jsem jí říkala no já právě rodila, a ona to avše smůla..Zjistěte si to jinde
![]()
@maritimka píše:
Ještě příhoda včera v Globusu - takový dědek, nepříjemný, smrdící, no prostě kombinace, že by jeden. Měl párátko v ruce a šahal do igelitky, kterou měl v košíku. Pak vytáhnul nějakou tlačenku či co. Jsem schválně (nejdříve jsem se samosebou nadechla v dostatečné vzdálenosti) prošla okolo a nakoukla do igelitky. On tam měl snad kilo těch ochutnávek, co mají k dispozici a přišlo mi, jak když se jel do nákupáku najíst, v košíku nic jiného neměl
. Dělala jsem hostesku a je fakt, že důchodci (samosebou nééé všichni) a „socky“ neochutnávají, ale jí
Ale to nedělají jen důchodci. Hrnou se na to všichni bez rozdílu věku jak kobylky a s prominutím žerou obouruč
Specialita Čechů… jak je jednou něco k jídlu zadara, tak hoooonem, ať je co nejvíc… Nechápu to. Já bych se na to mohla vykašlat. Zvlášť když tu věc ani koupit nechci ![]()
Mě to taky štve a co mě přímo vytáčí je když se začíná plnit bus a důchodci s těma svými vozíky a taškami sednou na čtyřsedačku(sedačky po dvou naproti sobě) do uličky a rázem ubudou další tři místa a nehodlají uhnout. Pak všichni vlají v uličce a důchodci sedí na poloprázdných sedačkách.. Jako chápu, že to nemají jednoduché, všechno je bolí a tak,, ale někdy jsou to vážně sobci. Už se mi kolikrát stalo, že bylo dost sedaček volných, ale oni chtěli zrovinka to kde jsem seděla já..
@maritimka píše:
Nemám ráda :Takže z toho plyne, že jsem asi hooodně nesnášenlivá vůči svému okolí
- nezodpovědné majitele psů, kteří po nich neuklízí, obzláště na chodníku a já to vyjedu kočárem
.
- lidi (matky, důchodce, kolikoli), kdo se přehrabuje ve zboží určeného k přímé spotřebě (pečivo).
- matky, které na nejužším chodníku ve městě musí jed vedle sebe a když jim člověk něco řekne (poprosí!!!), ještě se divně koukají a jakmile je předjedu s kočárem (po silnici to fakt nejde), tak pomlouvají.
- lidi (matky, důchodce a ti, co mají celý den čas), když v největší špičce chodí na poštu, do banky atd. a ještě jsou nervní, proč jsou tam takové fronty.
- jiné matky, které v MHD dají kočár tak, že se tam už druhý nevejde a když je upozorním, hodí takový ksicht, až to hezké není.
- matky, které nechají své děti dělat cokoli a ještě se tomu přihloupě smějí (v MHD stání na sedačkách, jízda v nákupním košíku v místě určeném na nákup, okusování všeho možného v krámě bez zaplacení…).
Tak s body na začátku souhlasím, ale u posledního bodu teda až na stání na sedačkách (i když můj syn to chce dělat a slušně si vyzouvá boty) děláme vše a ještě jsem nenarazila (krom diskuzí) na nikoho komu by to vadilo. Je to primárně moje věc a přijde mi fuj jestli dám do košíku špinavou krabici, pohodím tam špinavé brambory atd. Já teda nevím ale doma si stejně vše umývám, dokonce otírám krabice od mlíka, pokud je dávám do lednice - ekluje se mi představa, osahané krabice v téměř sterilním prostředí ![]()
No a než poslouchat řvoucího synátora, který jde do obchodu většinou pro ten rohlík, tak mu ho narvu a slušně to u pokladny nahlásím.
Co se týče lidí (matek a nevím koho), které jdou ve špičce na poštu, do banky apod. Nedošlo ti, že to třeba opravdu v jiný čas nejde? Opravdu se všechny neflákáme doma s děckem u pr…zadku. Pak taky někdy děti spí a pak už je večer, třeba.
Já miluju ty nasratý pohledy celýho trolejbusu, když jedu cca v 8 ráno se synem. Jako nebudu celýmu trolejbusu vykládat, že jezdíme do nemocnice, že. Ale čekám na den, kdy mě někdo seřve ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat