Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gedjitka
19.9.12 23:55

Ahoj muzu se tě prosim zeptat jestli se mi vejde do hluboke korby muj 5-ti měsiční chlapeček ma velikost 74 a 8,5kg. Do tet jsem mela kočarek od babyaktiv jet ale do korby ho uz na zimu nedam a portak je mu na lezení s fusakem uzky takže ho budu prodavat a chci si koupit espiro enzo mam na tento tip doma autosedačku. moc děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
545
10.10.12 10:16

Ahoj holky,

také jsem se chtěla zeptat na kočárek espiro enzo evo, jsem zatím na začátku těhotenství, ale raději už teď koukám po kočárcích, protože jich je tolik :think: a co jsem viděla, tak se mi opravdu líbí nejvíc evo. přemýšlíme o koupi kočárku v trojkombinaci, ale popravdě nevím, zda se to vyplatí nebo ne? jestli třeba není lepší koupit jen hlubokou korbu se sporťákem a sedačku úplně jinou? a taky jsem se chtěla zeptat, jestli je lepší koupit kočárek úplně nový, nebo třeba po jednom dítěti? :roll: děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.10.12 10:39

Doporučuju Tako Laret, korba je prostorná, malá se by se mi vlezla ještě teď v 7.měsících, ale už jsem jí dala sporák :) kočárek je bezvadný, nemám s ním žádný problém a určutě byh nešla do patrona…je to ten nejhorší kočárek..kamarádka ho měla a co chvilku v reklamaci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.10.12 10:40

¨malá se narodila v únoru, v zimě super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
10.10.12 10:43

@Michalka92 dle mého nározu strašně záleží jak moc často jezdíš autem… Ale než kupovat „no name“ sedačku novou za 2000,– tak koupím raději použitou kolikrát za ty stejné peníze… a dokoupit případně adaptéry ke kočárku…
Větší sedačku už bych kupovala určitě novou… vydrží totiž mnohem déle…
S kočárkem… určitě nic nepokazíš použitým kvalitním. Pokud bych kupovala na první dítě a plánovala nechat kočárek i pro druhého potomka tak bych minimálně sporťák koupila nový ale korbičku klidně použitou.
Já se teprve snažím otěhotnět ale také už koukám co je na trhu a jaké kdo má zkušenosti :palec: je potřeba být připraven :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mloking
10.10.12 10:46

Na espiro si zatím nemůžu stěžovat, jezdíme tři měsíce, máme 2012,máme i s autosedačkou a ta je fakt pěkně dělaná, ta vložka pro uplné prcky je bezva, krásně tam zapadnou :) a co se týče nový, nebo používaný, záleží na tom, jak bude vypadat…ten světle šedý vnitřek, to je boj, je na tom vidět každá šmouha, takže chce to okoknout…na nějakém tom škrábanci nesejde :)

• Citovat
  • Upravit
8569
10.10.12 10:48

@Michalka92 ještě o čem bych přemýšlela tak jestli chci určitě „korbičku“ nebo vložnou tašku… Mám více kamarádek které měly vložnou tašku a maximální spokojenost jelikož je jednodušší přenést spící mimčo ale i z důvodu že právě v té vložné tašce je poněkud více prostoru než v převážné části dnešních malých korbiček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
10.10.12 10:50

@sweet78 no autem jezdíme poměrně často, takže to bude asi nejlepší volba koupit tu trojkombinaci, nejspíš bude hodně využitá…no a co se týče druhého dítěte, tak to opravdu plánovat nebudeme…chceme zatím zůstat u jednoho, takže je možnost koupit i použitý, pokuď se naskytne možnost

no právě, bojím se toho, že si kočárek koupím nový, pak najdu nějakou vadu, tak abych to stačila reklamovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
10.10.12 10:53

@sweet78 no tak spíš jsem pro korbičku, bydlím v prvním patře, takže to už nehraje velkou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
10.10.12 11:06

@Michalka92 pokud teď koupíš nový dražší tak zase ho můžeš výhodně prodat když ho nebudeš schovávat pro druhé a vlastně za něj dáš srovnatelné peníze jako za levný… kde většinou ta kvalita bude ve srovnání se „značkovým“ pokulhávat..
např. https://www.emimino.cz/…nosti-81023/
nebo https://www.emimino.cz/…peedy-44119/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
10.10.12 17:50

@Michalka92 nevím kdy máš termín porodu, ale v případě že se rozhodneš pro tento kočárek, doporučuju za včas objednat. Já ho obj. v červenci, v srpnu složila zálohu a minulý týden jsem obj. stornovala protože jsem se dozvěděla že není a kdo ví kdy bude (kamarádka porodila v září a je bez kočárku)..kočárek není polský jak uvádí, vyrábí se v číně a v polsku se jen montuje a rozesílá k odběratelům. Tři měsíce nikdo nevěděl co se děje a proč kočárky nejsou..Na webu si našla kontakt na distributora pro ČR, kontaktovala jej a sliboval hory doly, naštěstí jsem se pojistila ještě u jedné paní, která si pro kočárky jezdí do polska a ta mi sdělila že do 14dní budou, že mě bude informovat.Tak jsem zvědavá..Jinak já jej chci a doufám že bude, žádný jiný mě nezaujal :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.10.12 08:41
@evca 28 píše:
@Michalka92 nevím kdy máš termín porodu, ale v případě že se rozhodneš pro tento kočárek, doporučuju za včas objednat. Já ho obj. v červenci, v srpnu složila zálohu a minulý týden jsem obj. stornovala protože jsem se dozvěděla že není a kdo ví kdy bude (kamarádka porodila v září a je bez kočárku)..kočárek není polský jak uvádí, vyrábí se v číně a v polsku se jen montuje a rozesílá k odběratelům. Tři měsíce nikdo nevěděl co se děje a proč kočárky nejsou..Na webu si našla kontakt na distributora pro ČR, kontaktovala jej a sliboval hory doly, naštěstí jsem se pojistila ještě u jedné paní, která si pro kočárky jezdí do polska a ta mi sdělila že do 14dní budou, že mě bude informovat.Tak jsem zvědavá..Jinak já jej chci a doufám že bude, žádný jiný mě nezaujal :dance:

no termín mám až v květnu, proto raději nenechávám nic na poslední chvíli, už se mi to nejednou vymstilo, tak chci být na tak důležitý okamžik připravená jak nejvíc můžu… mě ten kočárek taky opravdu moc zaujal, tak jen čekám až budu vědět pohlaví miminka a a pak ho hned objednam…ale co jsem se byla před časem podívat v jednom obchodě, tak ho tam zrovna měli přímo na prodejně… ale také přemýšlim že bych si ho koupila z druhé ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
11.10.12 08:50

@Michalka92 pokud nezměníš výběr, tak to abys jej do konce roku obj.Si možná říkáš brzo, ale nám řekli poprvé měsíc a půl, kvůli barvě. Na prodejnách občas mají loňský typ, já byla v sam baby abych jej viděla na živo a byl loňský a pak mi donesla ze skladu EVO 2012 ale v červené barvě na ukázku..Mě dneska přišel mail z jednoho obchodu kde jsem se dotazovala a už je posunut termín na listopad, takže spoléhám na paní co si pro ně jezdí, že na mě bude myslet. Taky se dívej na cenu, někde jsou dost předražené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
15.10.12 12:35

Ahoj holky prosím vás nemáte někdo espiro ve fialové barvě? V obchodě mají objednaný jen černý a já bych spíše chtěla ten fialový. Tak bych ráda viděla aspon fotečky jak vypadá ve skutečnosti jestli někdo máte. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.10.12 14:53

@marillynka ahoj, já mám obj. fialový a skutečnost? na desáté stránce jej máš vyfocený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí