Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MarieOVMUC jj, mě zvedali v tramvaji ještě týden před porodem zcela nekompromisně…a víc babky. Kolikrát jsem se zasnila o babičce s vřetánkem vyprávějící pohádky
prdlajs.
@leni79 píše:
Tak si pak počti i u motýla alias prcka. To víš, víc nicků tu mám jen já. Třeba v diskuzi i deníčku o borůfce excelovala. Byla to diskuze o jiné uživatelce a prcek se vžila tak do oné zakladatelky, až si začala myslet, že je diskuze o níTakže zakládala uzamčené diskuze, všechno komentovala a ve výsledku posílala SZ o tom jak pláče. A teď si začíná myslet, že i tato diskuze je o ní a zase cítí šanci.
nechci se do toho plést, neberu nikomu jeho názor a proto si raději názor udělám na obě dvě tedy tebe a Prcka sama..
@Sofiel píše:to se jako změním?? bože chraň
to asi ne, ale poznáš jak je to tu plné ironie a tak vůbec
ale nechci tě odradit, je to tu fajn, spousta rad i zábava ![]()
Já jsem si změnila Nick kvuli bejvalýmu, že mi sem lezl jen jméno
Pro ostatní
@Prcek88 píše:
Já jsem si změnila Nick kvuli bejvalýmu, že mi sem lezl jen jméno
Pro ostatní
nj, mi to nedošlo
hele ale změň i profilovku, tahle je dost výrazná, tě najde podle ní ![]()
@leni79 píše:
jestli je na stejný úrovni jako ona, věř, že jí nikdy nenajde.
trošku brzdi, proč urážíš někoho koho neznáš? ![]()
@K.Black
ahoj, nemám čas to celé číst- ale doufám, že ten úvodní příspěvek byl vtip. Byl, že jo?
Bo takhle tě tedy absolutně neznám (povrchně, sebestředně, zcela bez reflexe - je to ironie? reakce na nějakou blbku?)
har.
Holky, taky vám sem přidám jeden zážitek s důchodkyní. Moje dcera je na svůj věk docela malá. Na procházce se k nám přitočila taková babča a začala mě litovat, že koukala na nějaký dokument o Krytinářovi, ale že moje holčička je pěkná na to že je postižená, že je ten trpaslík ![]()
@K.Black píše:
to je bezva, takových tu moc není
no to se ukáže, jak je milá, jestli se podělí s ubohou sad
![]()
Příspěvek upraven 17.04.13 v 22:10
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat