Kočárek - Espiro Enzo Evo

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Enzo Evo?

Přidejte zkušenost s Espiro Enzo Evo
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2248
13.11.12 16:31

@Pilulkaaa jo aha, my jej právě objednávali k tomu, cena byla 200,–Kč, ale paní jej nemá a přesto jej započítala na faktuře, takže očekávám peníze zpět a adaptér dnes sehnala přímo od distributora ze stránek espiro.eu za cenu 390,– aj s poštovným. Pěkně se mi to prodražilo, ale co už.. :nevim:
Takovou sedačku vidím teda poprvé, ale tyhle peníze bych za to nedala, nehledě na to, že je to fakt na chvíli..Ptala jsem se mojeho a ta tyčka tam prý je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nicicka
13.11.12 18:18

Nam sa na Lupe nepacil ten material, pripadal mi, ze ked padnu 3 kvapky tak to bude hned mokre, proste len taka obycajna latka, ale zas bol dobre odpruzeny a celkom lahky, co zas neviem ci je velmi vyhoda, lebo niekedy mam pocit, ze tie lahsie kociky sa prevratia ked na ne zavesim tazsiu tasku. Avsak nemozem to porovnavat s enzom, kedze sme ho este nazivo nevideli a uz ho mame doma :zed: Ja som chcela tiez ten fialovy, ale manzel rozhodol, ze cierny a mamina ho nechcela ani prebrat od kuriera ked sa dozvedela akej farby je. Tak to budeme riesit nejakou farebnou deckou, aby nebol fadny, ale nastastie z vnutra cierny nie je :dance: fakt by tie farby mohli trosku rozsirit…

• Citovat
  • Upravit
128
15.11.12 21:21
@Pilulkaaa píše:
Ahojky, čekáme holčičku a na slepo se rozhodovali jestli evo nebo ne, protože v celém našem okolí nebyl nikde na prodejně k mání, nakonec jsme objednali, čekali asi měsíc, ale dorazil krásný fialový- vidím že
frčí :-) a zatím maximální spokojenost, ještě čekáme na mimčo tak uplně nemáme odzkoušenou praxi, ale jsem naprosto nadšena jak jde lehounce ovládat..:-) jediné co nás zarazilo je že bydlíme v bytě bez výtahu a korbičku budeme brát do bytu, že je dole taková tyčka která ákočár podpírá a ta se musí zarazit takže v praxi by to mělo vypadat tak že korbu s mimčem zdvihnu jednu rukou na uroven hlavy a druhou rukou zacvaknu ale budu to muset vykoumat jinak nejsem rambo.
my ho pořizovali za 7500 + 1450 autosedačka, jsem taky zklamaná z barvy, navíc někde uvádí že je to autosedačka z kolekce 2012 a někde 11 tak nevím jakou vlastně mám, nemám tam takovou tu igelitovou folii…:-( a ještě sme byli v obchodě kde jsem narazili na tu autosedačku ve fialové ale s bílým zdobení byla super..:-( byla to espiro neo, takže jestli mají 3 typy?? netuším

Ahoj, já nejdřív odcvaknu tu tyčku a až pak odepnu korbičku. Korba ti bez toho za tu chviličku určitě nespadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
16.11.12 10:04

@janina2012 ahojky, ahaaa, tak zkusim takhle, :-) jsme si říkali že to musíme nějak vykoumat za chodu, tak aspoň vím jak na to! děkuju :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.11.12 12:37
@evca 28 píše:
No protože díly se vyrábí v Číně, pak to jede trajektem do Polska, v Polsku se smontuje a pak jde do prodeje. A jelikož číňani jsou talimani trvá to opravdu dlouho. Taky bych se zaměřila na cenu, hodně obchodníků si na tom přidává pěknou marži!@marillynka si představ že ta ženská mi ještě nenapsala skrz ten adaptér :cert: bombarduju ji emailem a nic :cert: Dávám ji čas do konce týdne. Jsem zvědavá co ten rukávník, zda příjde vyměněnej :nevim:

promin že se ozývám až ted nějak jsem neměla čas. A už se ti ozvala aspon? Mno hlavně jak to má zaplacený a sere na to že normálka ti lidi fakt.. Nám naštěstí přišlo všechno.. Tak jsme byli na genetice včera a máme vážně holčičku pěkně se nám tam ukázala :) Tak jsem ráda že tech pár růžových věciček využijeme a v neděli jedem na nákupy.. a jak ti je? malý se pořád drží u maminky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.11.12 12:40
@janina2012 píše:
Ahoj, já nejdřív odcvaknu tu tyčku a až pak odepnu korbičku. Korba ti bez toho za tu chviličku určitě nespadne.

My když jsme to sundávali tak jsem odcvakli korbičku a pak jen oddělaly ty adaptéry..Nepřišlo mi to nějak extra složitý, ale musím říct že mě to taky zarazilo že tam jsou na to taky adaptéry který se vyměnují za ty na autosedačku nikdy jsem se s tím ještě nesetkala.. myslela jsem že je to tam napevno a autosedačka se přidělává kousek jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
16.11.12 12:47

@marillynka nevadí, já tu taky nejsem pořád :mrgreen: no ozvala, konečně, ale adaptér pro nás neměla, takže bude vracet peníze. Jsem zvědavá kdy příjdou, člověk aby kvůli 200,– chodil na účet a hlídal to..Dnes mi přišel rukávník od ní, naštěstí správný a už se suší na sušáku.. Jinak jsem adaptér sehnala u distributora pro ČR, ale za 390,– a už jej máme taky doma, hned druhý den přišel. Jé vy jste byli na genetice? my na utz a v poradně :mrgreen:. Vše dopadlo dobře, za týden další poradna a v pondělí pokud to stihneme jdeme na předporodní kurz :nevim:
Jéé takže holčička, moc gratuluju :hug:
Očekávala jsem dneska ještě balíček od paní, ve středu mi posílala monitor dechu a nic :cert: vyčkám do pondělí, pak budu urgovat. Koukám že s tou poštou to začíná letos být na prd dost brzo, a já ještě chtěla mojemu objednat batoh na běžky :think: no aby došel do vánoc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.11.12 13:24
@evca 28 píše:
@marillynka nevadí, já tu taky nejsem pořád :mrgreen: no ozvala, konečně, ale adaptér pro nás neměla, takže bude vracet peníze. Jsem zvědavá kdy příjdou, člověk aby kvůli 200,– chodil na účet a hlídal to..Dnes mi přišel rukávník od ní, naštěstí správný a už se suší na sušáku.. Jinak jsem adaptér sehnala u distributora pro ČR, ale za 390,– a už jej máme taky doma, hned druhý den přišel. Jé vy jste byli na genetice? my na utz a v poradně :mrgreen:. Vše dopadlo dobře, za týden další poradna a v pondělí pokud to stihneme jdeme na předporodní kurz :nevim:
Jéé takže holčička, moc gratuluju :hug:
Očekávala jsem dneska ještě balíček od paní, ve středu mi posílala monitor dechu a nic :cert: vyčkám do pondělí, pak budu urgovat. Koukám že s tou poštou to začíná letos být na prd dost brzo, a já ještě chtěla mojemu objednat batoh na běžky :think: no aby došel do vánoc :think:

mno mi jsme měli objednanej zvonek z netu kterem ovšem přišel ale nefunguje jak má a pošta měla taky asi tři dny zpoždění..
tak apson že vám vrátila peníze když nic jinýho že nedělala jako by nic..
jdete na kurz jo to je super tady taky nějaký jsou ale až večer a to nemám už vycházky dost naprd.. taky chci monitor dechu ale kámoška mi říkala že mi ho půjčí že mala už bude mít rok a něco že ho nebude už tak potřebovat tak uvidím ještě se s ní domluvím dyštak koupím od někoho.. A co dárky máš už nějaký nápady, Já letos teda nic moc :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
16.11.12 17:20

@marillynka peníze ještě nemám, ale snad příjdou..u nás je to jednodenní kurz a je dopoledne. Jj vycházky je opruz, já měla kontrolu po měsíci a pak když zjistili že jsem těhotná, tak se tu nukázala :mrgreen: Oni ten monitor půjčují v porodnici, ale za ty peníze ho seženeš použitý na netu a ještě ho pošleš dál :pankac: Dárky? ty už jsou u nás skoro pokoupený. Jen mi chybí něco rodičům a mojemu batoh na běžky, jinak máme vše. A vlastně pro prcka ještě nemáme, ale vidím to na kolotoč nad postýlku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.11.12 18:16

Mno tak peníze snad dojdou.. To je dobrý jednodenní kurz to bych taky šla na něco takového, ale tady nic není apson o tom teda nevím.. Mno já zatím kontrolu neměla naštěstí ale kámoška mi říkala že měla kontolu týden před tím než nastoupila na mateřskou.. Stejně jsem věčně doma a když tak jsem pryč ráno a to mám vycházky jen o víkendu to občas pokulhává když někde jedem.. Dokonce jsem zjistili že náš zvonek si zvoní jen když chce takže jsme koupili jinej kterej nefunguje jak má tak nám ta baba psala že ho máme poslat zpátky že nám pošle jinej to je děs zas čekat na jinej a jít na poštu poslat to uplně zbytečný starosti..navíc jsme říkali at to máme co nejdřív kdyby náhodou přišla ta kontrola a zvonku se nechtělo zazvonit a zas budem čekat tak budu doufat že nepřindou..
Tak to mi asi nic moc kupovat nebudem jen jsem si koupila nový botasky ve výprodeji ve sportissimu a přítelovi bych chtěla novou zimní bundu tak uvidíme jestli něco seženem jinak si koupíme asi jen nákou kosmetiku jako vždy pro něj mám koupený spodáry musím koupit ponožky má jich zas roztrhaných a jinak asi nic jsme ted navráželi penez do malé a ještě teda nemáme vše koupený takže to ještě bude dost penez ale jedem nakupovat o víkendu zbytky at to máme z krku než se překulí rok pak už jen kosmetiku v lékárně na zadek odsavačku hlenu a takový ty maličkosti..Co máš koupený na zadek? Kámoška si hrozně chválí sudocream tak musím zjistit kolik tu stojí rybylku mají ted za 72 jsem se koukala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
17.11.12 17:15

@marillynka no uvidím..jelikož tohle budou naše první Vánoce ve třech přece jen pod stromkem musí být nějaký dárek :think: no a kolotoč nad postýlku - ten byl sice slíbený od ségry, ale od jejího bývalého brácha jej zase potřebuje a za tři měsíce, takže my máme smůlu a s krosnou počítám taky-tu budeme taky později shánět. Zítra budeme montovat postýlku :dance:. Sudocrem používám na pusu, je více velikostí a taky jsem dostala ještě na gyndě balíček se vzorkama a tam byl mini sudocrem. Jinak já mám nakoupené krémy oh johnsonu a hippa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
19.11.12 17:28
@evca 28 píše:
@marillynka no uvidím..jelikož tohle budou naše první Vánoce ve třech přece jen pod stromkem musí být nějaký dárek :think: no a kolotoč nad postýlku - ten byl sice slíbený od ségry, ale od jejího bývalého brácha jej zase potřebuje a za tři měsíce, takže my máme smůlu a s krosnou počítám taky-tu budeme taky později shánět. Zítra budeme montovat postýlku :dance:. Sudocrem používám na pusu, je více velikostí a taky jsem dostala ještě na gyndě balíček se vzorkama a tam byl mini sudocrem. Jinak já mám nakoupené krémy oh johnsonu a hippa.

tak kolotoček taky máme koupený s takovýma medvídkama.. Už začínáš teda pořádně chystat jo mno to je super už to bude za chvilku tady :) já už se taky těším, ale ty týdny tak děsně utíkají že si myslím e jak se překulí vánoce tak to bude skoro tady a budu se děsit porodu.. V neděli jsme byli na nákupech tak jsme koupili skoro všechno co nám chybělo matraci do postýlky nějaký hezký povlečení a pár hadříků..Ted už nás čekají jen nějaký maličkosti. dnes jsem koupila malé takový nádherný kalhoty na podzim jsou fialkový s proužkama ale jsou k sežrání měli je ve výprodeji za 99 tak jsem neodolala :)
Mno já dostala od doktora taky tu krabici kde byl ten mini sudocream tak jsem koukala i v lékárně po něm a tady mají jen takovou malou krabičku za 155 :,( a jinak mám jeden krém sebamed od té značky mi mamka nakoupila i kosmetiku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.11.12 13:02

@marillynka jéé a nemůžeš ten kolotoč vyfotit? Já dneska koupila jedny punčocháčky, rukavičky do porodnice a kalhotky. Tak snad už je to všechno. Ještě přepírám poslední kousky do porodnice a balím tašku. Nj letí to už máme jen tři týdny :dance: Včera byli na kurzu, a porodní asistentka, vemte si sebou nějakou starou košilku, naše nemocnice nepůjčuje a vzhledem k tomu že bude od plodové vody a krve, můžete ji pak vyhodit-no mě pobavilo…Porodu se bojím také :,( Já teď nakoupila věci na modrém koníkovi za pár kaček a jsou skoro nové :palec:.
Už máme složenou postýlku :dance: No on ten sudocrem je drahý, myslím že si vystačís s tím co máš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
21.11.12 14:54

Jj určitě ti ho vyfotím a ještě dnes ti ho sem snad dám :) Já byla dnes na kontrole a zjistili mi zvýšenou bílkovinu v moči a pak doktor že mám se mi dělá zánět náký kvasinky nebo co přitom mě nic nepálí jen teda před pár dny ale jen trošku myslela jsem že to nic nebude pak jsem to necítila a ono houby tak apson jsme to podchytili v začátku..Tak doufám že ta bílkovina je z toho zánětu jenom a upraví se to protože to co jsme tady dočetla o zvýšené bílkovině a preeklampsii děs ale tlak mám v pořádku takže to bude jen z toho snad aspon doktor říkal že je vše v pořádku a dal mi jen krém na zavádění. Taky mi potvrdil že je to holka takže to mám od tří doktorů dokonce mi to i vyfotil.. A taky se mala zrovna tlemila tak mám i fotečku jak se směje :D Mno ale co zase vyváděla to je děs prej je šíleně aktivní mno mám se na co těšit :D
A jaký máš povlečení do postýlky když nevíš co to bude?
Mno za tři týdny to teda uteklo to už může být každým dnem :) A kolik jsi přibrala? Já zatím jen dvě kila tak jsme zvědava kolik nakonec přiberu doufám že to moc nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
21.11.12 15:05

Tak tady je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie