Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12505
17.4.13 22:29
@Naima píše:
Nicole a Yoanna a Nicole z jedné z posledních soutěží jsou fakt dokonalé :). Naima a mohawk byla ovšem bomba :).

Yoanna byla první :kytka:
Naima je prostě originál

• načítám...
Sofiel
17.4.13 22:30

@Naima zajisté.. já se také snažim moc nevyčnívat

• Upravit
4637
17.4.13 22:33

@ohýnek Hm, to nam rikala prave geneticka, co vysetrovala malou… "to je zajimavy, jak neni podobna Vam ANI MANZELOVI! :lol: Opakovala to asi trikrat, chlap oci jak zadni kola od traktoru a falesny usmev na tvari.

• načítám...
2528
17.4.13 22:35

Bydlím v paneláku, kde je většina důchodců a problémy žádné nejsou snad jen to, že mi pořád cpou malého nějakým sladkým :pocitac:,jinak naprostá pohoda. A v autobuse (když jsem byla těhotná)mně pouštěli sednou samí důchodci, mladší nebo lidi v mém věku to ani nenapadlo :cert:. Dokonce i v praci když byl problém s nějakým zákazníkem, tak se většinou zastali důchodci jinak nikdo. Jednou mi na vlaku začala rodit romka já byla docela vyděšená (tehdy jsem ji nabídla brufen a poradila at překříží nohy) naštěstí mi příšla nan pomoc jedna důchodkyně pěkně ji uklidnila a radila co ma dělat a na přiští stanici jsme ji celou předali 155tce.

• načítám...
Sofiel
17.4.13 22:36

Btw. když už tady @zikado zmínila panelák - jak byste prosím řešili, že mi sousedka svým řevem (tenké stěny) budí syna, ale náš pes jim vadí aniž by pípnul :nevim: :nevim:

• Upravit
20785
17.4.13 22:38

Zdravím,
urážející a vulgární příspěvky byly smazány.

Monika

• načítám...
19494
17.4.13 22:38
@Naima píše:
@careynka Šikulka :palec:, je vidět, že zde mají dámy rozhled :)

rozhled jo, jsem vysoka a dokonce mam i prehled :palec: :mrgreen:

• načítám...
K.Black
17.4.13 22:39

@Sofiel asi bych za ní došla a snažila se domluvit, ono tohle soužití v bytech je na prd. Já teda problémy nemám, myslím zvukové, asi mám štěstí na tiché sousedy :nevim:

• Upravit
K.Black
17.4.13 22:39
@ohýnek píše:
Přidám vám jeden o důchodcích, otec kluka má tmavé vlasy, já jsem přírodní blondýna, ale barvím se na tmavo a syn má světlé vlasy. A takhle na ulici nás zastavila babka a říká :„To je ale hezký chlapeček a že je takovej světlej, když vy dva jste tmavý“
:mrgreen: :mrgreen:
  • Upravit
K.Black
17.4.13 22:40

@admin děkuji :kytka:

• Upravit
Sofiel
17.4.13 22:40
  • Upravit
19494
17.4.13 22:41
@K.Black píše: :mrgreen: :mrgreen:

asi nejakej Arijec ne? NEbo Ariel?? Ze by ceska soda? :-D :-D chcete mit bile dite?? Kupujde Arijec :-D

• načítám...
ohýnek
17.4.13 22:42
@careynka píše:
asi nejakej Arijec ne? NEbo Ariel?? Ze by ceska soda? :-D :-D chcete mit bile dite?? Kupujde Arijec :-D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Upravit
Naima
17.4.13 22:42
@careynka píše:
asi nejakej Arijec ne? NEbo Ariel?? Ze by ceska soda? :-D :-D chcete mit bile dite?? Kupujde Arijec :-D

Koncentrákovaná síla Arijce… mazec :D

• Upravit
K.Black
17.4.13 22:55
@careynka píše:

jó, kdyby to fungovalo, hned by byl svět krásnější ;) :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová