Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evoholky, co už používate sporták, tak jak je na boudičce ten pruhlednej pruh aby se na ditě vidělo, když tama svítí sluníčko, tak to asi nevadí že? když je přes to i taková ta sítka tak to jakoby stíní a nesvítí přímo přes to slunce ne?
My dnes meli sportak prvně, akorat teda mi trošku vadí to že to nejde přetočit na druhou stranu , když svítilo slunko tak jsme museli jezdit po zpátku, navíc dnes hrozně funělo tak tam nešla dat ani nijak kloudně plína aby tam nesvítilo, ale už mám objednano sluneční clonu tak snad to pomůže a bude ok.
včera sem viděla 2012 v té zelené, sem do něj zamilovaná, jen ještě dotaz na netu píší, že to odpružení je regulovatelné („všechna kola kočárku jsou odpružená, zadní kola mají regulaci tuhosti odpružení“),nějak jsme se zapomněli zeptat, nevíte někdo jak to funguje, jestli to vůbec funguje
díky
ahoj, můžete mi prosím někdo změřit vnitřní rozměry hluboké korby?
budeme mít srpňátko a kluka, tak musím počítat na zimu s mackem v kombinéze ![]()
Tak rozměry hluboké korby jsou cca 77×38 cm. My jsme narozený v červenci, sice holčička, ale není to žádný drobeček
a jezdili jsme do března. Vešli by jsme se i dýl, ale už se nám nelíbilo ležet.
A k odpružení, mám kolekci 2011 a zadní kola (ty otočné) mi nepřijdou odpružená. Přední jsou, nějaká regulace tam je, ale my to máme nastavené na největší odpružení a spokojenost.
@Monca111 tak teď jsi mě zvyklala…měla jsem zafixovaný, že co největší korbu, co šlo pod 78 mělo smůlu…ale pokud jste se fakt vešly
tak že by ještě nebyl ze hry? no uvidíme. každopádně moc děkuju ![]()
Výrobce uvádí tuším 78 cm, ale my se fakt krásně vešli a myslím, že se může řadit mezi jednu z největších korbiček. Toho bych se opravdu nebála ![]()
@Monca111 ok, to zní dobře…
a vůbec, všechny majitelky, jaká jsou podle vás negativa tohohle vozítka? souhrnně, s odstupem času…
Tak negativa:
Ale abych jen nekritizovala, opravdu se mi dobře řídí, patří mezi lehčí kočárky a v pohodě zvládáme i terén ![]()
@Monca111 děkuju
osobní zkušenosti jsou prostě k nezaplacení
tak uvidíme, co si nakonec vyberem…ale evo se probojovalo zpět do užšího výběru ![]()
Mám syna narozeného v červenci a vozili jsme do půlky dubna (taky není drobek) a bez fusaku by se dále vešel, ale jak psala Monca111, taky už se mu nelíbilo ležet. Ta korba je fakt dost velká. Negativa za mě - špatně přístupný košík, když je sportovní verze naplno v leže a kratší nánožník jsem řešila vždy dekou (v horším počasí či chladu mu je v ní líp), takže to mi ani moc nevadilo. Že sporťák nejde otočit, jsem věděla už při koupi, myslím, že malý je víc nadšený z okolí než aby koukal pořád na mě:-). Jinak je kočár super a hodně lidem se líbí (máme zelený 2011) ![]()
@Kayda píše:
Mám syna narozeného v červenci a vozili jsme do půlky dubna (taky není drobek) a bez fusaku by se dále vešel, ale jak psala Monca111, taky už se mu nelíbilo ležet. Ta korba je fakt dost velká. Negativa za mě - špatně přístupný košík, když je sportovní verze naplno v leže a kratší nánožník jsem řešila vždy dekou (v horším počasí či chladu mu je v ní líp), takže to mi ani moc nevadilo. Že sporťák nejde otočit, jsem věděla už při koupi, myslím, že malý je víc nadšený z okolí než aby koukal pořád na mě:-). Jinak je kočár super a hodně lidem se líbí (máme zelený 2011)
jo jo, já do něj taky jdu
máme termín v červenci. To, že nejde otočit sporták mi neva, neměla jsem to ani u prvního kočárku a stejnak jsem to teda vůbec neřešila, že by to byl nějaký problém.
Teď mě teda trochu trápí barvy z kolekce 2012.. mají je už vyprodané a budou v půlce června.. což by asi nebyl problém.. ale já jsem si ho chtěla objednat až po porodu, podle toho, jestli to bude holčička nebo chlapeček.. a mám strach, že pak barvy nebudou..
chtěla jsem bud modrý nebo fialový.. ale nevím, jestli nakonec nebudu muset jít do toho khaki zeleného.. ale je dost tmavý ![]()
my jsme se narodily začátkem září a do korbičky jsme taky v pohodě s fusakem vlezli a byli jsme v ní až do 7měsíců, ještě by tam vlezla ale už pořád sedala a chtěla vidět ven , takže už máme sporťák, to že nejde otočit mi taky nevadí, a nánožník mi teda nijak krátkej nepřijde. Akorát ten košík že se do něj nedostaneš moc když je v lehu, ale sporťák je dělán spíš jako takovej golfáč, takže to tak mají všechny. Jinak já kupovala taky dřív a ještě jsem neviděla co to bude, a koupili jsme fialovej, myslím že je neutrální stejně jako zelenej.. ![]()
Tak my čekáme chlapečka v červenci a objednali jsme Evo ve fialové barvě. Už se nemůžu dočkat, až dorazí..kočárek i klučina
Trochu mě odrazovalo to, že nejde otočit ten sporťák, ale je fakt, že když jsem se dívala kolem sebe, jak vozí maminky dítka ve sporťácích, tak opravdu převážná většina dětí pozoruje okolí. Tak snad bude vše ok a Espiro nám dobře poslouží ![]()
Tak to jste mě holky obě navyklaly s tou fialovou barvou.. taky mi říkala kámoška, že i pro kluka je dobrý.. ale pořád nevím, no
hihi
Zase pak třebas modrá deka do něj.. to by se asi dost třískalo, ne?
Moc to asi řeším
![]()
@janina2012 píše:
Tak my čekáme chlapečka v červenci a objednali jsme Evo ve fialové barvě. Už se nemůžu dočkat, až dorazí..kočárek i klučinaTrochu mě odrazovalo to, že nejde otočit ten sporťák, ale je fakt, že když jsem se dívala kolem sebe, jak vozí maminky dítka ve sporťácích, tak opravdu převážná většina dětí pozoruje okolí. Tak snad bude vše ok a Espiro nám dobře poslouží
dáš sem pak prosím fotečky kočárku??? zajímala by mě, jak ta barva vypadá v reálu.. jestli je to stejný jak na fotkách.. nebo se to liší.. moc děkuji.. kdy vám má přijít? to se už těšíš, co? ![]()