Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
721
23.2.11 14:30

Espiro Enzo Evo

Ahojky, moc vás chci poprosit o vaše zkušenosti. čekáme v červenci naše první mimi a tak lítám po netu nahoru dolu a hledám kočárek :nevim: - prostornou korbičku, zima ve fusáku, 4kolku, nafukovací kola, otočný předek. Jako nejschůdnější se mi jeví Espiro Enzo Evo. Nemám ale moc důvěru k polským kočárkům a tak prosím o vaše zkušenosti. Jeslti nevrže, nerozviklávají se kolečka - když vidím nebo slyším některé kočárky co potkávám, ježí se mi vlasy. Jaké je odpružení, jestli je dobře ovladatelný atd. atd. Díky moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
23.2.11 15:17

Tak za mě bych ti doporučila kočárek Patron Fenix F4R - otočná kola přední ale nenafukovací, velká nafukovací, sporťák do lehu a do něj se dává vložná taška s miminkem. Vložná taška má 80cm (naše malá má teď 72cm, i s fusákem stále dost místa)

http://www.baby.patron.eu/…-t2432y00209

• Citovat
  • Upravit
721
23.2.11 15:34

Jůů, ten vypadá dobře :palec: , díky za tip :lol: , Patron - to jsou české kočárky, že? Můžeš mi napsat jaké máš zkušenosti? Jak se např. jezdí ve sněhu a co vydrží ty přední kolečka - jak moc se sjíždějí. Nevrže? Vydrží? Promiň, že tě bombarduju jednou otázkou za druhou :oops: Jen nevím co ta autosedačka,máme vybranou Roemer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
23.2.11 17:07

Ahoj :-)

My máme kočárek Espiro Enzo Evo a můžu říct, že za tu cenu není špatný. Kdybych ale měla kupovat příště kočárek, tak bych si tenhle už asi nevybrala, raději si připlatila a koupila kvalitnější. Kolečka jsou v pohodě, odpružení nic moc (když chci houpat malou v kočárku, tak nemám šanci), korba není nejmenší, ale narvat tam dítě nabalené v kombinéze a s fusákem je dost problém. Malá je narozená v listopadu, takže korbu používáme, když je ještě malinká, ale příští rok už by se tam určitě nevešla. Další problém je s umístěním autosedačky na podvozek kočárku: adaptéry na to moc nesedí a obtížně se tam sedačka zacvakuje i vyndává. Další velký mínus je v košíku pod korbou: není malý, ale korba má středovou tyčku, která se zacvakuje ke košíku dole, tím pádem do košíku nenaložím objemnější tašku s nákupem, musím to rozdělit na víc menších tašek a ládovat to z boku.

Takže to jsou asi ve „zkratce“ :-) všechny neduhy Enza :-)

Ale abych nepsala jen negativa, tak kočárek se krásně lehounce ovládá, uvezou ho i starší sestřičky malé (6 a 8 let) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
8.3.11 18:37

Taky máme Enzo evo. Ještě jme ho nepoužili,ale hledali jsme kočárek do 10 tis. a Tento nám nejvíce vyhovoval. Má korbičku hodně vysoko (oba s manželem jsme vysocí), nafukovací a otočná kola, sporťák je lehký, košík docela prostorný. sportovní verze je široká a tak tam nebude mimčo v zimě jak sardinka. Dobře se ovládá. Sedačku nepoužijeme,takže jsme ji ani nekupovali. Napíšu více až s ním vyjedeme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
18.3.11 18:34

Ahoj holciny, take mi padlo oko na tento kocarek. Nemohla byste prosim nektera z majitelek zmerit vnitrek hluboke korby (dole u dna)? Vubec jsem neplanovala vyber kocarku nejak dramatizovat, ale zacinam mit pocit, ze to je uplna dzungle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
19.3.11 13:38

Tak už máme za sebou 3 procházky a z toho jedna v dešti. Jízdní vlastnosti jsou perfektní. I na ty naše zničené chodníky a kamenitou dlažbu. Jízda po obchodě v úzkých uličkách taky na 1 no a co mně potěšilo je pláštěnka, že nemá otvor a tak tam malému nefoukalo. S kočárkem jsem neměla problém pohybovat jednou rukou. Zatím velká spokojenost. :dance: Kočárek změřím a připíšu to tu. Jo snad jedno - a to je košík. Je pravda, že ta tyč tam vadí,ale nakonec jsem dala tašku do koše ze zadu a bez problému :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
19.3.11 14:46

Taky mám enzo evo,ale už bych si ho nekoupila,docela zvládá v terénu,ale nehoupe a do hluboké korby se ve fusaku v půl roce už nevejdem - to je největší mínus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.4.11 01:02
MariSun píše:
Ahojky, moc vás chci poprosit o vaše zkušenosti. čekáme v červenci naše první mimi a tak lítám po netu nahoru dolu a hledám kočárek :nevim: - prostornou korbičku, zima ve fusáku, 4kolku, nafukovací kola, otočný předek. Jako nejschůdnější se mi jeví Espiro Enzo Evo. Nemám ale moc důvěru k polským kočárkům a tak prosím o vaše zkušenosti. Jeslti nevrže, nerozviklávají se kolečka - když vidím nebo slyším některé kočárky co potkávám, ježí se mi vlasy. Jaké je odpružení, jestli je dobře ovladatelný atd. atd. Díky moc :-D

já mam espiro enzo bez aretačních kol a je prostě super!jen ten malej košík mi vadí jinak nic!je to super kočárek do přírody a i do města!na fotce je bez boudy tu jsem prala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.11 15:29

Nazdarek ženy, čekáme koncem června první mimi. Původní výběr byl Dorjan Danny sport 2011. Teď v pátek jsem byla v Hradci Králové na výstavě a ošahala si mimo jiné i Espiro Enzo evo. Ze 3, Espir, které mělina výběr mi padl do oka jednoznačně Enzo evo. Nádherně se ovládá. To je pravda. Upínání korbičky i sporťáku jde opravdu lehnce a je to snadné. PAk jsem do ruky vzala Dorjana a musím říct ovládání ještě lehčí. Navíc si můžete upnout jak korbu, tak sporťák pro i proti směru. Sice byli ještě neochozené ty upínáky, což šlo trochu ztuha, ale to se snad ochodí. Tak asi nakonec zvítězí ten Dorjan. Cena 8100,– plus minus. Tak mi prosím dejte vědet váš názor…díky Lůca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
3.5.11 21:16
palpetrovci píše:
Nazdarek ženy, čekáme koncem června první mimi. Původní výběr byl Dorjan Danny sport 2011. Teď v pátek jsem byla v Hradci Králové na výstavě a ošahala si mimo jiné i Espiro Enzo evo. Ze 3, Espir, které mělina výběr mi padl do oka jednoznačně Enzo evo. Nádherně se ovládá. To je pravda. Upínání korbičky i sporťáku jde opravdu lehnce a je to snadné. PAk jsem do ruky vzala Dorjana a musím říct ovládání ještě lehčí. Navíc si můžete upnout jak korbu, tak sporťák pro i proti směru. Sice byli ještě neochozené ty upínáky, což šlo trochu ztuha, ale to se snad ochodí. Tak asi nakonec zvítězí ten Dorjan. Cena 8100,– plus minus. Tak mi prosím dejte vědet váš názor…díky Lůca

Ahojky, já taky jela na jisto podívat se na Dorjana s otáč.koly,je krásný,jenže v porovnání s espirem je težší. Espiro je lehčí. Ale co o to, už bych si bohužel Dorjana nevybrala. Jdeme do espira Evo, protože na diskusích se dost lidí shodlo (asi 4 lidi) že Dorjany Danny sport vržou a ještě něco s nimi je,ježiš ted si nevzpomenu ale. Ale fakt,4 lidi po sobě nezávisle na sobě psali,že děsně vržou po nějaké době,cca po pár měsícíh užívání. Za mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
3.5.11 21:43

espiro BARVA?

AHOJ HOLKY, kdo máte prosím Espiro EVO (s otoč.koly), poradte mi s barvou. Kdo máte oranžovou barvu, nevíte zda se na to lepí hmyz,mušky atd…??? Slyšela jsem,že tyhle barvy jsou špatný,ale tahle oranžová není zase tak křiklavá,je světlá, akorát. Pak se rozhoduju pro modrou,ale ta se mi tak nelíbí.Už jsem sem tenhle dotaz psala,ale nikdo mi neodpověděl,tak píšu znovu. DĚKUJU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.5.11 13:57

Espiro evo

MariSun píše:
Ahojky, moc vás chci poprosit o vaše zkušenosti. čekáme v červenci naše první mimi a tak lítám po netu nahoru dolu a hledám kočárek :nevim: - prostornou korbičku, zima ve fusáku, 4kolku, nafukovací kola, otočný předek. Jako nejschůdnější se mi jeví Espiro Enzo Evo. Nemám ale moc důvěru k polským kočárkům a tak prosím o vaše zkušenosti. Jeslti nevrže, nerozviklávají se kolečka - když vidím nebo slyším některé kočárky co potkávám, ježí se mi vlasy. Jaké je odpružení, jestli je dobře ovladatelný atd. atd. Díky moc :-D

Ahojky,tak pro jaký kočárek ses rozhodla? My máme doma,teda u babičky (doma nesmí být) Espiro Evo pár dní, zelený a jezdím s ním jen po pokojích,ale jeví se jako skvělý,na mé požadavky. Chtěla jsem odpružený,velká kola do terénu,velkou korbu a velký (široký v sedu) sporták. A tenhle tohle všechno má a poslední věc,lehký. Je lehký. Nejdůležitější bylo pro mě odpružení,protože to moc kočárků nemá, skoro žádný. Jiný kočár nesplnuje tyhlety moje požadavky a to že jsem se těm kočárům věnovala 3 měsíce skoro každý den. Takže zatim za mě tenhle je supr. Zatim, není vyzkoušený :-) a co ty a kočárky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.5.11 14:05

Espiro evo

A ještě dodatek,jak píšeš, že nemáš důvěru k polským kočárkům. Já taky hledala v těch dražších nepolských kočárkách. Byla jsem schopná si i připlatit víc,ale jak říkám ani ty drahé značky nesplnovali ty moje požadavky. Vždy se nějaká chybička vloudila. Měl všechno a najednou pic, malá korba nebo další, supr a najednou bum a v krámu jsem ho zkoušela a tvrdej jak kámen, neodpružený. Vždy mě něco zklamalo. Atd..... a nakonec tenhle a já si řekla,tak konečně kočár podle mých předtav a jen proto,že je polskej, nebudu si zas protahovat to útrapné hledání,které je stejně bez výsledku a kočár na míru nešijou,takže to dopadlo tak :-) a na diskusích ho dost chválí ten Evo. (PS: je to ten s otočnými koly předními)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.5.11 17:24

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se s kočárkem jezdí dobře i v zimě pač mimi se má narodit v listopadu.Díky za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí