Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ano, důchodce celý den nic nedělá, je totiž v důchodu. Ale on si ten svůj důchod pěkně odmakal… co tebe ještě čeká, on už má za sebou. To je soběcký od tebe říct že ty jim vyděláváš na důchod… ![]()
To že táhne 3 tašky.. třeba taky jede do města jednou za týden nebo i dýl… a divíš se že kupujou ve slevě?? Moje babička je sama, důchod má 8tis a platí 5ts nájem… zbudou jí tedy cca 3tis které má na jídlo a na hromadu léků. A promiň, ale nejen důchodci, ale hlavně mladší lidi jedou po slevách jak pipky po flusu… důchodce ti neodnese 3 balíky mlíka… já jeden čas kupovala klidně 2-3 narát, a ve slevě, bo jsme měli velkou spotřebu.
Já tvůj názor zcela nesdílím, naopak si myslím že sobecká jsi i ty sama…
Je to čistě můj názor…
Jinak co se MHD týče… na svůj věk vypadám mladě, kolikrát tam starší stojí, ale naučila jsem se nezvedat. nezvedám se pokud hned kousek odemne sedí náctiletí a dělají jako že nic. protože jsou o polovic mladší, tak ať si lidi řeknou jim.
Ne staří lidé mě neštvou. Mají svůj věk, svoje zdravotní problémy, často jsou osamělí, takže jsou třeba protivní a zlostní. Kdo ví, jaká jednou budu já, takže nesoudím.
@kate02 jsem koukla že jsi z Brna a hned mě napadl děda
Ten tu hlášku používá strašně rád
![]()
…jediný, co snad důchodcům vytknout je to, že když jsem s miminem chodila na kyčle, tak si v čekárně dětské ortopedie obsadili všechna místa, a já musela vajíčko s miminem dát na zem, a postát si i hodinu.
Halt v jejich čekárně nebylo místo ![]()
@K.Black píše:
No tak jsem se odtajnila
Za názor se stydět nemusíš, souhlasím s tebou ![]()
@AnySs já byla anonym, aby zas někdo nemyslel, že si dělám srandu nebo tak, to už je jedno.
@K.Black píše:
No tak jsem se odtajnila
starsi lide byvaj skleroticti a vic zmatkujou ![]()
Kolik ti je? ![]()
@Tereza1986 píše:
To je vtip, že jo?
Proč vtip? Přijde ti to tak? ![]()
@K.Black píše:
o tom mluvím, když jede autobus, prudce zabrzdí a jak třeba udržím tříleté dítě když musíme stát?
Zakl.
Jo a jak se udrží ta 70tiletá babka nebo dědek?? ![]()
@Melody 4 píše:
Myslím, že se akorát vytratila úcta ke stáří, to je vše…
to si nemyslím, ke stáří úctu mám, nosím babčám nákupy, vynáším jim smetí atd. (v domě kde bydlím) opravdu si nemyslím že jsem rozcapená MATKA.
Je to o lidech já jezdím mhd celkem často ale co mě někdy štne je že na místo které je určené pro vozíčkáře nebo pro kočárek se prostě nemohu dostat a musím moc prosit aby mě tam pustili a to nejen důchodci. ![]()
jednou mě teda jedna důchodkyně řekla že ji tím otravuju a at jedu jinou šalinou to to mě naštvana a napasovala jsem se tam neb jsme jeli k doktorce a čekat na další bych dojela pozdě
je pravda že to komentovalo spoustu lidí ale byli na mé straně
jednou jak jsem byla ještě těhu mě zase naopak důchodce pustil sednout byla narvaná šalina strašný vzducha já už ěla pupek jako hrom
takže je to o lidech
Příspěvek upraven 17.04.13 v 17:11
Štvou mě všeobecně nevychovaní lidé, bez rozdílu věku a pohlaví.
vadí mi když mě nechali v MHD stát v 8. měsíci, jediný kdo se zvedl byl nějaký 70 letý děda, nebo mě ve frontě na toaletu předběhnou 2 mladý pipinky.
vadí mi když někdo kdo jde s taškou skočí do výtahu a naschvál mi odjede když vidí že mám kočár.
naopak jsem vděčná, když mi někdo pomůže do schodů, postí mě ve frontě, podrží výtah, nebo když se mi na rozbitém kočárku vzpříčil kočár a jedna slečna mi hned šla pomoct.
není to o věku, ale o elementární lidské slušnosti. kolikrát se mi stalo, že když jdu z tramvaje tak mladí čumí kolem a starý člověk hned jde pomoct ze schodů…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat