Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14396
17.4.13 21:42

@crazy0 Asi jsi nečetla celou diskuzi. Ze zakladatelky se nakonec stala docela normální fajn holka, která se seniorama obvykle nemá problémy. Jsem moc ráda, že ten počátek diskuze byl jen pod vlivem nějakého hodně nepříjemného zářitku. Bohužel, jiné diskutující se už tak fajn neukázaly a představ si, že některé tu dokonce nadávají do kurů domácích.

Ale nic, už jsem se tu při některých příspěvcích rozčílila a teď už je to tu o ničem, zakladatelko, zkus oživit myšlenku nechat to tu zamknout.

• načítám...
K.Black
17.4.13 21:43
@Prcek88 píše:
@K.Black Promin :kytka:

proč se mi omlouváš? 8o

• Upravit
sad 1
17.4.13 21:44
@K.Black píše:
horší než chodítka co? :mrgreen:

ty voe papírovky/látkovky hadra…pojďte probírat MM vs UM :pankac: :pankac: :pankac:

• Upravit
K.Black

@Capelucita asi jo, protože fakt nechápu. Jako jo jsem ftipná, dělám si ze spousty věcí legrandu, ale tady to už nechápu :roll: :mrgreen:

• Upravit
12505
@K.Black píše:
proč se mi omlouváš? 8o
Že ti tu kazím diskuzi, hádkou s Dádou
Už jí odpovídat nebudu
Tak promin :kytka:
  • načítám...
2562

Důchodci jsou úplně stejně nesnesitelní jako jakákoli jiná věková kategorie co se neumí chovat. Ale co je pravda, milují MHD mezi 7-9 ráno, když je narváno dětí a studentů a brblaj o spratcích a dnešní mládeži, nejednou jsem pocítila hůlku na vlastní kůži nártu nohy. Pak je klid až do 16:00, kdy se zase všichni vracej, už číhá na ostrůvcích komando. Stát by měl financovat více klubů, aby jim nechyběl sociální kontakt, jinak se nelze divit. Největší terno jsou velkoměstské stařenky, vdovy po berních radech ve 200m bytech, z nichž vytápí jen jeden pokoj a mají abonmá do Národního.

• načítám...
Reyne
17.4.13 21:46
@Prcek88 píše: Že ti tu kazím diskuzi, hádkou s Dádou
Už jí odpovídat nebudu
Tak promin :kytka:

klíííd, nekaž si den zapšklou dadou :hug: :hug: :hug:

• Upravit
K.Black

@sad 1 jedině UM! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
sad 1
@leni79 píše:
Už jsi mi psala pa pa. Tak to zkus ještě jednou. Tři, dva, jednááááá… TEŤ :mavam:

tohle mi přijde vážně trapné…nelíbí se mi to. Prcek aspoň přispívá do diskusí, kde i poradí…co jsi zač, že se tady tak povyšuješ…fuj potvoro, jdi spát :P :P :P

Příspěvek upraven 17.04.13 v 21:47

• Upravit
2216

Crystal, a jaký názor budeš mít na důchodce až se mezi nimi bude řadit taky tvoje matka? Tak tady, některé příspěvky hodně o pisatelkách vypovídají. Je velká škoda, že s největší pravděpodobností budou nejspíš stejně sobecké a netolerantní i vaše děti. Vrchol všeho je, když tady někdo napíše, že na jejich důchody vyděláváte vy. To fakt nemůžete myslet vážně. Ono totiž, peněz na jejich důchody bylo dost, ale bohužel se použily někde úplně jinde, takže se rychle utratily. Ty lidé dřeli celý život a že jsou nyní na zaslouženém odpočinku to tady mnohé z vás dráždí? No tak s touto generací mohou důchodci čekat, že budou asi končit v nějakých ústavech. A asi žádnou z těch stěžovatelek nenapadlo, že když budou samy vysílat negativní signály, tak rozhodně nemůžou čekat, že se k nim důchodci budou chovat mile. A věřím tomu, podle některých nenávistných příspěvků, že jste nepříjemné už na 100 metrů, takže chápu, že z vás důchodci nejsou odvázaní. Co kdybyste začaly nejdřív u sebe? ;) Jinak, jsem taky z Valašska a přísahám, že jsem se nikdy nesetkala s nepříjemným chováním některého důchodce vůči mé osobě, tak jak je to možné? ;)

• načítám...
sad 1
@K.Black píše:
@sad 1 jedině UM! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak to ne - kojit a nic víc než kojit do 2 let :lol: :lol: :lol: a proto je malá od 5. měsíce na sunaru :P :P :P

• Upravit
K.Black
@Prcek88 píše: Že ti tu kazím diskuzi, hádkou s Dádou
Už jí odpovídat nebudu
Tak promin :kytka:

prosimtě :roll: klid, neomlouvej se nic nekazíš ;) a místo omluv mi příště pošli dárek :lol:

• Upravit
Sofiel
17.4.13 21:47
@nety78 píše:
dado to už přeháníš ne :cert: Tvůj nick už je tady dost známý, ne v pozitivním smyslu. Proč každou diskuzi, do které vlítneš jak tornádo, takhle znehodnotíš?

sice nevím kdo je dáda, ale nepřijde mi, že by Leni znehodnocovala diskuzi :nevim:

• Upravit
Reyne
17.4.13 21:48
@Sofiel píše:
sice nevím kdo je dáda, ale nepřijde mi, že by Leni znehodnocovala diskuzi :nevim:

přečti si příspěvky od dady12 :nevim: :nevim: Víš, ona leni dost do uživatelek ryje no

• Upravit
12505
17.4.13 21:48

@nety78 Já náladu mám dobrou :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová