Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@K.Black píše:
no fuj
To tam bylo, koukali jsme na to tenkrát doma s otevřenou pusou ![]()
@Sofiel v pohodě ![]()
Teda takovou návštěvnost na profilu jsem měla naposled minulý týden ![]()
Tato diskuse je jednou velkou slepičárnou, jedna slepice klove druhou.
Leni - zoufalka číslo nevim kolik
je tak zoufalá, že tu z nás dvou dělá kámošky? Moc děkuju, hned se mi bude lépe spát. Emimino spadlo na hlavu ![]()
Jinak k diskuzi bohužel příspěvek nemám. Ale ne, důchodci mi nevadí, jak už jsem dala najevo, vadí mi jiní lidé ![]()
Příspěvek upraven 17.04.13 v 23:24
@Burj Chalifa píše:
Tato diskuse je jednou velkou slepičárnou, jedna slepice klove druhou.
Tak jsi si musela klovnout do všech co ![]()
Ahoj holky, diskuze u konce, ale hezky jsme si pocetla ![]()
Ja delala 4 roky praxi v hypermarketu, takze zkusenosti s protivnyma osobama mam dost, ale v ramci studia jsem byla svedomitou „prodavackou“ a i na nejhorsi vylevy jsem reagovala mile a s usmevem. Kolikrat to i toho nejhnusnejsiho duchodce vyvedlo z miry a rozhovor koncil s usmevy na tvarich ![]()
Jako tehotna jsem si nikdy nenarokovala misto na sezeni v MHD, ale zkusenosti mam spis pozitivni a dokonce me pousteli hlavne mladi
Ale tezko rict, jestli to nebylo i tim, ze me skoro vsude doprovazel manzel a jako muj ochrance se na vsechny sedici mladiky vyhruzne dival ![]()
Po akcich v obchodech chodime az nejvetsi navaly opadnou (nekdy na nas i neco zbyde) a pokud jde treba jen o mliko, tak se vyda manzel sam. Nemam rada pocit, ze nekomu zavazim at uz sama za sebe nebo s kocarem, tak se tomu radsi vyhybam.
I kdyz se clovek snazi brat vse s nadhledem, tak se obcas zadari a nekdo vas proste nastve.
Pro pobaveni : nikdy nezapomenu na jednu jizdu MHD. Sedla jsem si a na dalsi zastavce ke mne pristoupil nervly starsi pan, ukazal mi prukazku, tak jsem hned vstala a pustila ho. Byla jsem uz asi v osmym mesici, ale zrejme hned nevidel, ze nejsem jen tlusta ale i tehotna a zacal mi za to nadavat. Proste kdyz si sedal, tak nadaval jak to ma jako clovek poznat a ze to jsou dneska lidi atd. Byla jsem z toho hotova, ze mi nadava i kdyz jsem ho bez reci pustila sednout, rozpaky na obou stranach zrejme. Vzapeti se na zaklade toho zvednul nekdo naproti, tak jsem se hned zase usadila a slysela jsem ho brblat jeste tak pet minut
Reagoval jak kdybych mu to nejak vycetla, citila jsem se hrozne blbe ani nevim proc ![]()
@leni79 píše:
Tvůj příspěvek sice editován, ale hrubky zůstaly. Tak to zkus ještě jednou. Pak to možná dočtu, aniž by my to vypálilo oči
@leni79 píše:
Už jsi mi psala pa pa. Tak to zkus ještě jednou. Tři, dva, jednááááá… TEŤ
Nejvíc se mi z celé diskuze líbí příspěvky o tom, že někdo si to má opravit… eh…
![]()
Tak snad nevadí, že to není o důchodcích…
![]()
A i když přicházím s kytkou po funuse, tak nezapomenu na jeden zážitek z tramvaje… jak jeden „senior“ nastoupil, ze třech obsazených sedadel si vybral tak asi sedmnáctiletého mladíka a začal mu nadávat do nevychovanců a spratků, co nepustí chudáka starého člověka sednout… po pár nadávkách kluk vstal, na noze sádru a šel si sednout o místo dál, kde bylo volno… za dvě zastávky vystoupil u nemocnice a další dvě zastávky ten dědek ještě na poloprázdnou tramvaj nadával, jak jsou ti mladí nevychovaná hovada… no, co na říct…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no fuj