Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tahle diskuze je uboha, nedivim se, ze byla zalozena anonymne. Taky bych se stydela.
![]()
@K.Black píše:
@Crystal87 já zvedala i důchodkyni ze země, takže čůza nejsemprostě je určitý druh důchodců, který jsou protivný už od pohledu a nejvíc to jsou ženský.
ale jo v tom s tebou souhlasim…ona ta skupina si mysli ze se z nich kazdy po.. a ze maji pravo na vse jako jedini ![]()
@K.Black ženské jsou horší…
ale je fakt, že hodně slyším, ona i zamlada byla pěkná můra a nebo držka.. atd.. Prostě záležína charakteru.. ¨ˇZenská, kdyterá ve 30 je huba nevymáchana, tak asi těžko s ní bude nebranná babička, ale pěkná semetrika.. ![]()
Příspěvek upraven 17.04.13 v 17:40
@Gabulle píše:
Já tu pusu otevřela a baba mi tahala za tašku ať ji pustím, to jsem ji tam měla shodit na zem? Mám babičku důchodového věku, ale chová se tak jako celý život, nečeká žádné výhody jen proto že jí místo výplaty chodí důchod, tak oprava většina důchodců jsou zlí nerudní nepřející lidi
no ja bych pani rekla ze pokud to nevidi jsem tehotna a ze ji proste nepustim neni mi dobre a tecka.Nebo byhc byla jeste tvrdsi, tohle ti baba delala naschval ![]()
@Baba píše:
Tahle diskuze je uboha, nedivim se, ze byla zalozena anonymne. Taky bych se stydela.
já se nestydím, nevím proč bych měla.
@Baba píše:
Neni uboha
Mozna bys mela zazit par takovych duchodcu pak bys bys jiste chapala
![]()
Ahojky, mě ani ten neštvou důchodci (i když někteří jsou fakt neomalení, když to mám říct slušně…) ale spíš mě štvou hodně mladí výrostci - hlavně holky. Např. jela jsem v autobuse buben v 8 měsíci nepřéhlednutelný, venku přes 30° (no byla jsem ráda, že žiju), vlezla jsem do trolejbusu a tam mě hned chtěla pouštět starší paní o berlích, tak jsem jí řekla, ne děkuji, že to zvládnu:-)… ale to, že hned vedle seděly dve holčiny a pouštěly si bůhví co do sluchátek a vůbec nereagovali, to mě docela naštvalo. Když se po 2 zastávkách místo uvolnilo, tak jsem si sedla, za další 3 zastávky přistoupil takovej stařeček, nemohl se skoro dostat do autobusu- tak jsem mu pomáhala (ony ani tu pr… nezvedly), tak jsem ho vytáhla ty 3schody nahoru a posadila ho… No jednoduše, ignorace některých mladých fakt nezná mezí… ![]()
A ještě by jsem se chtěla zeptat… některé jste zminovaly, že vám vadí kočárky v MHD??? Co vám na nich vadí??? Já jen, že MHD s kočárkem jezdím často (řidičák mám, ale po vážné autonehodě, se prostě bojím řídit) vybírám si, nízkopodlažní, abych nemusela nikoho nutit mi pomoct… malá mi v autobuse nepláče… a bohužel to místo pro kočárek zaberu…tak co mám tedy dělat???
![]()
Já teda nevim. V krámech při akcích se necpu - nakupujou mi naši a tchán, tedy důchodci.
Myslím, že hodně z těch deroucích se dědečků nakupuje plínky vnoučátkům. ![]()
Gabule - rozmysli si tvrzení, že kvůli jednomu nepuštění v autobuse jsou všichni důchodci nebo většina důchodců zlá. Ještě, že ty máš čestnou a nederoucí se babičku. ![]()
Pokud sedím v tramvaji s dítětem na klíně - ale málokdy, jezdíme spíš autem, tak mi v životě nikdo neřekl, ať ho pustím sednout. Jako těhule mám špatné zkušenosti z Prahy. A bylo jedno, kolik komu bylo let. U nás se lidi sednout pouštěj.
Teď mě chtěla jedna zaměstnankyně od nás z práce pustit sednout - a pěkně mě naprdla. ![]()
Me nevadi ti uplne stari duchodci co sotva stoji apod. Ale lidi cerstve v duchodu, kteri se nudi, drbou a litaji po akcich. ![]()
@Aladina
Tohle není jediná situace s neomaleným důchodcovským chováním, předbíhání u pokladen, předbíhání v řadě na autobus, v čekárně na odběr krve kde jsem s uplakaným 9měsíčním dítkem s horečkou a vypisovat bych mohla až do Aleluja ![]()
No od doby, kdy mi důchodci rvoucí se o slevu vyklopili dítě z kočáru a mrštný stařík málem přerazil holí ruku, protože jsem si dovolila sáhnout pro poslední kuře v akci, ztratila jsem jisté zábrany a úctu ke starším dávkuji po malých kapkách.
Dcera jela se školou v MHD a doma pak říkala, že je důchodci nepustili sednout ![]()
Já se jen tak nevytočím, nevadí mi když se cpou po slevách v obchodě, nevadí mi v mhd…
Mají právo na své stáří..
Neřeším to a jdu dál..
Ale, v nečem mě štvou a to, že většina naumí přejít přes přechod normálně, jdou klidně na červenou a pomalu, často ani přes ten přechod nejdou..
Jely sme třeba na Harfu a na hlavní si to štrádovala babička, prostě tam vlezla a šla, chápu, že třeba byla už nějak nemocná a neuvědomovala si to třeba, ale když jedu s malým v autě, mám prostě strach, nerada vůbec jezdím s malým mhd či autem, a tohle mě vytáčí, ale chápu že někteří za to nemůžou, ale většina to dělá naschvál
Myslím si, že tato diskuze je určitě na místě. Důchodci to už přehání! a jejich věk je vůbec neomlouvá. Mě taky neskutečně vadí důchodci rvoucí se za každou slevou, blokují celý supermarket a v košíku dvě mrkve. V buse jsou vždy první! Nejlepší je jak se belhá bábina s berlí po chodníku, ale jak vidí tramvaj hrrrrrrrrr berle nad hlavu a letí jak šílená! pak dělá že nemůže do schodů a pak žebrá o místo k sednutí. Já když měla zlomenou klíční kost ( bylo to vidět-měla jsem takovou tu velkou ortézu co se dává), tak mě nejen že nepustil nikdo sednout, ale ještě do mě všelijak vráželi. A když jsem o místo poprosila, jelikož jsem se nemohla držet nějak moc, tak se na mě dívali jak na blázna! A pokaždé mě pustila nějaká mamča s dítkem! Takže důchodci
![]()
Zakladetelko naprostý souhlas s tebou!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A jo, takže bych spíš měla založit nějaké připojištění v nezaměstnanosti. Jestli budu od 50 do smrti nezaměstnaná, tak abych měla v bank of matrace naspořený pořádný balík