Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@K.Black A co by sis tak představovala??Nějaký hmotný nebo finanční??
@nety78 píše:
přečti si příspěvky od dady12![]()
Víš, ona leni dost do uživatelek ryje no
aha.. děkuji - jsem tu nová, tak si to zítra počtu..
jsi milá
@karinka píše:
Crystal, a jaký názor budeš mít na důchodce až se mezi nimi bude řadit taky tvoje matka? Tak tady, některé příspěvky hodně o pisatelkách vypovídají. Je velká škoda, že s největší pravděpodobností budou nejspíš stejně sobecké a netolerantní i vaše děti. Vrchol všeho je, když tady někdo napíše, že na jejich důchody vyděláváte vy. To fakt nemůžete myslet vážně. Ono totiž, peněz na jejich důchody bylo dost, ale bohužel se použily někde úplně jinde, takže se rychle utratily. Ty lidé dřeli celý život a že jsou nyní na zaslouženém odpočinku to tady mnohé z vás dráždí? No tak s touto generací mohou důchodci čekat, že budou asi končit v nějakých ústavech. A asi žádnou z těch stěžovatelek nenapadlo, že když budou samy vysílat negativní signály, tak rozhodně nemůžou čekat, že se k nim důchodci budou chovat mile. A věřím tomu, podle některých nenávistných příspěvků, že jste nepříjemné už na 100 metrů, takže chápu, že z vás důchodci nejsou odvázaní. Co kdybyste začaly nejdřív u sebe?Jinak, jsem taky z Valašska a přísahám, že jsem se nikdy nesetkala s nepříjemným chováním některého důchodce vůči mé osobě, tak jak je to možné?
Ten samy jelikoz ona nebude patrit k tem tady zminovanym.
a neboj svoje deti si vychovam dobre stejne jako tak me vychovala moje mama jenze taky me vychovala ze po sobe nenecham slapat kazdyho komu se zamane
at je to mladoch nebo duchodce, chovma se k lidem slusne takze to o me fakt nic nevypovida ale pokud se nekdo bude chovat hrube ke me budu i ja
A pokud se nade me bude povysovat nejaky duchodce nema duvod si to nechat libit. ![]()
@K.Black píše:
no tak prachy jsou prachy, nebo cigára a čokoládu, růžový slimky(karton) díky
je ti jasné, že jedeme napůl
![]()
@K.Black píše:
já bych řekla že trošku ano, vlítla sem s uplně nesmyslným příspěvkem, připomíná mi tu leni číslo nevím, ta je taky taková
@Sofiel píše:
aha.. děkuji - jsem tu nová, tak si to zítra počtu..jsi milá
to je vidět, jsi taková milá ![]()
Pracovala jsem brigadne půl roku v kauflandu. Každou středu začínaly slevy, každou středu se volala sanita, protože se starší spoluobčané rafli berlama, uklouzli, když sprintovali za slevnenyma kurecima prdelema, nebo se uslapali ve vchodu. Člověk, který obrací každou korunu nekoupí 30 kg cukru jen kvůli tomu, že je o pět korun levněji. Bylo mi líto maminky, která prosila babcu, at ji dá jedno balení jahod pro dcerku, když jich ma plný vozík, bába ji div nepretahla krikou, co si to dovoluje žebrat… Kdo dřív přijde a bla bla.. nehaim je do stejneho pytle vsechny, ale vetsina hi h je hamiznych a zlych, zatrpklych. I v 9 mesici jsem poustela sednout v mhd, nikdy jsem neslyšela děkuju.
@sad 1 píše:
je ti jasné, že jedeme napůl![]()
![]()
ty taky? tak si řekni, víš jak líná huba holé neštěstí ![]()
@Sofiel píše:omlouvám se, nevěděla jsem, že je to „známá“ firma
Jojo, i kdyby měla každý den jiný nick, tak projevem se nezapře…
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, i kdyby měla každý den jiný nick, tak projevem se nezapře…
projev je důležitý, to máš pravdu..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já bych řekla že trošku ano, vlítla sem s uplně nesmyslným příspěvkem, připomíná mi tu leni číslo nevím, ta je taky taková