Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3758
18.4.13 10:40

Nečetla jsem celou diskuzi, ale musím se přidat. Mě taky štvou důchodci!!Samozřejmě ne všichni, jen ti protivní a ti, co si myslí, že když jsou staří, můžou všechno a všichni jim musí ustoupit.
Např. u lékaře-já když jdu k Dr. a po mě přijde někdo, kdo vypadá, že za chvíli padne (teplota, nemoc, různé),tak mi absolutně nevadí ho pustit. Chudák nemocný pán se minule málem vyvrátil, tak jsem ho pustila. Když jsem nemocná já a nemůžu skoro ani dýchat, slzí mi oči, horečka 39 apod.,čekárna plná důchodců, kteří mají čas celý den (a jdou si jen pro nějaký recept a stráví tam půl hodiny tlacháním), myslíte, že by mě někdo pustil před sebe??a to mě manžel podpíral, abych sebou nesekla.ne, nepustí.
O slevách-ano, důchodici, většinou vykoupí všechno (já moc na slevy nechodím, tak je mi to vcelku jedno),ale musím se tady zastat ostatních, které to štve, protože třeba moje babča, taky má pár korun důchodu, ale když je máslo v kaufu slevněné, tak jich nakoupí i 20, i více, a pak to prodává rodině:„koupila jsem ti v akci máslo“…má to pak na mrazáku nevím jak dlouho po expiraci!!minule nakoupila delisy v akci za úplně pár korun, pak je rozdávala dětem dlooouhou dobu a jako bonus už v nich byly housenky :roll: hlavně akce jsou pořád někde! Tak stačí nakoupit normální potřebu a příští týden bude zase akce jiná, nebo jinde.
V kauflandu jsou schopní bezohlední důchodci všeho-z vlastní zkušenosti-paní mi berlo zatarasila cestu, abych nebyla dříve u brambor, pán mi málem urazil hlavu, když mě chtěl odstrčit, paní mi košíkem přejela nohu, aby byla první ve frontě na salám, atd. Krom toho se vždycky rozčilují a jsou fakt nepříjemní! Opakuji-ne všichni! ale člověk si vždy zapamatuje to špatné, že…Babču mám ráda, ale vždycky ji musím opravdu připomenout zásady normálního chování a spočítat ji, kolik třeba sní tatarky za rok, aby jich nekoupila jako minule 20!!! :roll:

• načítám...
K.Black
18.4.13 10:47
@Pudloslava píše:
@K.Black vsak ty jsi ale uplne stejna jako oni, akorat ze mlada. Muzes si s nimi podat ruku. Rekla bych, ze ty budes presne ten typ nerudne baby, co nadava na mlade maminky, jak ji podrazej nohy kocarkem a cpou se do vytahu v metru.

a na to jsi přišla jak?

I když ano nadávám jak na mladé MATKY, na mladé lidi i na ty důchodce, když se chovají jak kdyby jim patřil svět. Nikomu huba neupadne, když poděkuje, poprosí, nebo když uvolní místo potřebnějšímu, ale to že je někdo starší mu nedává právo aby se choval hnusně.

Příspěvek upraven 18.04.13 v 10:50

• Upravit
7449
18.4.13 10:49

@bedruška1 Kauflandoví důchodci jsou nej… Začne akce a jsou tam, hlava nehlava. Mně nevadí, že něco „udělají“ mně, ale vadí mi, když košíkem najedou až do kočáru a ještě křičí něco o tom, abych jim uvolnila cestu, že spěchají / že stojím blbě nebo něco takového. To vždycky kvetu a jsem i nepříjemná nahlas

• načítám...
K.Black
18.4.13 10:52
@careynka píše:
no jasne :-) ale urcite se najdou i takovy, co jsou v prvnim mesici a uz umiraj :-D

no jéje, stačí si tady počíst :mrgreen:

• Upravit
K.Black
18.4.13 10:53
@maritimka píše:
Nemám ráda :
  • nezodpovědné majitele psů, kteří po nich neuklízí, obzláště na chodníku a já to vyjedu kočárem :zed:.
  • lidi (matky, důchodce, kolikoli), kdo se přehrabuje ve zboží určeného k přímé spotřebě (pečivo).
  • matky, které na nejužším chodníku ve městě musí jed vedle sebe a když jim člověk něco řekne (poprosí!!!), ještě se divně koukají a jakmile je předjedu s kočárem (po silnici to fakt nejde), tak pomlouvají.
  • lidi (matky, důchodce a ti, co mají celý den čas), když v největší špičce chodí na poštu, do banky atd. a ještě jsou nervní, proč jsou tam takové fronty.
  • jiné matky, které v MHD dají kočár tak, že se tam už druhý nevejde a když je upozorním, hodí takový ksicht, až to hezké není.
  • matky, které nechají své děti dělat cokoli a ještě se tomu přihloupě smějí (v MHD stání na sedačkách, jízda v nákupním košíku v místě určeném na nákup, okusování všeho možného v krámě bez zaplacení…).
Takže z toho plyne, že jsem asi hooodně nesnášenlivá vůči svému okolí 8)
:palec: :mrgreen:
  • Upravit
K.Black
18.4.13 10:54
@araw píše:
Chyba, chyba, chyba… Zapomínáš na povinné :hug: :* :srdce: :kytka: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:oops: já vím, já vím :zed: :zed: si udělám taháček  :lol:
  • Upravit
15051
18.4.13 10:54
@maritimka píše:
@bedruška1 Kauflandoví důchodci jsou nej… Začne akce a jsou tam, hlava nehlava. Mně nevadí, že něco „udělají“ mně, ale vadí mi, když košíkem najedou až do kočáru a ještě křičí něco o tom, abych jim uvolnila cestu, že spěchají / že stojím blbě nebo něco takového. To vždycky kvetu a jsem i nepříjemná nahlas

Fakt? Mne tedy nikdy důchodci neohrožovali, zato mne kolikrát už málem povalil někdo s kočárem. Já mám dítě tak všichni si sedněte na prdel. Nechápu proč si nepřidělají sedačku na košík a nejezdí jako ti ostatní :roll:

• načítám...
K.Black
18.4.13 11:00

Jinak dnešní storka ze socky ;)
Paní věk tak přes 50, měla něco s nohama, asi nějaký zákrok :nevim: bílé punčochy a pod nima několik polštářků z gázy, a na některých krev, těch polštářků měla tak 7, přesně nevím, špatně šla. A pustil ji někdo? ne nepustil! jen já osoba hodná, takže jsem s klukem stála :roll: nakonec teda nějaký pán zvednul takovýho kluka, no spíš vypadal jak holka takový ten tip :roll: :poblion: :mrgreen: ten začal prskat, tak já na něj, bylo to jak na pavlači :mrgreen: jako fakt nechápu, vidí ženskou co má na nohách krev a nic, s nikým to nehne :roll:

• Upravit
Sofiel
18.4.13 11:02

@K.Black :zed: :zed: :zed: nechápu.. bych „jí/mu“ dala přes ústa..

• Upravit
K.Black
18.4.13 11:05
@Sofiel píše:
@K.Black :zed: :zed: :zed: nechápu.. bych „jí/mu“ dala přes ústa..

to byl takovej ten v růžovým víš :lol: bych mu jednu křápla a zabila bych ho :mrgreen:

• Upravit
Sofiel
18.4.13 11:08
@K.Black píše:
to byl takovej ten v růžovým víš :lol: bych mu jednu křápla a zabila bych ho :mrgreen:

joo takové to „hm je to kluk nebo holka“ :think: :think:

• Upravit
3284
18.4.13 11:10

Dobrá diskuze :) taky přihodím svou trošku do mlýna. Nejvíc mě štvou důchodci jak se všude rvou, třeba do autobusu, do kterého zároveň s nima nastupuje cca 5 lidí, můžou se strhat. Asi dva roky zpátky jsem zrovna přijela domů z práce ráno v době, kdy asi za 5 minut měli otvírat Lidl a chtěla jsem udělat menší nákup. Přede dveřmi stály tři babky a normálně mi košíkama zatarasaily jak cestu ke dveřím tak i k těm košíkům 8o moc špatných zkušeností s nimi ale nemám, ale nedávno jsem se doslechla o opravdu nechutných praktikách našich důchodců v obchodech, mamka slyšela rozpravu dvou důchodkyň, bylo to v čekárně u doktora, o tom jak nakupují s obchodech maso. Prý tam prstem udělají vždycky malou dírku (takže uteče ta ochranná atmosféra) a maso očichají a pak si teprve rozmyslí jestli si ho vezmou :cert: :pocitac: a když jsem naposledy byla u babičky, tak mi vyprávěla o sousedce (taky důchodkyni) jak nakupuje máslo, prý si vždycky nehtem trošku másla odloupne a ochutná a dle toho nakupuje, samozřejmě, pokud jí není po chuti tak máslo vrátí zpět do regálu :poblion:

• načítám...
1520
18.4.13 11:11
@maritimka píše:
@bedruška1 Kauflandoví důchodci jsou nej… Začne akce a jsou tam, hlava nehlava. Mně nevadí, že něco „udělají“ mně, ale vadí mi, když košíkem najedou až do kočáru a ještě křičí něco o tom, abych jim uvolnila cestu, že spěchají / že stojím blbě nebo něco takového. To vždycky kvetu a jsem i nepříjemná nahlas

Já už kvůli nim přestala chodit do Kauflandu. Taky mi párkrát, vyloženě schválně, málem převrátili kočár. A poté, co jsem byla svědkem bitky dvou důchodkyň, jsem si řekla, že tohle nemám zapotřebí a Kaufland pokud možno vynechávám. Jinak bych neházela všechny důchodce do jednoho pytle. Spousta je jich vyloženě zapšklých, protivných a hádavých, ale zase jedině důchodci mě v těhotenství pouštěli sednout v MHD :roll:

• načítám...
15051
18.4.13 11:13
@Šalvějka píše:
Dobrá diskuze :) taky přihodím svou trošku do mlýna. Nejvíc mě štvou důchodci jak se všude rvou, třeba do autobusu, do kterého zároveň s nima nastupuje cca 5 lidí, můžou se strhat. Asi dva roky zpátky jsem zrovna přijela domů z práce ráno v době, kdy asi za 5 minut měli otvírat Lidl a chtěla jsem udělat menší nákup. Přede dveřmi stály tři babky a normálně mi košíkama zatarasaily jak cestu ke dveřím tak i k těm košíkům 8o moc špatných zkušeností s nimi ale nemám, ale nedávno jsem se doslechla o opravdu nechutných praktikách našich důchodců v obchodech, mamka slyšela rozpravu dvou důchodkyň, bylo to v čekárně u doktora, o tom jak nakupují s obchodech maso. Prý tam prstem udělají vždycky malou dírku (takže uteče ta ochranná atmosféra) a maso očichají a pak si teprve rozmyslí jestli si ho vezmou :cert: :pocitac: a když jsem naposledy byla u babičky, tak mi vyprávěla o sousedce (taky důchodkyni) jak nakupuje máslo, prý si vždycky nehtem trošku másla odloupne a ochutná a dle toho nakupuje, samozřejmě, pokud jí není po chuti tak máslo vrátí zpět do regálu :poblion:

No, jo, ale to jsou primitivové, kteří byli takoví i ve třiceti. :nevim:

• načítám...
1520
18.4.13 11:13
@boball píše:
Fakt? Mne tedy nikdy důchodci neohrožovali, zato mne kolikrát už málem povalil někdo s kočárem. Já mám dítě tak všichni si sedněte na prdel. Nechápu proč si nepřidělají sedačku na košík a nejezdí jako ti ostatní :roll:

A jaký je rozdíl mezi nákupním vozíkem a kočárem? Velikost je tak zhruba stejná, ne? 8o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová