Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mloking
1.4.12 14:32

http://www.detske-kocarky.cz/…-2012-p-6748

tady mají ty 2012, my ho asi budeme objednávat přes odchod blíž u nás(Jihlava), umožní nám to, na kouknutí mají jen GTX2012, ale i to stačí. ty nové se my zdají vychytanější než 2011, sporťák vypadá i lépe :) asi do něho půjdeme.Pán nám ho v prodejně i vychválil, že se mu ještě nestalo,že by je přišel někdo reklamovat, tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
4.4.12 21:23

Ahojky holky, tak máme už doma nového Espíka 2012, sporťák je fakt úžasnej, akorát jsem se chtěla zeptat holek, které mají zkušenosti, u hluboké korby je ve stříšce díra nevadilo vám to někdy, jsem z toho taková vyplašená, třeba když začne jen malinko pršet nebo sněžit i sluníčko, jak jste to řešily???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
4.4.12 21:39

Ahoj! Byla jsem s tímto kočárkem maximálně spokojená, hlavně s hlubokou korbou. Je vážně prostorná a hlavně je vysoko, tudíž žádné ohýbání do kočárku. Cca v sedmi měsících jsme přešli na sporťák, zrovna v době dovolené a super. Opravdu jsme s ním projeli lesní terény bez problému. Jediné co už jsem teď v synových 16 měsících neocenila je jeho váha, takže jsme pokoupili nový kočárek a to Baby jogger city mini. Také spokojenost obrovská. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
4.4.12 21:49

ahoj, chtěla sem se zeptat, jestli už někdo viděl z té 2012 ten zelený, popř. jestli už někdo nemá fotky, na netu ty barvy dost zkreslují, vypadá do šediva,ale je to ta tmavě zelená,tak jestli nemáte někdo nějakou fotku,která odpovídá více…díky

• Citovat
  • Upravit
54
4.4.12 22:11

holky a nevadí vám, že sporták nejde otočit? jak jste s tím spokojení, ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
4.4.12 22:42

to je v poho, stejně jak už sedí tak už nechce koukat jen na maminku,ale všude okolo… :) nám to teda nevadí vůbec :)

• Citovat
  • Upravit
215
13.4.12 21:02
@Suzzy13 píše:
holky a nevadí vám, že sporták nejde otočit? jak jste s tím spokojení, ?

Zuzi, Daneček má 13 měsíců a od 7. měsíce jezdíme ve sporťáku. Nikdy jsem neměla problém s tím, že nejde otočit.Když leží, tak mně vidí přes střechu a v sedě mu slespoň nebráním ve výhledu :) A jestli to myslíš, co se slunce týče,tak na to jsme si pořídili první slunečník( už ke korbičce) ale ten je dělaný na kulatou rukojeť, takže při silném větru padal a tak jsme ke sporťáku přídili ten černý tunel. Teda já tomuu tak říkám :lol: S kočárkem jsem maximálně spokojena. Zvládne veškerý terén a možná až na málo místa mezi sporťákem a košíkem při poloze v leže je velice praktický. Určitě bych neměnila a už vůbec ne s GTX!!!! Ten kočárek jsme měli jako náhrádní během reklamace a nechtěla bych ho ani zadarmo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.4.12 21:40

no já v tom taky neviděla žádnej problém, že nejde otočit, když jsme ho kupovali, ale ted jsem se o tom zmínila ségře a ta se mi divila že nejde otočit že na ni nebudu vidět. tak jsem ráda, za vaše zkušenosti. :-) Jinak s kočárkem jsem taky moc spokojená, a už se těším až přejdeme na sporták je nám 7měsícu a zatím nesedíme a do hluboké so vejdeme takže tak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
17.4.12 15:57

Když jsem kočárek kupovala, tak jsem si také říkala, to bude v pohodě, ale čím víc se blížila doba, kdy jsme měli přejít na sporťák, tím víc jsem byla nervóznější, že na malou neuvidím. S kočárkem velká spokojenost, ale otočný sedák bych moc uvítala. No už mám objednaný kočárek, kde sedačka otočit jde, tak snad budu konečně spokojená na 100 % :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.12 20:16

Ahoj holky, tak právě vybírám, chtěla jsem GTX, ale to mě naživo docela zklamalo, takže se nyní rozhoduji o tom Enzu.. jediné, že nejde tedy přehazovat ten sportáček.. ale to jsem neměla ani u prvního a nějak mi to teda nevadilo.. tak nevím, jestli nejít do Espira Atlanticu.. nevíme totiž pohlaví a žádné extra neutrální barvy nemají… chtěli jsme tyrkys modrý a to tady není.. takže fíha.. brouk v hlavě..

Budu moc ráda, za všechny rady, postřehy, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
24.4.12 09:31

Prosím, prosím, nemáte některá k dispozici fotečku kočárku z té nové kolekce 2012. Jak ty barvy vypadají ve skutečnosti. Taky o něm uvažujeme, buď modrý, fialový nebo zelený, ale asi bych ho opravdu chtěla nejdřív vidět. Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
24.4.12 10:12

jééé to bych taky byla ráda viděla jinde než na fotkách z netu…v obchodech totiž k vidění nejsou, pouze na objednání :( a na netu pěkně zkreslují, tak váháme jestli ten zelený riskneme bez vidění na živo…

• Citovat
  • Upravit
54
24.4.12 10:14
@Labužník pajinka2202 píše:
Ahoj holky, tak právě vybírám, chtěla jsem GTX, ale to mě naživo docela zklamalo, takže se nyní rozhoduji o tom Enzu.. jediné, že nejde tedy přehazovat ten sportáček.. ale to jsem neměla ani u prvního a nějak mi to teda nevadilo.. tak nevím, jestli nejít do Espira Atlanticu.. nevíme totiž pohlaví a žádné extra neutrální barvy nemají… chtěli jsme tyrkys modrý a to tady není.. takže fíha.. brouk v hlavě..Budu moc ráda, za všechny rady, postřehy, atd.

my když jsme vybírali tak na GTX jsme se taky dívali ale přišel mi menší než enzo, a i sporták se mě u něho nelíbíl vůbec, takže to záleží na tobě co se ti líbí. A jinak atlantic ten bych nekoupila vůbec, má ho tady jedna, a s tím našíms e to nedá vůbec srovnat , vypadá to jako kočárek na panenky… :nevim: a je takovej jakoby plastovej no děs…
Takže já jsem pro enzo evo… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.12 10:24
@Suzzy13 píše:
my když jsme vybírali tak na GTX jsme se taky dívali ale přišel mi menší než enzo, a i sporták se mě u něho nelíbíl vůbec, takže to záleží na tobě co se ti líbí. A jinak atlantic ten bych nekoupila vůbec, má ho tady jedna, a s tím našíms e to nedá vůbec srovnat , vypadá to jako kočárek na panenky… :nevim: a je takovej jakoby plastovej no děs…
Takže já jsem pro enzo evo… :palec:

Tak to jsi mi to moc neulehčila.. protože nemůžu nikde sehnat tu starou barvu citro ze staré kolekce.. a ty barvičky z nové, jako dobrý, ale my nevíme pohlaví… takže bych musela kočárek objednat až po porodu.. a to se mi nechce.. tak jsem si už už říkala, že objednám ten tyrkys Atlantic.. - četla jsem na něj samé dobré recenze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.4.12 13:28
@Labužník pajinka2202 píše:
Tak to jsi mi to moc neulehčila.. protože nemůžu nikde sehnat tu starou barvu citro ze staré kolekce.. a ty barvičky z nové, jako dobrý, ale my nevíme pohlaví… takže bych musela kočárek objednat až po porodu.. a to se mi nechce.. tak jsem si už už říkala, že objednám ten tyrkys Atlantic.. - četla jsem na něj samé dobré recenze..

tak je to na tobě pokud se ti líbí tak si ho objednej, ale je fakt hodně duležitý to vidět na živo na netu to vypadá uplně jinak.
ty nový barvy se mi taky moc nelíbí. Tak třeba někde ten 2011 seženeš. ja ho mám z obchodu sam baby v Brně a má i pobočky různě tak zkus kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí