Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky holky, chtela bych se zeptat jestli mate nektera zkusenost s kocarkem kajtex matrix, dnes jsem ho videla nazivo a hrozne se mi libil, ale zatim jsem k nemu nenasla zadnou diskuzi ani recenzi
Ahojky, tento kočárek jsme včera koupili. Původně nebyl vůbec v plánu, rozhodovala jsem se mezi dražším I'COO Peak Air, který jsem bohužel neviděla nikde naživo. Další favorit byl X-Lander, ale ten se mi vůbec nelíbil. Takže jsem z krámu odcházela, že ty peníze za X-Lander nedám, protože nemá vše co bych chtěla (XA, XQ buďto malá přední kola nebo větší kola, ale nemožnost u sporťáku jezdit po i proti směru) a navíc se mi nelíbil. Že fakt vezmu radši levnější Verano a hotovo. No a pak jsme v dalším obchodě narazili na Kajtex Matrix, má všechno co jsem chtěla: nafukovací 4 kola, přední otočná, polohování v korbičce, odpružení, velký košík dole, sporťák po i proti směru jízdy, polohovaný až do úplného lehu… a navíc ta cena, kupovali jsme ho v LBC za 6500,– Je to polský kočár, já si to nemaluju, uvidíme jak bude sloužit, ale zatím jsem z něj nadšená. Jo všechno má mouchy, já jsem vyšší postavy a když jsem začala rázovat kopala jsem dole do brzdy… Doporučuji pořádně prohlídnout a vyzkoušet. Až pak vyjedeme můžu ještě písnout jak jsem spokojená.
Ahoj, já už z kočárků naprosto blázním.Strašně se mi líbíl Kajtex Matrix, ale bohužel nikde žádné recenze a o pořádných fotkách se také mluvit nedá.Byla jsem pro něj rozhodnutá, ale nikde se nedá vidět naživo a ze zdrav. důvodů ani nikam nemůžu:(. Tak se rozhoduju mezi Roan Marita (nemá ovšem přední kola otočná,jinak je super)a Camarelo Q 12 ( ten má zas takovou „forovou“korbičku, jen dráty a látka).Chtěla bych se zeptat na odpružení u Matrixu, je fakt dobré? Potřebujem kočík i do terénu. A co sporťák, je prostorný, nemáš náhodou fotku nebo alespoň
vnitřní rozměry? Děkuji moc za odpověď.
Ahojky, kočár máme u přítelových rodičů… Napíšu zkušenosti až vyjedem. Měla bych každým dnem rodit
Kdyžtak pořídíme i nějaké fotečky. Jinak fotky jsou v e shopech třeba tady: http://www.koralkuvsvet.cz/detail.php?… ale to jsi asi koukala. Mně prostě zaujal na první pohled oproti Caramelu mi přijde elegantnější oproti Veranu pevnější rukojeť nic se tam neviklá. To odpružení mi přišlo v krámě dobrý, ale říkám uvidíme až ho začnem používat…Taky jsem měla z kočárů hlavu v pejru, dokonce se mi o nich i zdálo
Teď se mi tak ulevilo, že už to nemusím řešit.
Ahojda, obrázky jsem hledala všude i na polských stránkách, ale nikde není nafocený sporťák zevnitř
.A když jsem psala na e-shopy s prosbou o další info, tak buď neodpověděli, nebo mi oznámili,že jiné info ke kočárku nemají. Takže ochota jak…
.A v Praze ho v kamenném obchodě nikde nemají
.Já už byla tozhodnutá pro tu Maritu(obr plastová korba, super odpružení, polohování i spoták je fajn a je to fakt pořádný kočár, nééé to haraburdí,co se teď prodává ). Ale ten Matrix byl uplně první a největší favorit,tak nevím. Určitě napiš, až vyjedete. Já budu objednávat kočík až tak za měsíc, tak mám čas
.Ale už se mi o nich zdá také ![]()
Dekuju za nazor, mne se tak hrozne libi, vydela jsem i ten sportak a uplne me okouzlil, ale porad nevim. Druhy favorit je jeste Dorjan prestige, jsem porad na vazkach
Ahojky, mam na Vás jen otázku, kde jste v LBC koupila kočárek Kajtex Matrix? Děkuji
![]()
Není to tak úplně odpověď na tvoji otázku - jen naše zkušenost s kočárkem stejného výrobce. Máme Kajtex Caren a už bych si ho nikdy nekoupila. Používáme od září a už je pěkně rozvrzaný podvozek - a to jsme s ním moc nejezdili ![]()
Omlouvám se,nechci nikomu kazit iluze,ale též jsme měli Kajtex,Caren a děs,po 2 a půl měsících ježdění na odpis,rozvrklaný,nefunkční aretace…padající brzda…děs…nedoporučuju ![]()
Ahojky, koupili jsme ho v Pražské ul., když jdeš nahoru, tak po oravé straně, nevím uz jak se ten kramek jmenuje, ale je to jako by ve dvoře, mají tam spoustu kočárků a dětsk. zboží. Noo spokojenost…odpovídá asi nízké ceně. Teď kyž jsme vyjeli, že bych z něj byla unešená, to nemůžu říct. Ale vypadá dobře a je prostorný. Přední kola nejsou odpružený, to mi vadí, že tam malýmu drncá hlavička, když se jede po nerovném terénu.Je to kočár do města, do terénu teda ani náhodou. Je pavda, že trocu vrže při houpání. Kdo má dlouhej krok bude kopat při chůzi do brzdy. Tu mám někdy problém nohou odbrzdit, musím rukou. Ne že by to šlo tak těžce, ale chce to phyb do obloučku nahoru a ne rovně nahoru, asi jsem nešikovná. A to samý s aretací někdy se mi to nevede zaaretovat jen nohou. Ale moc to nepoužívám jezdím stále s nezaaretovanými kolečky, jinak se s zatáčení hrozně nadřu. Tak se mějte moc hezky pa pa
Taky máme Kajtex Caren a taky špatná zkušenost, rozhrkaný, je tam sice polohování zad, ale naprosto nevyhovující pro dítě, všechno tak fórově udělané. Polský kočár již nechci. Radši si připlatím.
Ahoj holky ja si koupila kajtex oring a hruza korba super velka ,ale ja mam syna ktery ma ve 4,5 mesicich 66 cm takze se tam v zime nevejde . Korba otresna malo mista a kdyz dite zasunete nahoru tak mu na hlave lezi vrchni boudicka !! ja si ho koza nenechala rozlozit na prodejne ,videla jsem ho jen v polozhe na sezeni . nemluim o koleckach loupe se barva rozpadaji se vejpul a kdyz je chcete reklamovat tak vam reknou ze jste je spatne umyvala !!!
Kočárek Dordan Prestige jsme měli do 5 měsíců od narození. Nádherný, ale těžce ovladatelná brzda, koš pod košíkem - nic neuveze (pouze na okrasu,i když je velký) a kočárek je velmi těžký. Nyní máme kočárek Kajtex Matrix - nádherný (stejně velký jako Dordan), lehce ovladatelná brzda, velký koš pod kočárkem, lehoučký, navíc ke kočárku fusák, oboustranné ovladání, a perfektně vybaven na zimu (co se týče toho,aby na prcka nefoukalo). Doporučuji
Ahoj chtěla bych obnovit tuto diskuzi, prosím, máte ještě některá zkušenosti s kočárkem Kajtex Matrix? Díky moc předem za každou odpověď ![]()