Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?
Přidejte zkušenost s Espiro Enzo EvoTak to je super že monitor dopadl dobře jen tak dál ale ona ta chvilička už tak uteče..rukávník to jste měli mít asi zvlášt že? Jj lehce se vyměnuje jen mě docela zarazilo že na tu korbu jsou taky takový adaptéry člověk aby toho s sebou táhal.. Ale jinak super barvu máme taky fialovou a docela mě překvapilo že ta autosedačka je spíš do černa než do fialova ta fialová je tak tmavá že to ani není poznat že je to fialový..
Mno tak to já bych taky nedovolila aby mi někdo něco chystal a ještě někde hrabal to nesnáším.. Všechno si nachystám aspon měsíc předem kdyby náhodou..
@marillynka rukávník kupovala zvlášť..no já jsem jej viděla už složenej, ale vím že když přijel balík, tak to celé bobeš musel montovat, prý to bylo celé rozdělané a jak se zapotil..taky jsem koukala že sedačka je trošku jiný odstín než kočár, ale co, to je datail..Na korbu je jen jeden né?
A na kolik tě to teda přišlo?
Já myslím jako že je tam ten sdaptér na korbu co se musí sundávat a oddělávat já myslela že tam bude něco normálně napevno.. Mno nám taky trvalo než jsme to složili hlavně to šlo všechno ztěžka ještě.. Mno kočár nás vyšel na 8900 a 1400 autosedačka..
Jo a ještě teda jedna věc nás docela zarazila že ten sporták je dole drženej jen tím páskem
Ten jsme smontovanej na obchodě neviděli takže jsme na to koukali až doma mno snad to bude držet a nepraskne to..
A jak ti je? Všechno v pohodě? já už se tak těším na čtvrtek na genetiku konečně budu moct na tu malou prdolu koukat dýl ![]()
@marillynka to víš bylo to nové.. tak to jsi měla taky kliku a nakoupila za dobrou cenu.. Tak my ten sporták měli nasazenej a protože já jej viděla až když byla na něm hluboká korba tak ti nepovím jak to tam je..nadruhou stranu, paní co jej má si sporták chválila, necháme se tedy překvapit ![]()
Je mi dobře, dokonce o víkendu žehlila, myslela jsem že to budu dělat taky týden, ale šlo to hrozně rychle..zbývá dosušit poslední kousky oblečení, dokoupit věci do porodnice a sbalit tašku ![]()
Ahojky holky, taky bych chtěla kočárek Enzo Evo. Nevíte zda je pořád problém s tím dodáním?? Na nějakých stránkách jsem našla, že ho mají skladem, myslíte, že ho nemusí mít, i když majuí napsáno, že skladem je?? A jak tak je dlouhá doba, než jste ho po objednání dostali domů?? Moc díky ![]()
@everytimes co je psáno neznamená že je dáno..My na něj čekali dva měsíce v Sam baby, pak zrušili objednávku a zakoupili přes net v krokodýlku. Marill se myslím jela na něj mrknout na prodejnu a myslím že ho hned koupili, ale na to nespoléhej. Taky záleží na barvě.
A myslíš, že na tich e-shopech uvádějí nepřesné info?? Že napíší, že je skladem a přitom bych na něj čekala zbytečně??
Taktiez som velmi dlho vyberala kocik a ostali mi v najuzsom vybere ENZO EVO a Babydesign LUPO. Teta v obchode vravela, ze Enzo je o triedu vyssia kategoria, tak sme sa rozhodli, pre ENZO aj ked je dost blbe ze sa neda sportova verzia otacat a vraj je dost nizko posadena sportova cast, ale hadam to bude ok. Termin mam az vo februari, takze sme chceli kociar kupovat az po sviatkoch, avsak po citani tychto recenzii a obvolani mnozstva kamennych a internetovych obchodov sme zistili, ze kocik je tazko zohnat az sa nakoniec podarilo asi v dvoch obchodoch v SR. V jednom z nich predavac povedal, ze je problem s dodavkou, ale vraj maju na sklade niekolko kusov a vraj sa dost predavaju a ak sa teraz vypredaju tak nove dostanu az niekedy vo februari…Nakoniec sme nevahali a objednali cierny…trosku sa tej farby bojim, ale hadam to bude ok. Hned o 2 dni sme mali kocik doma u rodicov a uvidime ho az buduci vikend, tak sme zvedavi. Este som sa ho aj spytala, preco je taky problem s dodadavkou ci sa nahodu neprislo na nejaku „skrytu“ vadu a kocik nevyrabaju, alebo ho stiahnu z predaja, ale ubezpecil ma, ze kocik sa velmi dobre predava a jednoducho vyroba nestiha…Tak mi nezostava nic ine len mu verit ![]()
@everytimes píše:
A myslíš, že na tich e-shopech uvádějí nepřesné info?? Že napíší, že je skladem a přitom bych na něj čekala zbytečně??
ahoj já před dvěma týdny obvolávala obchody u nás poblíž kde měli psané skladem a stejně mi všude řekli že ho nemají.. Chce to tam zavolat zeptat se je to nejrychlejší a nejspolehlivější nebo tam napsat e-mail a máš jistotu ![]()
@nicicka píše:
Taktiez som velmi dlho vyberala kocik a ostali mi v najuzsom vybere ENZO EVO a Babydesign LUPO. Teta v obchode vravela, ze Enzo je o triedu vyssia kategoria, tak sme sa rozhodli, pre ENZO aj ked je dost blbe ze sa neda sportova verzia otacat a vraj je dost nizko posadena sportova cast, ale hadam to bude ok. Termin mam az vo februari, takze sme chceli kociar kupovat az po sviatkoch, avsak po citani tychto recenzii a obvolani mnozstva kamennych a internetovych obchodov sme zistili, ze kocik je tazko zohnat az sa nakoniec podarilo asi v dvoch obchodoch v SR. V jednom z nich predavac povedal, ze je problem s dodavkou, ale vraj maju na sklade niekolko kusov a vraj sa dost predavaju a ak sa teraz vypredaju tak nove dostanu az niekedy vo februari…Nakoniec sme nevahali a objednali cierny…trosku sa tej farby bojim, ale hadam to bude ok. Hned o 2 dni sme mali kocik doma u rodicov a uvidime ho az buduci vikend, tak sme zvedavi. Este som sa ho aj spytala, preco je taky problem s dodadavkou ci sa nahodu neprislo na nejaku „skrytu“ vadu a kocik nevyrabaju, alebo ho stiahnu z predaja, ale ubezpecil ma, ze kocik sa velmi dobre predava a jednoducho vyroba nestiha…Tak mi nezostava nic ine len mu verit
Ten Lupo mi taky paní v jednom obchodě nabízela že je podobný ale i když jsem teda koukala na něj jen na netu tak mi prostě tak do oka nepadl jako enzo.. I když je teda levnější o dost ale mě se moc nelíbil.
Přítel chtěl taky černej ale já moc ne kvůli létu a že se mi zdá smutný ale jinak musí být hezkej určitě černý kočárky jsou hezký..
Mě taky říkali v obchodě že když objednají, že je mají hned pryč že se dost prodávají..
@evca 28 píše:
@marillynka to víš bylo to nové.. tak to jsi měla taky kliku a nakoupila za dobrou cenu.. Tak my ten sporták měli nasazenej a protože já jej viděla až když byla na něm hluboká korba tak ti nepovím jak to tam je..nadruhou stranu, paní co jej má si sporták chválila, necháme se tedy překvapit
Je mi dobře, dokonce o víkendu žehlila, myslela jsem že to budu dělat taky týden, ale šlo to hrozně rychle..zbývá dosušit poslední kousky oblečení, dokoupit věci do porodnice a sbalit tašku
teda na to že jsi ležela už v porodnici nemáš nakoupený věci ještě jo
My pojedeme o víkendu na nějaké nákupy ještě než se nám zvedne DPH
Tak snad seženeme všechno o ještě potřebujeme..
@everytimes píše:
Je to tak jak říká marill, my už ty zkušenosti máme viď?
@nicicka píše:
Taktiez som velmi dlho vyberala kocik a ostali mi v najuzsom vybere ENZO EVO a Babydesign LUPO. Teta v obchode vravela, ze Enzo je o triedu vyssia kategoria, tak sme sa rozhodli, pre ENZO aj ked je dost blbe ze sa neda sportova verzia otacat a vraj je dost nizko posadena sportova cast, ale hadam to bude ok. Termin mam az vo februari, takze sme chceli kociar kupovat az po sviatkoch, avsak po citani tychto recenzii a obvolani mnozstva kamennych a internetovych obchodov sme zistili, ze kocik je tazko zohnat az sa nakoniec podarilo asi v dvoch obchodoch v SR. V jednom z nich predavac povedal, ze je problem s dodavkou, ale vraj maju na sklade niekolko kusov a vraj sa dost predavaju a ak sa teraz vypredaju tak nove dostanu az niekedy vo februari…Nakoniec sme nevahali a objednali cierny…trosku sa tej farby bojim, ale hadam to bude ok. Hned o 2 dni sme mali kocik doma u rodicov a uvidime ho az buduci vikend, tak sme zvedavi. Este som sa ho aj spytala, preco je taky problem s dodadavkou ci sa nahodu neprislo na nejaku „skrytu“ vadu a kocik nevyrabaju, alebo ho stiahnu z predaja, ale ubezpecil ma, ze kocik sa velmi dobre predava a jednoducho vyroba nestiha…Tak mi nezostava nic ine len mu verit
No protože díly se vyrábí v Číně, pak to jede trajektem do Polska, v Polsku se smontuje a pak jde do prodeje. A jelikož číňani jsou talimani trvá to opravdu dlouho. Taky bych se zaměřila na cenu, hodně obchodníků si na tom přidává pěknou marži!
@marillynka si představ že ta ženská mi ještě nenapsala skrz ten adaptér
bombarduju ji emailem a nic
Dávám ji čas do konce týdne. Jsem zvědavá co ten rukávník, zda příjde vyměněnej ![]()
Ahojky, čekáme holčičku a na slepo se rozhodovali jestli evo nebo ne, protože v celém našem okolí nebyl nikde na prodejně k mání, nakonec jsme objednali, čekali asi měsíc, ale dorazil krásný fialový- vidím že
frčí
a zatím maximální spokojenost, ještě čekáme na mimčo tak uplně nemáme odzkoušenou praxi, ale jsem naprosto nadšena jak jde lehounce ovládat..:-) jediné co nás zarazilo je že bydlíme v bytě bez výtahu a korbičku budeme brát do bytu, že je dole taková tyčka která ákočár podpírá a ta se musí zarazit takže v praxi by to mělo vypadat tak že korbu s mimčem zdvihnu jednu rukou na uroven hlavy a druhou rukou zacvaknu ale budu to muset vykoumat jinak nejsem rambo.
my ho pořizovali za 7500 + 1450 autosedačka, jsem taky zklamaná z barvy, navíc někde uvádí že je to autosedačka z kolekce 2012 a někde 11 tak nevím jakou vlastně mám, nemám tam takovou tu igelitovou folii…:-( a ještě sme byli v obchodě kde jsem narazili na tu autosedačku ve fialové ale s bílým zdobení byla super..:-( byla to espiro neo, takže jestli mají 3 typy?? netuším
@Pilulkaaa taky nemáme vyzkoušeno, ale už je doma
Já teda nevím, ale pokud si to dobře vybavuju my tam tyčku nemáme
. Taky jste pořídili za super cenu. Barva sedačku je trošku jiná než barva kočárku, ale to mi tolik nevadí. A šlo určitě o sedačku Espiro Enzo Evo? já jsem teda ten typ jak píšeš neviděla
. Každopádně my máme problém, nemůžu sehnat adaptér
![]()
@evca 28 adaptér jsme měli už v ceně takže s tím problém nebyl..:-/ ta tyčka je vidět tam kde je košík, tak je přímo před ním uprostřed..:-)
http://www.obchodudvojcatek.cz/…a-Espiro-Neo to je ta autosedačka akorát u nás byla za 1500. příjde mi hezčí mno..:-) taky jsem ráda sice jsem měsíc čekala měli problem s dodavatelem ale vyplatilo se..:-)